...

Genie Jackpots Wishmaker

Autor: Andra

Actualizat: 11 decembrie 2023

Genie Jackpots Wishmaker gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Genie Jackpots Wishmaker gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
26 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.9/5 – (11 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

3.9/5 – (11 votes)

O aventură precum Genie Jackpots Wishmaker demo așteaptă să fie descoperită pe larg de către orice jucător curajos! În această recenzie vei afla mai multe despre joc, inclusiv despre plățile pe care ți le oferă și speciale. Totul alături de duhul magic, care te va ghida pe parcursul întregii experiențe!

Un alt exemplu similar, pe care să îl testezi tot la noi pe site atunci când vrei să iei o pauză, este Almighty Jackpots Garden of Persephone gratis. Încearcă-l și pe acesta fără cont și fără download și vezi dacă este pe gustul tău!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,06%5×320Wild, ScatterWishmaker Bonus, Big Money Bonus

Genie Jackpots Wishmaker demo – cum se joacă?

Genie Jackpots Wishmaker demo îți pune la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie pentru a fi bine înarmat atunci când joci. Tot ce va trebui să faci este să dai click pe butonul situat în stânga, jos. De acolo poți porni sau opri sunetul și poți consulta tabela de plăți.

După care, vei începe să joci Genie Jackpots Wishmaker gratis urmărind acești pași:

 1. Din stânga alegi miza. Ai două săgeți prin care crești sau scazi valoarea unei rotiri. La o rotire miza minimă disponibilă este de 0,1 credite, maximul atingând 200 de credite.
 2. Dacă preferi rundele automate, în dreapta, jos, ai butonul de unde setezi această funcție. Ai posibilitatea de a alege numărul de autorotiri și limitele de câștig sau pierdere pentru oprirea jocului Genie Jackpots Wishmaker demo.
 3. Pentru declanșarea rundei tot ce trebuie să faci este să apeși butonul mare de Start din dreapta. Rolele se vor mișca și apoi, când se opresc, vezi ce ți-a adus zeița Fortuna. 

Despre Genie Jackpots Wishmaker gratis

Structura jocului Genie Jackpots Wishmaker demo este cea foarte bine cunoscută de către cei care au mai avut tangențe cu păcănelele. Cele 20 de linii de plată fixe te asigură că ai suficiente opțiuni de câștig, victoriile apărând dacă acumulezi minimum 3 simboluri identice pe linii valide.

Păcăneaua Genie Jackpots Wishmaker gratis are o rată teoretică de returnare la jucător peste media actuală, de 96,06% mai exact. Volatilitatea considerată medie duce la un echilibru între numărul de runde câștigate și sumele obținute. Deci poți să joci fie că ești începător sau expert!

Mai mult, jocul de păcănele Genie Jackpots Wishmaker demo urmează tematica nopților arabe, având simboluri misterioase și un duh în lampă, care-ți poate îndeplini toate dorințele. Fundalul jocului te îmbie la aventură, fiind vorba despre o cameră luminată de o lumânare magică, unde abundă bogățiile. Lampa din dreapta, jos, îți poate face cunoștință cu acel duh binevoitor. Iar muzica te va convinge să rămâi în această lume, pentru a declanșa speciala cu roată. Când reușești să ajungi la ea, duhul îți va cere să-ți pui o dorință.

Îți mai poți încerca norocul și la Wish Upon a Jackpot free, un alt slot creat de același provider apreciat pe piață. Ai multe păcănele Blueprint faine la noi, deci nu ezita să cercetezi mai bine pagina cu jocuri gratis de la provider!

Simboluri în Genie Jackpots Wishmaker demo

Simbolurile la Genie Jackpots Wishmaker demo sunt avantajoase și plătesc în felul următor:

 • Q, J – 4, 10, 50;
 • A, K – 8, 40, 100;
 • Punga cu giuvaere și Cartea – 10, 60, 200;
 • Săbiile și Turbanul – 20, 80, 200;
 • Covorul zburător – 2, 40, 100, 500 (plătește și la 2 apariții);
 • Wild – 2, 40, 100, 500.

Despre speciale îți spunem imediat, apoi afli unde joci Genie Jackpots Wishmaker online cu mize adevărate.

Joacă Genie Jackpots Wishmaker free pentru speciale!

Unul din punctele forte ale jocului Genie Jackpots Wishmaker demo se referă la specialele numeroase. Hai să aflăm care sunt!

 • Wild – Înlocuiește orice alt simbol de pe role, mai puțin pe cel Scatter, pentru a forma linii valide de plată.
 • Scatter – Trei sau mai multe simboluri acordă bonusul de punere a dorințelor la Genie Jackpots Wishmaker demo.
 • Wishmaker Bonus – Duhul magic îți pune la dispoziție roata pe care o învârți pentru a obține unul din cele șase bonusuri. Vei descoperi: Cash Spins, două tipuri de Free Spins, Magic Carpet bonus sau Sultan’s Jewels bonus.
 • Big Money Bonus – Declanșezi acest bonus dacă reușești să ajungi la finalul călătoriei cu Covorul Magic. Micul joc secundar implică alegerea unor simboluri pentru a te deplasa cât mai departe posibil și a debloca sume mari la Genie Jackpots Wishmaker demo.

Unde joci Genie Jackpots Wishmaker online pe bani reali?

Te-ai îndrăgostit de Genie Jackpots Wishmaker demo și ai vrea să încerci și câteva runde pe mize reale? Dacă la noi pe site ai posibilitatea de a juca și de a te distra la păcănele fără bani și fără un cont, în cazinourile online va trebui să-ți faci unul. Și, deseori, să faci și o depunere.

Genie Jackpots Wishmaker gratis se află în portofoliul cazinourilor online din țară precum NetBet. La acest operator ai o listă de sute de jocuri ca la aparate numai bune de încercat, pornind de la cel de azi, plus pariuri sportive și jocuri de masă pe săturate. Cazinourile online precum NetBet sunt bogate în oferte și bonusuri pe care le revendici rapid, pentru mai multe rotiri norocoase. Deci poți juca chiar gratis jocul de azi în cadrul unei promoții.

Concluzie

Acum că ai aflat mai multe despre Genie Jackpots Wishmaker demo, ar fi timpul să eliberezi duhul din lampă! Joci de plăcere și pe mize reale oricând vrei și de pe ce dispozitiv dorești. Jocul este optimizat pentru telefon și desktop, la fel ca multe alte păcănele gratis online. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Norse Reel
5/5 – (2 votes)
Novomatic
Heart of Gold
4.4/5 – (5 votes)
Red Tiger
Treasure Mine
5/5 – (1 vote)
Relax Gaming
Mega Flip
3/5 – (13 votes)
Autor
Andra

Editor