NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
joker pro

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Joker Pro

Producator

NetEnt

Rating

Faci parte din rândul fanilor care îndrăgesc jocurile tradiționale, precum cele 777 cu simboluri BAR, wild sau clopoței? Dacă răspunzi cu da acestei întrebări, atunci trebuie fără doar și poate să încerci jocul Joker Pro gratis demo!

Caracteristici speciale în Joker Pro gratis

Produs de cei de la Netent, Joker Pro gratis se diferențiază de jocurile vechi prin grafica dinamică. Nu numai că te vei distra, ci vei descoperi și o întreagă serie de caracteristici speciale.

Una dintre cele mai interesante opțiuni oferite de acest slot online sunt rotirile de tip re-spins. În jocul principal, unul sau mai multe simboluri scatter care vor ateriza pe rolele cu numărul 2, 3 sau 4 vor activa această caracteristică. Poți să recunoști simbolul scatter prin prisma căciulii jokerului cu 3 clopoței. Aceeași caracteristică poate fi activată și cu ajutorul simbolului Wild, dacă pică în timpul rundelor gratuite re-spins. Wild-ul poate să aterizeze în acest joc doar pe rolele cu numărul 2, 3 și 4.

Restul pictogramelor acestui joc sunt: diamante, șeptari, bar, clopoței, potcoave și trifoi cu patru foi. Ele te vor putea plăti de la 5 până la 200 de credite.

Îți atrag atenția și trebuie să îți spun că rata de plată în joker pro este una standard, de 96,8%. Asta înseamnă că volatilitatea jocului este una crescută și că vei avea șanse mari de câștig.

Structură și Design

Este un joc simpatic, structurat pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe. Interfața dinamică și grafica modernă a acestui joc îți vor fura inima de la primele rotiri.

Cum pariezi?

Pentru a începe să rotești rolele acestui joc oferit de cei de la NetEnt, trebuie să îți alegi valoarea creditului pe care vrei să îl pariezi (în cazul nostru între 0.01 și 1). După ce ai făcut asta, apasă tasta din mijloc și începe să rotești rolele jocului. Dacă nu vrei să faci mereu asta (să apeși butonul de fiecare dată), folosește-te de autoplay, setează un număr de rotiri automate și bucură-te de joc.

După cum poți observa și tu, modul de joc este unul extrem de ușor și foarte rapid de învățat. Deci, chiar dacă ești nou sau vechi în lumea jocurilor de noroc, vei putea începe să pariezi rapid și sigur.

Verdict

Slotul este excelent pentru cei care vor să se distreze alături de cele mai noi caracteristici într-un joc cu simboluri de păcănele clasice.

Alte sloturi


Jungle Spirit
Space Wars
Lucky 3
Siberian Storm
Lucky Leprechaun
Grim Muerto