Synot producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran respin joker gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Respin Joker

Producator

Synot

Rating

3.4/5 - 9 voturi

Încearcă Respin Joker gratis, un joc tradițional de păcănele cu fructe! Oferă distracție maximă și aduce aminte de aparatele analog de pe vremuri. Totuși, grafica este la cel mai înalt nivel. Te vei convinge singur de asta atunci când începi să joci Respin Joker demo pe Joc Păcănele! Pentru mai multă distracție cu păcănelele cu fructe, încearcă 3 Fruits Win demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,13% 3×3 5 Wild Wild, Gamble

Păcănele Respin Joker gratis – cum joci?

Un joc clasic precum Respin Joker gratis nu are cum să fie complicat. Butoanele se găsesc în partea de jos, așa cum se întâmplă la majoritatea păcănelelor. În dreapta, pornești rundele. Ai opțiunea să o faci automat sau manual. Pentru jocul automat, trebuie să selectezi numărul de runde. La acest mod de joc automat nu este nevoie de implicarea ta, dar nu poți juca funcția Gamble.

Butoanele „-” și „+” sunt pentru setarea pariului. Miza minimă este de 0,20 credite, iar cea maximă de 200 credite. Mai în stânga secțiunii de butoane găsești și meniul. Acesta conține informații despre plăți și regulament.

Structura Respin Joker slot este cu 3 role, fiecare a câte 3 rânduri. Coeficientul de câștig teoretic este 96,13%, deci unul excelent pentru jocul pe bani reali. Dar, testează chiar tu păcănele Respin Joker gratis pentru a te convinge!

Slotul Respin Joker online – unde joci pe bani reali?

Jocul ca la aparate Respin Joker gratis este genul care merită jucat pe bani reali. Îl găsești la NetBet, alături de o colecție interesantă de păcănele Synot. Pe lângă Respin Joker online, operatorul mai aduce Hell Fruits, Fruiti XXL, Solar God și multe alte jocuri. Această colecție bogată de păcănele îți aduce diversitate. Poți găsi păcănele tematice sau simple, cu fructe și șeptari.

Mai sunt prezenți și mulți alți furnizori, precum Pragmatic Play, Novomatic, NetEnt și alții. De asemenea, promoțiile nu sunt ceva de neglijat, mai ales că ai un bonus de bun venit consistent. Alături de acesta, vei descoperi că te poți distra la turnee și poți beneficia de premii în fiecare zi.

Despre Respin Joker free Synot

Slotul Respin Joker gratis este un joc cu o grafică superbă. Simbolurile arată excelent și se vede munca dezvoltatorilor. De fapt, Synot este un furnizor renumit pentru jocuri bine făcute, unde se vede că s-a investit timp. Dar aparențele nu pot spune totul despre acest joc de păcănele cu fructe Respin Joker demo. Sunt câștiguri foarte bune și câteva funcții speciale care au o strânsă legătură și cu numele jocului.

Consultă câștigurile de mai jos și vezi ce plăți îți pot aduce simbolurile în Respin Joker gratis:

  • Clopoței: 50x miza;
  • Pepeni: 15x;
  • Struguri: 10x;
  • Prune: 8x;
  • Portocale: 6x;
  • Lămâi: 4x;
  • Cireșe: 2x.

Combinațiile câștigătoare sunt atunci când apar 3 simboluri similare pe o linie de plată. Respin Joker demo are 5 linii de plată fixe.

Păcănele Respin Joker gratis – speciale

Așa cum vei vedea la Respin Joker gratis, nu doar liniile de plată îți vor aduce câștiguri. Există câteva moduri speciale care te vor ajuta să-ți rotunjești soldul.

  • Simbolul Wild: reprezentat tocmai prin Joker. Înlocuiește toate simbolurile. Atunci când cel puțin un simbol Wild participă la o combinație câștigătoare, se declanșează o reînvârtire. Combinația câștigătoare rămâne fixă în timpul acesteia.
  • Tablou: atunci când pe toate cele 9 poziții se află același simbol, câștigului i se va aplica un multiplicator x2.
  • Gamble: câștigul unei runde poate fi dublat cu ajutorul funcției Gamble. Ghicește culoarea cărții (roșu/negru) care este aleasă dintr-un pachet în mod aleatoriu. Dacă reușești, câștigul va fi dublu. Poți juca de maxim 10 ori pentru un câștig. De fiecare dată când ghicești culoarea cărții, câștigul va fi dublat. Poți așadar să câștigi o sumă exponențială. Există totuși un revers al medaliei: dacă nu ghicești culoarea, vei pierde tot câștigul. De aceea, jocul îți oferă posibilitatea de înjumătățire. Doar jumătate din câștig va fi jucat la dublaje.

Concluzii

Păcăneaua Respin Joker gratis este un joc simplu, dar foarte distractiv datorită funcțiilor sale speciale. Și grafica superbă, marca Synot, contribuie la trăsătura captivantă a jocului. Merită să-l încerci și cu miză adevărată datorită ratei excelente de plată. De asemenea, este un joc folosit și pe mobil. Se adaptează foarte bine la ecranele mai mici și te poți distra cum trebuie și de pe mobilul tău. Ia-l cu tine oriunde te duci, apoi, din câteva atingeri, te distrezi și câștigi sume frumoase! Dacă dorești să vezi și alte păcănele cu fructe semnate de Synot, încearcă Fruiti XXL gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 16 voturi
Cops n Robbers Millionaires Row
3.6/5 - 19 voturi
100 Pandas
4/5 - 9 voturi
Double Stacks
4/5 - 4 voturi
Great Rhino Megaways
3.5/5 - 8 voturi
Wins of Fortune
4.2/5 - 4 voturi