Novomatic producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran indian spirit deluxe gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Indian Spirit Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

Explorează tărâmul misterios al băștinașilor americani cu Indian Spirit Deluxe gratis! Articolul de față îți va face o introducere în noul joc de păcănele cu tematică indiană. Vom preciza toate aspectele importante pentru joc, de la structură la funcții speciale. Pentru o mai bună înțelegere a Indian Spirit Deluxe slot, încearcă și Indian Spirit gratis. Și acesta poate fi găsit pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,15% 5×3 20 Wild, Scatter Runde gratuite, Gamble

Indian Spirit Deluxe gratis – cum joci?

În ceea ce privește jocul, Indian Spirit Deluxe gratis este extrem de simplu. În partea de jos a ecranului, ai mai multe butoane. Acestea sunt pentru toate funcțiile jocului de păcănele Indian Spirit Deluxe. Poți seta mizele, consulta tabelul de plăți și desigur, poți începe rundele.

Mizele la Indian Spirit Deluxe NetBet se setează cu butoanele „-” și „+”. După cum observi, ai mai multe valori la dispoziție, de la 0,20 la 40 de credite. Începerea jocului se poate face manual, cu fiecare rundă în parte, cu ajutorul butonului „Start”. Poți juca și automat, cu butonul „on/off” de lângă.

La jocul manual poți face și dublaje, cu funcția Gamble. După fiecare rundă câștigătoare, ai posibilitatea să încasezi sau să îți mărești câștigul. Butonul de meniu se găsește în partea din stânga. Aici vei găsi mai multe informații despre Indian Spirit Deluxe online.

Structura Indian Spirit Deluxe gratis este cea comună. Are 5 role a câte 3 simboluri fiecare. Cât despre rata de întoarcere la jucător teoretică, putem spune că aceasta este bună. Coeficientul RTP este de 95,15%.

Indian Spirit Deluxe NetBet – unde îl joci pe bani reali?

Jocul pe bani reali cu Indian Spirit Deluxe gratis poate fi încercat la NetBet. Aici găsești multe jocuri interesante și promoții excelente, extrem de avantajoase. Acest casino este unul dintre cele mai populare din țară, oferind o gamă largă de jocuri de tot felul. Unul dintre numeroasele jocuri este Indian Spirit Deluxe slot, dar nici pe departe singurul captivant.

Ai la dispoziție o colecție largă de jocuri Novomatic. Din această colecție, nu au cum să lipsească celebrele Book of Ra. Aici găsești jocul original, dar și variații, precum Book of Ra Magic și Book of Ra Mystic Fortunes.

Despre Indian Spirit Deluxe Novomatic

Indian Spirit Deluxe gratis este un joc de păcănele cu tematică amerindiană. Găsești multe simboluri specifice tărâmului băștinașilor americani. Grafica este atractivă, în stilul caracteristic al celor de la Novomatic. Aceștia știu cum să integreze perfect o temă într-un joc simplu și ușor de urmat.

Are 20 de linii de plată, iar simbolurile se plătesc în combinații clasice de câte 3. Acestea aduc plată numai de la stânga la dreapta. Simbolurile din Indian Spirit Deluxe free au următoarele valori:

  • Indianul: până la 2.000 de credite. Se plătește și când apare de două ori;
  • Toporul: până la 1.000;
  • Barca și Focul: până la 800;
  • A și K: până la 400;
  • Q și J: până la 200;
  • 10: până la 160.

Plățile menționate sunt pentru 5 simboluri într-o combinație câștigătoare, jucând cu miza maximă.

Indian Spirit Deluxe gratis – speciale

Există și câteva moduri speciale de a câștiga mai bine la Indian spirit Deluxe gratis. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, exceptând simbolul Scatter. Aduce plăți de până la 2.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: plătește oriunde, până la 400 credite. 3, 4 sau 5 simboluri declanșează 10 runde gratuite.
  • Runde gratuite: în timpul acestor runde gratuite se adaugă simboluri Wild și Indian suplimentare. Funcția se poate redeclanșa. Rundele se joacă cu aceeași miză ca jocul care a dus la declanșarea lor.
  • Gamble: după orice rundă câștigătoare din jocul de bază, poți juca funcția de dublaje. Ghicește culoarea cărții care este aleasă dintr-un pachet și dublează-ți câștigul. Nu poate fi jucată la câștiguri mari sau la modul de joc automat. Dacă nu ghicești culoarea cărții, pierzi tot câștigul din acea rundă.

Concluzii

Indian Spirit Deluxe gratis este un joc distractiv, cu funcții speciale clasice, pe care le întâlnești la jocurile Novomatic. Încarcă și alte păcănele Novomatic demo pe site-ul nostru pentru o experiență excelentă! De asemenea, poți testa Indian Spirit Deluxe demo de pe mobil. Jocul este adaptat pentru ecranele mai mici, ceea ce înseamnă că butoanele sunt așezate diferit. Au alte dimensiuni pentru a fi apăsate cu ușurință. Jocul de pe mobil este modul ideal pentru un astfel de aparat!

Alte sloturi


100 Pandas
Dragon Dance
20 Super Hot
Joker Stacks
Scrolls of Ra
Foxin Wins Football Fever