Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
sticky sevens megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sticky Sevens Megaways

Producator

Skywind

Rating

3.6/5 - 25 voturi

Hai să te mega distrezi cu Sticky Sevens Megaways gratis! Te lași purtat de ritmul muzicii electro pop din fundal și câștigi în mult mai multe moduri cu mecanismul Megaways. Această funcție revoluționară mărește capacitatea liniilor de plată.

În cazul slotului Sticky Sevens Megaways demo ai până la 117.649 moduri de câștig! Comparând cu jocurile de păcănele clasice, care îți oferă undeva până la 100 de linii de plată, mecanismul Megaways este unul mai avantajos. Dacă această funcție ți se pare interesantă, poți oricând să citești mai multe despre păcănele Megaways, Vezi ce pot oferi în plus față de cele clasice!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,5% 6×7 Megaways Wild, Scatter Buy In, Multiplicator

Sticky Sevens Megaways gratis – despre joc

Vei juca Sticky Sevens Megaways gratis dezvoltat de Skywind într-o structură de 6 role și fiecare rolă va avea între 2 și 7 simboluri. Jocul este inspirat din cele cu șeptari, dar este mai mult decât atât! Cu un RTP peste medie, de 96,5%, acesta poate aduce câștiguri mari, runde gratis și Wild-uri care se lipesc peste tot pe rolele tale.

Poți să joci oricând pe bani Sticky Sevens Megaways slot. Chiar dacă are volatilitate ridicată, dacă-i dai câteva Spinuri demo vei înțelege exact cum plătește. Deci, chiar dacă ești începător, poți să-l încerci și într-un cazino, pentru câștiguri adevărate.

Joacă Sticky Sevens Megaways gratis!

Îți recomandăm să joci Sticky Sevens Megaways gratis la noi, pe Joc Păcănele! Este o oportunitate de a învăța funcțiile jocului. Așa, mai târziu, jocul tău online o să fie mult mai responsabil, cu riscuri reduse.

Să începem! Doar apasă butonul JOACĂ GRATIS, iar slotul se va încărca în versiunea Sticky Sevens Megaways demo. Vei fi întâmpinat de alte butoane, pentru stabilirea mizei, Turbo, Play și Autoplay. Pe lângă cele standard, mai ai încă două opțiuni care vor face mai interesant modul de joc. Ți le vom prezenta în secțiunea următoare.

Sticky Sevens Megaways free: alte opțiuni

Opțiunile din Sticky Sevens Megaways gratis au fost introduse de producătorul Skywind astfel încât jocul să fie mult mai intens. Așa că, dacă vrei ca distracția ta să fie și mai profundă, încearcă și următoarele funcții:

  • BUY IN: Este o plată suplimentară care declanșează în mod garantat învârtiri gratuite. Alegi miza și vei avea de ales între două spinuri. Alegând, vei învârti o roată și, în mod aleatoriu, vei câștiga între 7 și 30 de învârtiri.
  • ANTE BET (Șansă dublă): Activează această funcție pentru a lua o șansă dublă la învârtirile gratuite din Sticky Sevens Megaways slot. Va avea un cost suplimentar și poate fi aleasă doar în jocul principal.
Dacă vrei să încerci sloturi cu opțiuni suplimentare pentru un joc mai dinamic, încearcă și Alive! Megaways gratis. Este o altă păcănea dezvoltată de Skywind, provider care face o treabă minunată când vine vorba de diversificare.

Sticky Sevens Megaways online: unde joci pe bani?

După ce joci Sticky Sevens Megaways gratis și înveți funcțiile de bază, ai putea să te simți pregătit pentru următorul nivel: jocul cu bani reali. Dacă te întrebi unde ai putea să faci asta, noi îți recomandăm NetBet.

NetBet e de multă vreme în topul casinourilor din România. Este licențiat, iar serviciile lui sunt de încredere. E mereu alături de tine, atunci când ai nevoie de consultanță pe partea de jocuri sau sfaturi privind jocul responsabil. Deci poți apela la cazino fără griji!

Pe lângă asta, la înregistrare vei fi întâmpinat de o mulțime de oferte avantajoase de bun venit, cu sau fără depunere. Și distracția este nelimitată la NetBet – pentru că vei găsi cam orice păcănele vrei, inclusiv Sticky Sevens Megaways online!

Sticky Sevens Megaways free – simboluri

Dacă îți plac sloturile cu fructe, Sticky Sevens Megaways gratis este unul pe care trebuie să-l încerci. Să vedem împreună ce plăți oferă simbolurile acestui slot!

  • BAR: până la 150 credite
  • Clopoțelul: până la 60 credite
  • Pepenele: până la 40 credite
  • Lămâia, Portocala, Cireșele: până la 30 credite
  • A, K, Q: pâna la 20 credite
  • J, 10: până la 10 credite

Cum am mai menționat, Sticky Sevens Megaways gratis este inspirat din păcănelele clasice cu șeptari și fructe. Și după cum observi, până acum majoritatea elementelor se regăsesc aici. Hai să le descoperi și pe celelalte în următoarea secțiune!

Sticky Sevens Megaways gratis – speciale

Suntem siguri că simbolurile tale preferate din Sticky Sevens Megaways gratis vor fi specialele. Asta pentru că ele au potențialul de sporire a câștigului. Să începem!

  • Wild: Șeptarul este jokerul acestei păcănele și apare pe rolele 2-5. Va ține locul oricărui simbol și va lega linii de plată cu ușurință. El nu va înlocui, însă, simbolul Scatter. În rundele gratuite, Wild-ul va avea și rol multiplicator de x1, x2 sau x3. 
  • Scatter: Trei sau mai multe Diamante declanșează învârtiri gratuite în Sticky Sevens Megaways gratis. În urma acestui simbol, o roată de premii ți se va afișa și poți câștiga între 7 și 30 de runde bonus. Sau poți avea level up la o nouă roată cu premii diferite.

Concluzie

Sperăm că Sticky Sevens Megaways gratis este pe placul tău și că mecanismul care generează mai multe linii de plată o să te convingă. Totuși, poți oricând să joci sloturi cu fructe clasice cum ar fi Sizzling Hot Deluxe, dacă vrei să-ți amintești de jocurile din săli. Orice ai alege, noi îți urăm DISTRACȚIE PLĂCUTĂ!

Alte sloturi


Book of Ra Deluxe
4.1/5 - 424 voturi
Doctor Love
4.5/5 - 2 voturi
The Final Countdown
4.2/5 - 4 voturi
Magic Hunter
4/5 - 5 voturi
Vertical Roulette VIP
2.6/5 - 5 voturi
1000x Busta
4.6/5 - 8 voturi