Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Joker's Luck gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Joker’s Luck

Producator

Skywind

Rating

4/5 - 5 voturi

Dacă ești fan cele mai simple sloturi posibile, atunci încearcă Joker’s Luck gratis! Acest joc distractiv îți aduce plăți mari și multă adrenalină cu Jokerul rău și Jokerul bun. Joker’s Luck demo este puțin diferit față de alte jocuri de păcănele. Citește articolul nostru pentru a vedea cum funcționează și cum plătește! Un alt joc cu jokeri inedit pe care ți-l recomandăm este Respin Joker Synot!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
97,61% 1×1 1 Jokerul Bun, Jokerul Rău Premiul Bonus

Păcănele Joker’s Luck gratis – cum joci?

Modul de joc la Joker’s Luck gratis este mai simplu decât pare la prima vedere. După ce îi prinzi „ponturile”, te vei distra de minune. Așa cum bine vezi, există doar o singură rolă pe care poate încăpea un singur simbol. Există și situații în care rola rămâne între două simboluri. 

După un câștig, poți apăsa pe „Încasare” sau poți continua cu câștigurile progresive. Acestea se află pe cele 3 coloane de deasupra rolei. Este bine să mai apeși și acest buton, pentru că există riscul să pierzi tot câștigul. Vom discuta despre acest aspect într-o altă secțiune.

În rest, slotul are același mod de funcționare ca un joc obișnuit. Setezi pariul dorit și apeși butonul de spin pentru pornirea rundei. Mizele la Joker’s Luck gratis au diverse valori. Poți paria de la 0,01 credite la 1.500. De asemenea, poți juca și automat. Stabilește numărul de runde și o limită a fondului de premii. Când atingi această limită, seria de jocuri automate va fi oprită.

Joker’s Luck demo are o rată de plată imensă! Coeficientul RTP este de 97,61%, mult peste media jocurilor de păcănele. Așadar, joacă-l și pe bani reali, dar mai întâi perfecționează-te citind din acest dicționar de termeni la păcănele!

Joker’s Luck slot – unde joci pe bani reali?

Joker’s Luck gratis se găsește la NetBet. Aici îl poți juca cu miză reală, deci te poți bucura de câștiguri adevărate! Skywind este un producător recunoscut pentru jocuri extrem de simple, cu un ritm alert al câștigurilor. De la ei, mai poți încerca și jocuri cu fructe și șeptari, precum Wicked 777 și Viva Fruit Vegas.

NetBet stimulează jucătorii cu ajutorul celor mai tari oferte. Din prima te poți bucura de un bonus de bun venit consistent. Apoi, te așteaptă mulți bani bonus și rotiri gratuite. Simplu spus, acest casino nu are cum să te dezamăgească! Este un veteran al jocurilor de noroc online din România și nu degeaba are o clientelă atât de numeroasă.

Despre Joker’s Luck demo Skywind

Joker’s Luck gratis este un joc mult prea interesant pentru a nu fi încercat. Îmbină o temă clasică cu simboluri cunoscute la păcănele și un mod de joc inedit. Grafica sa este simplă, dar atractivă, așa cum se întâmplă cu toate jocurile acestui furnizor.

Nu se poate pune problema de linii de plată. Simbolurile se plătesc atunci când pur și simplu apar pe rolă. Plata lor este progresivă, stabilită pe 5 niveluri, conform coloanelor din partea de sus a Joker’s Luck demo. 

Simbolurile câștigătoare se contorizează, iar plata va urca un nivel. Aceste câștiguri nu se acordă direct, ci merg într-un fond de premii. Doar atunci când toate cele 5 niveluri ale unui simbol au fost trecute se va face plata direct în balanță. Oricum, poți încasa oricând fondul, indiferent de nivelurile atinse

Simbolurile în Joker’s Luck slot

Cele 3 simboluri cu plată au valori diferite, după cum urmează:

  • Potcoava: până la 10x miza;
  • Steaua: până la 50x miza;
  • Clopotul: până la 350x miza.

Joacă Joker’s Luck gratis și câștigă cu speciale!

Joker’s Luck gratis are câteva funcții speciale care fac acest joc cu adevărat interesant. Ele sunt:

  • Jokerul bun: adaugă câte un simbol pe fiecare coloană și plătește valoarea aferentă acestora.
  • Jokerul rău: resetează fondul de premii și contoarele simbolurilor.
  • Premiul Bonus: atunci când toate coloanele sunt luminate la maxim și mai aterizează pe rolă orice simbol care plătește. Se va acorda premiul afișat în partea de sus. Acesta este în valoare de 500x miza. După câștigarea premiului, toate coloanele o vor lua de la zero.

Concluzii

Joker’s Luck gratis este un joc încântător pe care nu vei dori să-l mai lași! Se joacă foarte simplu, iar partea bună este că o poți face și de pe mobil. Ecranul se adaptează oricăror dimensiuni și păstrează aceleași funcții ca pe desktop/laptop. Așadar, joacă Joker’s Luck demo pe Joc Păcănele! Iar dacă acest tip de sloturi ți-a stârnit interesul, atunci încearcă și Master Joker slot free!

Alte sloturi


Fruiti XXL
4.2/5 - 6 voturi
Epic Crystal
3.7/5 - 16 voturi
Super flip
4.5/5 - 4 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins VIP
2.9/5 - 8 voturi
Top Dawgs
4/5 - 7 voturi
Dragon Tiger
3.6/5 - 14 voturi