Synot producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
respin joker slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Respin Joker

Producator

Synot

Rating

3.2/5 - 13 voturi

Încearcă Respin Joker demo, un joc tradițional de păcănele cu fructe! Oferă distracție maximă și aduce aminte de aparatele analog de pe vremuri. Totuși, grafica este la cel mai înalt nivel. Te vei convinge singur de asta atunci când începi să joci Respin Joker gratis pe Joc Păcănele! Pentru mai multă distracție cu păcănelele cu fructe, încearcă 3 Fruits Win demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,13% 3×3 5 Wild Wild, Gamble

Respin Joker demo – informații generale

Jocul de păcănele Synot Respin Joker demo este, cum îți spuneam, un clasic cu fructe. Îl poți încerca la noi, fără cont, depuneri sau alte bătăi de cap, din doar câteva clickuri. Are o grafică impecabilă, totul strălucește, iar sunetul de fundal este foarte relaxant.

Structura Respin Joker slot este cu 3 role, fiecare a câte 3 rânduri. Coeficientul de câștig teoretic este 96,13%, deci unul excelent pentru jocul pe bani reali. Dar, testează chiar tu păcănele Respin Joker gratis pentru a te convinge!

Păcănele Respin Joker slot – cum joci?

Un joc clasic precum Respin Joker demo nu are cum să fie complicat. Butoanele se găsesc în partea de jos, așa cum se întâmplă la majoritatea păcănelelor. În dreapta, pornești rundele. Ai opțiunea să o faci automat sau manual. Pentru jocul automat, trebuie să selectezi numărul de runde. La acest mod de joc automat nu este nevoie de implicarea ta, dar nu poți juca funcția Gamble.

Butoanele „-” și „+” sunt pentru setarea pariului. Miza minimă este de 0,20 credite, iar cea maximă de 200 credite. Mai în stânga secțiunii de butoane găsești și meniul. Acesta conține informații despre plăți și regulament.

Slotul Respin Joker online – unde joci pe bani reali?

Jocul ca la aparate Respin Joker demo este genul care merită jucat pe bani reali. Nu este de mirare, având în vedere că este una dintre cele mai tari păcănele cu joker. Îl găsești la NetBet, alături de o colecție interesantă de păcănele Synot. Pe lângă Respin Joker online, operatorul mai aduce Hell Fruits, Fruiti XXL, Solar God și multe alte jocuri. Această colecție bogată de păcănele îți aduce diversitate. Poți găsi păcănele tematice sau simple, cu fructe și șeptari.

Mai sunt prezenți și mulți alți furnizori, precum Pragmatic Play, Novomatic, NetEnt și alții. De asemenea, promoțiile nu sunt ceva de neglijat, mai ales că ai un bonus de bun venit consistent. Alături de acesta, vei descoperi că te poți distra la turnee și poți beneficia de premii în fiecare zi.

Despre Respin Joker free Synot

Slotul Respin Joker demo este un joc cu o grafică superbă. Simbolurile arată excelent și se vede munca dezvoltatorilor. De fapt, Synot este un furnizor renumit pentru jocuri bine făcute, unde se vede că s-a investit timp. Dar aparențele nu pot spune totul despre acest joc de păcănele cu fructe Respin Joker slot. Sunt câștiguri foarte bune și câteva funcții speciale care au o strânsă legătură și cu numele jocului.

Consultă câștigurile de mai jos și vezi ce plăți îți pot aduce simbolurile în Respin Joker gratis:

  • Clopoței: plătesc de 50x miza;
  • Pepeni: plătesc de15x miza;
  • Struguri: plătesc de 10x miza;
  • Prune: plătesc de 8x miza;
  • Portocale: plătesc de 6x miza;
  • Lămâi: plătesc de 4x miza;
  • Cireșe: plătesc 2x miza.

Combinațiile câștigătoare sunt atunci când apar 3 simboluri similare pe o linie de plată. Respin Joker slot are 5 linii de plată fixe.

Păcănele Respin Joker demo – speciale

Așa cum vei vedea la Respin Joker demo, nu doar liniile de plată îți vor aduce câștiguri. Există câteva moduri speciale care te vor ajuta să-ți rotunjești soldul.

  • Simbolul Wild: reprezentat tocmai prin Joker. Înlocuiește toate simbolurile. Atunci când cel puțin un simbol Wild participă la o combinație câștigătoare, se declanșează o reînvârtire. Combinația câștigătoare rămâne fixă în timpul acesteia.
  • Tablou: atunci când pe toate cele 9 poziții se află același simbol, câștigului i se va aplica un multiplicator x2.
  • Gamble: câștigul unei runde poate fi dublat cu ajutorul funcției Gamble. Ghicește culoarea cărții (roșu/negru) care este aleasă dintr-un pachet în mod aleatoriu. Dacă reușești, câștigul va fi dublu. Poți juca de maxim 10 ori pentru un câștig. De fiecare dată când ghicești culoarea cărții, câștigul va fi dublat. Poți așadar să câștigi o sumă exponențială. Există totuși un revers al medaliei: dacă nu ghicești culoarea, vei pierde tot câștigul. De aceea, jocul îți oferă posibilitatea de înjumătățire. Doar jumătate din câștig va fi jucat la dublaje.

Concluzii

Păcăneaua Respin Joker demo este un joc simplu, dar foarte distractiv datorită funcțiilor sale speciale. Și grafica superbă, marca Synot, contribuie la trăsătura captivantă a jocului. Merită să-l încerci și cu miză adevărată datorită ratei excelente de plată. De asemenea, este un joc folosit și pe mobil. Se adaptează foarte bine la ecranele mai mici și te poți distra cum trebuie și de pe mobilul tău. Ia-l cu tine oriunde te duci, apoi, din câteva atingeri, te distrezi și câștigi sume frumoase! Dacă dorești să vezi și alte păcănele cu fructe semnate de Synot, încearcă Fruiti XXL gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Black Horse
5/5 - 2 voturi
Mad Mad Monkey
5/5 - 1 voturi
Power of Gods: Egypt
3.6/5 - 7 voturi
Jackpot Rango
5/5 - 2 voturi
Spinning Stars
4.1/5 - 49 voturi
30 Spicy Fruits
4.2/5 - 183 voturi