Synot producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dice Rush online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dice Rush

Producator

Synot

Rating

3.4/5 - 18 voturi

Fanii păcănelelor clasice vor fi încântați să descopere Dice Rush gratis. Încearcă și tu acest joc pentru a vedea cât de bine poți să câștigi cu ceva atât de simplu! Apoi, citește articolul nostru și află oferă toate detaliile necesare pentru a cunoaște jocul de păcănele clasice Dice Rush free. De asemenea, aici avem multe jocuri spectaculoase. Vezi cele mai bune păcănele online pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,99% 3×3 5 Scatter Rotiri gratuite, Gamble

Păcănele Dice Rush gratis – cum joci?

Să joci la Dice Rush gratis este simplu ca bună ziua! Nici nu are ce să fie complicat la un joc de păcănele precum acesta. Butoanele necesare sunt la vedere, în partea de jos a ecranului. În partea din dreapta, se găsesc butoanele de spin și de joc automat. Modul de joc automat nu are multe opțiuni. Poți selecta numai numărul de runde. Dacă dorești, merge să selectezi un număr infinit. Poți opri oricând seria de rotiri automate.

Slotul Dice Rush slot are butoanele „-” și „+”, prin care poți selecta miza dorită. Alege valori cuprinse între 0,20 și 60 de credite pentru pariurile tale! De aemenea, poți apăsa pe MAX BET pentru selectarea pariului maxim. Acest buton devine butonul de dublaje după o rundă câștigătoare.

Structura Dice Rush gratis este de 3 role și 3 rânduri. Coeficientul RTP al jocului este unul foarte bun, de 95,99%. Rata bună de plată îl face perfect și pentru jocul pe bani reali. Vrei să vezi unde îl poți juca cu miză adevărată? Găsești răspunsul mai jos!

Dice Rush online – unde joci pe bani reali?

Un joc clasic cu zaruri precum cel de păcănele Dice Rush gratis merită încercat și pe bani reali. NetBet îți oferă această posibilitate. Deschide un cont la acest cazinou renumit în România și distrează-te cu jocuri de calitate! 

NetBet are o colecție diversă de jocuri Synot, producătorul jocului de păcănele clasice Dice Rush demo. Alt joc clasic de la acest producător este Fruity Gold. Dacă vrei și ceva mai inedit, poți încerca jocuri tematice, cum ar fi Corsair Queen și Hunter’s Spirit.

Promoțiile NetBet sunt un alt argument solid pentru a alege acest casino. Primești până la 3.000 RON și 300 de rotiri bonus de bun venit la primele 5 depuneri efectuate. Apoi, poți să joci unele dintre cele mai spectaculoase păcănele de la Synot, precum Respin Joker online!

Despre Dice Rush free de la Synot

Dice Rush gratis este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele clasice. Având în vedere numărul de jocuri de acest tip, popularitatea sa spune foarte multe. Nici nu prea avea cum altfel. Synot produce jocuri solide, cu un mod simplu de funcționare, dar distractive. Acesta este un joc de păcănele cu zaruri și cu alte simboluri clasice. Vei găsi fructe și șeptari. Simbolurile îți aduc următoarele plăți:

  • Șeptari: 100x miza;
  • BAR BAR BAR: 32x;
  • BAR BAR: 16x;
  • BAR: 8x;
  • Pepeni: 6x;
  • Struguri și Prune : 4x;
  • Lămâi și Cireșe: 2x.

Aceste simboluri plătesc pe cele 5 linii de câștig ale jocului de bază. Este nevoie de 3 simboluri pe o linie pentru a genera câștig. La Dice Rush gratis mai sunt și alte metode care plătesc excelent. Despre ele vom vorbi în cele ce urmează.

Păcănele online Dice Rush gratis – speciale

Câștigurile cu adevărat mari pe care le vei vedea la Dice Rush gratis sunt de la funcțiile speciale. Este adevărat că nu sunt multe speciale. Dice Rush slot mizează pe calitate, iar acestea îți pot aduce câștiguri frumoase!

  • Runde gratuite: funcția se declanșează dacă pe role apar 3 simboluri Scatter. Acestea sunt reprezentate de zaruri. Fiecare simbol Zar se va învârti pentru a da un număr de la 1 la 6 de runde bonus. Poți avea în total între 3 și 18 runde gratuite. Jocul în timpul rundelor bonus are 27 de linii de plată. Rămâne aceeași miză ca runda care a declanșat rotirile gratis.
  • Gamble: după fiecare câștig în jocul de bază poți juca dublajele. Apasă butonul Gamble pentru a deschide fereastră. Selectează roșu sau negru. Va fi aleasă o carte în mod aleatoriu. Dacă are culoarea pe care ai ales-o, suma câștigată va fi dublată. Poți juca de mai multe ori pentru aceeași rundă. Fiecare alegere corectă îți dublează câștigul. Dacă nu ghicești o singură dată, pierzi câștigul.

Concluzii

Dice Rush gratis este un joc simplu, dar foarte distractiv datorită modului alert de joc. Încearcă-l pe calculatorul tău personal sau pe mobil. Chiar și pe ecranele mai mici, păcăneaua va arăta perfect. Acest lucru se datorează optimizării de top pe care o face Synot. Dacă dorești să încerci alt joc superb semnat de același furnizor, joacă Fruiti XXL gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Rock the Reels Megaways
3.9/5 - 8 voturi
Avalon
3.5/5 - 31 voturi
Lucky New Year
3.7/5 - 10 voturi
Books & Bulls
3.2/5 - 11 voturi
Dead Man’s Trail
3.7/5 - 8 voturi
Troll Hunters
3.3/5 - 3 voturi