d-none iframe-link Pragmatic Play producator pacanele
Master Joker online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Master Joker

Producator

Pragmatic Play

Rating

Încearcă chiar acum noul joc de păcănele cu fructe Master Joker gratis! Acest titlu vine de la cei de la Pragmatic Play și își propune să te distreze cu multe fructe și șeptari. Te poți bucura de el în varianta demo sau, dacă te simți norocos, îl poți juca și pe bani reali în cazinourile online!

Dacă dorești alte opțiuni similare, îți putem recomanda Fruits and Jokers Playson. Deși vine de la alt producător, acest joc este destul de similar cu Master Joker online slot. Așadar, dacă ți-a plăcut unul, e aproape garantat că îți va plăcea și celălalt!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.46% 5×1 1 Lady Joker Wild, Multiplicatori

Păcănele cu fructe Master Joker gratis – cum joci?

Jocul de păcănele cu fructe Master Joker gratis este format din cinci role cu un singur rând. Asta înseamnă că e foarte simplu să înțelegi cum te joci și cum poți câștiga mai mult! Nu trebuie decât să apeși butonul de rotire pentru a da startul rundei. Cu „+” și „-” modifici valoarea pariului.

Pentru o rundă câștigătoare la Master Joker demo trebuie să îți apară minimum trei simboluri de același fel pe rolă. La această variantă se acordă un credit pe care îl poți folosi pentru pariuri. Miza minimă pe care o poți plasa la o rundă este de 0,01 credite, maximul fiind de 100 credite.

Jocul păcănele cu fructe Master Joker gratis se bucură de un RTP de 96,46%, ușor peste medie. Acest procent este strâns legat de câștigurile posibile, iar, cu cât este mai mare, cu atât mai bine. Așadar, poți obține profituri frumușele, dacă insiști și, mai ales, dacă ai noroc. Mai adăugăm că jocul are o volatilitate ridicată, adică ai șanse mari la jackpot!

Despre Master Joker online de la Pragmatic Play

Când joci păcănele cu fructe Master Joker gratis, treci prin experiența pe care dorește Lady Joker să ți-o ofere. Dacă jokerul are atâtea jocuri, de ce să nu se bucure și ea? Acum, ea te roagă să încerci și tu jocul slot demo, pentru a vedea dacă a făcut o treabă bună.

Practic, e vorba despre un joculeț cu fructe și șeptari, cu un singur rând și multiple oportunități de câștig. Dar să știi că multe oportunități de câștig vei găsi și la jocurile din top păcănele cu șeptari, care sunt asemănătoare. Totuși, Master Joker Pragmatic Play are un modul de joc simplu. Poți câștiga până la de 100 de ori miza, dacă ai noroc. Trebuie să apară pe linie cel puțin 3 simboluri de același fel, cele mai valoroase fiind cinci imagini identice. Iată ce simboluri întâlnești:

  • Căpșuna – până la de 8 ori miza
  • Lămâia – până la de 10 ori miza
  • Cireșele – până la de 12 ori miza
  • Pruna – maximum 15x miza
  • Pepenele roșu – maximum 25 ori miza
  • Lingourile de aur – maximum 50x miza
  • Șaptele – până la 100 ori miza la 5 simboluri identice.

Valorile simbolurilor de mai sus sunt calculate pentru jocul cu mizăz maximă. Deci, ele sunt câștigurile maxime pentru jocul normal din Master Joker online. Dar, pe lângă acestea, se pot adăuga și câștigurile ce rezultă din speciale, de care vorbim în secțiunea următoare.

Păcănele cu fructe Master Joker gratis – speciale

La păcănele cu fructe Master Joker gratis există câteva opțiuni speciale care te ajută să obții câștiguri mai mari. Iată despre ce vorbim:

  • Lady Joker – Este simbolul special de tip Wild, care te ajută să faci combinații victorioase. Multiplică miza de la 2x la 100x. Apare doar pe rola 3.
  • Roata multiplicării – Este controlată de Domnișoara Joker. Când obții o linie de câștig care are în componență un simbol Wild, declanșezi acest tip de bonus la păcănele cu fructe Master Joker demo. Lady Joker învârte roata și îți acordă un multiplicator între 2x și 100x.

Pentru runde mai rapide, apelează oricând la funcția de Autorotire, unde vei seta numărul de rotiri automate și tipul lor. Multe jocuri de păcănele au această funcție, dar nu la toate poți seta câte runde joci, la fel ca la Master Joker slot.

Joacă Master Joker online free pe mobil!

Pentru a te putea juca oricând o rundă de păcănele cu fructe Master Joker gratis, te invităm să încerci jocul pe mobil! Pragmatic Play l-a optimizat pentru dispozitive mobile, așa că vei avea la dispoziție aceeași interfață ușor de înțeles și folosit.

Experiența jocului de păcănele cu fructe Master Joker demo se păstrează în formatul pe mobil. În schimb, primești pe ecranul telefonului sau al tabletei unul din jocurile tale preferate. Butoanele de control rămân la fel, fiind activate prin simpla apăsare pe ecran.

Concluzii

În jocul de păcănele cu fructe Master Joker gratis poți obține câștiguri frumoase, dacă ai noroc la rotiri. Este perfect pentru cei care nu au multă experiență în astfel de jocuri, dar și pentru cei care doresc câștiguri spectaculoase, de până la 100 de ori miza. Un alt exemplu similar, cu șeptari și diamante, este Joker Pro demo, pe care ți-l recomandăm. 

Alte sloturi


100 Pandas
Lord Of The Ocean
Asian Diamonds
Dragons Lucky 8
Panther Moon