Hunter’s Spirit

Hunter’s Spirit demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Hunter’s Spirit demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
32 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.5/5 – (6 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Intră în lumea fascinantă a amerindienilor cu jocul Hunter’s Spirit gratis! Aici, pe Joc Păcănele, îi poți testa toate funcțiile și poți afla totul despre acesta. Hunter’s Spirit slot este descris în detaliu, de la grafică la plăți și funcții speciale. Nu vei avea dificultăți la joc, dar, dacă vrei să afli mai multe despre acest tip de jocuri, avem soluția! Vezi răspunsurile la întrebări frecvente păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 5×3 20 Wild, Bonus Rotiri gratuite, Gamble

Hunter’s Spirit gratis – cum joci această păcănea?

Jocul Hunter’s Spirit gratis este simplu de jucat pentru oricine. Nu trebuie să faci ceva special pentru a câștiga bine la el. Setezi miza și începi runda. Valorile pariurilor la Hunter’s Spirit online se încadrează între valorile 0,20 și 200 credite. Alegi suma dorită cu butoanele „-” și „+”. Poți seta și pariul maxim prin butonul MAX BET. În locul acestuia, va apărea butonul de Gamble după fiecare rundă câștigătoare. Vom discuta despre această funcție într-o altă secțiune.

Pornirea rundelor se face cu butonul de spin din partea din dreapta. Lângă el se găsește și modul de joc automat. Selectează numărul de runde automate, de la 10 la infinit. În rest, nu trebuie să mai modifici ceva. Structura Hunter’s Spirit gratis este cea clasică, cu 5 role și 3 rânduri.

Plățile jocului sunt foarte bune. Hunter’s Spirit slot are media teoretică de returnare (coeficientul RTP) de 96%. Dacă vrei să încerci și alte păcănele de la Synot, tot cu RTP mare, atunci îți recomandăm Fruiti XXL online. Are o tematică ceva mai clasică, dar suntem siguri că te vei distra!

Hunter’s Spirit online – unde joci pe bani reali?

Având în vedere cele spuse deja, Hunter’s Spirit gratis merită câteva pariuri cu bani reali. Optează pentru cazinoul online NetBet, unde oferta de jocuri și promoțiile sunt foarte avantajoase. Găsești multe jocuri de păcănele marca Synot, precum acesta. Respin Joker este un joc celebru al acestui furnizor. Mai poți găsi și altele interesante, cum ar fi Fire Witch. Dacă dorești și ceva clasic, încearcă Fruiti XXL.

Înregistrează-te, efectuează depuneri și poți primi până la 3.000 RON bani bonus și încă 300 de rotiri gratis! Cu acestea, poți începe drumul tău în cazinoul NetBet așa cum trebuie! Te vei distra fără limite cu colecția stufoasă de jocuri pentru toate gusturile!

Despre păcănele Hunter’s Spirit demo Synot

Hunter’s Spirit gratis este un joc cu o grafică superbă. Tematica, inspirată din lumea amerindienilor, are în vedere câteva animale emblematice. Vei găsi mai multe simboluri interesante, cum ar fi bizonul, vulturul și lupul. Acestea sunt desenate realist, iar pe fundal se vede ceea ce pare a fi Marele Canion.

Synot este producătorul acestui joc, după cum am menționat și mai sus. Furnizorul este foarte cunoscut în industrie pentru jocurile cu speciale clasice. Modul de joc este și el obișnuit, iar plățile se fac pe cele 20 de linii fixe de câștig.

Simbolurile din jocul de păcănele Hunter’s Spirit demo îți vor aduce următoarele plăți:

  • Indianul: până la 200X miza. Plătește și când apare de 2 ori;
  • Lupul: până la 80X miza. Plătește și când apare de 2 ori;
  • Bizonul: până la 32X;
  • Vulturul: până la 24X;
  • A și K: până la 16X;
  • Q și J: până la 8X;
  • 10 și 9: până la 4X.

Câștigurile de mai sus sunt pentru combinațiile de 5 simboluri pe o linie de plată. După cum vezi, sunt plăți excelente, dar mai excelente sunt funcțiile speciale! Vezi mai jos totul despre specialele la Hunter’s Spirit gratis!

Păcănele online Hunter’s Spirit gratis – speciale

Simbolurile și funcțiile speciale la Hunter’s Spirit gratis sunt foarte avantajoase, așa cum poți vedea mai jos:

  • Simbolul Wild: substituie simbolurile, mai puțin simbolul Bonus. Dublează plata unei linii câștigătoare la fiecare contribuție. Dacă apare o singură dată, multiplicatorul este x2, iar la 4 Wild pe linia de plată, multiplicatorul este x16.
  • Rotiri gratuite: primești 10 runde gratis dacă apar 3 simboluri Bonus. Acestea pot apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Funcția se poate redeclanșa.
  • Gamble: după fiecare rundă câștigătoare în jocul de bază poți juca dublaje. Deschide funcția Gamble și ghicește culoarea cărții (roșu/negru) care va fi aleasă din pachet. Câștigul va fi dublat. Dacă nu reușești să ghicești, pierzi câștigul rundei. Poți dubla de mai multe ori.

Concluzii

Slotul Hunter’s Spirit gratis este un joc spectaculos, cu funcții clasice. Grafica sa superbă se vede la fel de bine și pe mobil! Pornește jocul de păcănele Hunter’s Spirit free de pe telefon și pune-ți la lucru spiritul de vânător! O astfel de tematică merită văzută și în alte jocuri. Un exemplu de acest fel este Indian Spirit Deluxe demo. Încearcă-l pe Joc Păcănele!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Burning Wild
3.8/5 – (11 votes)
EGT
40 Burning Hot
3.6/5 – (1342 votes)
NetEnt
Secrets of Atlantis
3.5/5 – (2 votes)
Skywind
Riverboat Reel
3.7/5 – (3 votes)