Blueprint producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Fishin Frenzy Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fishin Frenzy Megaways

Producator

Blueprint

Rating

4/5 - 3 voturi

La Fishin Frenzy Megaways gratis vezi cât noroc ai la undiță! Ai simboluri colorate, animate și amuzante, cu o grafică frumoasă, și speciale care oferă multe câștiguri. Acestea îți vor fi de folos când vei juca pe mize reale la casino. Dar, până atunci, citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre păcănea!

Dacă mai târziu vrei să joci un slot care are o tematică similară, îți putem recomanda Release the Kraken gratis, tot la noi pe site. Joci fără cont, fără download, inclusiv de pe telefon!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,10%variabilă15,615ScatterCumpără Speciala

Fishin Frenzy Megaways gratis – cum se joacă?

La Fishin Frenzy Megaways gratis pașii de joc sunt foarte simpli. Urmează etapele de mai jos și garantat vei face totul ca la carte. Astfel, vei putea începe să joci și să te bucuri de câștiguri numaidecât. Iată ce ai de făcut!

 1. Dă click pe butonul de mai sus pe care scrie „Joacă gratis” și intră în joc;
 2. Din butonul care are imaginea unui ban alegi ce miză vrei să ai la Fishin Frenzy Megaways gratis. Opțiunile sunt atractive în special pentru jucătorii ce doresc să joace cu mize mici, limitele situându-se între 0,10 și 10 monede;
 3. Sub butonul de miză îl ai pe cel de joc automat. Acolo alegi dacă vrei să activezi această funcție și dacă dorești ca rotirile automate să se oprească singure când ai câștigat sau pierdut o anumită sumă;
 4. Ultimul și cel mai important pas la Fishin Frenzy Megaways slot este să apeși butonul mare, adică „Play”.

După cum poți observa, etapele de joc la Fishin Frenzy Megaways demo sunt simplu de înțeles și aplicat. Trebuie doar să acorzi puțină atenție detaliilor și să fii dornic de distracție.

Despre Fishin’ Frenzy Megaways demo

La jocul de păcănele online Fishin Frenzy Megaways gratis ai 15,615 moduri de câștig la fiecare rotire. Structura este formată din șase role cu un număr variabil de rânduri, deci ai o mulțime de opțiuni de victorie. Fiecare rând poate avea între 2 și 7 simboluri pe ea. Cu cât apar mai multe simboluri pe o rolă, cu atât mai mult cresc șansele la victorie la rotirea respectivă.

Pentru ca o rundă la Fishin Frenzy Megaways gratis să fie desemnată câștigătoare, trebuie să ai cel puțin trei simboluri pe role adiacente, indiferent de pozițiile lor. Păcăneaua are un potențial mare de câștig, dispunând de un RTP de 96,10% și de structura Megaways deja descrisă. În plus, vei vedea și bonusuri și speciale generoase în ea.

În ceea ce privește tematica jocului Fishin Frenzy Megaways gratis nu există surprize. Ți-ai dat seama încă din titlu că e vorba despre un joc cu tematică marină, unde peștii vor fi actorii principali și pescuitul va fi activitatea preferată. Fundalul slotului reprezintă perfect tematica, fiind format din adâncul oceanului, deasupra aflându-se valurile sale.

Un joc cu o tematică asemănătoare, pe care îl mai poți încerca tot la noi pe gratis, este Ruby Pearl online.

Simboluri în Fishin Frenzy Megaways free

La majoritatea simbolurilor din Fishin Frenzy Megaways free câștigi dacă strângi minim 3 de un fel pe o linie de plată. Iată ce plăți sunt valabile la 3 și 6 simboluri identice pe linia validă de câștig!

 • J, Q, 10: 0,3 – 2,5;
 • A, K: 0,5 – 5;
 • Colacul de salvare și Cutia cu momeli: 2 – 50;
 • Undița: 3 – 100;
 • Pelicanul: 0,5 – 200;
 • Peștii: 1 – 10.

Joacă Fishin Frenzy Megaways gratis pentru speciale!

Dacă tot ai aflat atâtea informații despre Fishin Frenzy Megaways gratis, e timpul să descoperi și ce speciale are jocul:

 • Scatter – când apar trei Scattere pe role, ți se acordă de la 10 și până la 50 de rotiri gratis.
 • Fishin Frenzy Cumpără Speciala – Folosești monedele de distracție sau banii reali pentru a cumpăra un bonus garantat la păcănele cu pești Fishin Frenzy Megaways. El constă în apariția pescarului care aduce multiplicatori între 2x și 50x pentru miză. Dacă pescarul „prinde” unul sau mai mulți pești cu etichetă preț, toate premiile specifice lor vor fi adăugate câștigului.

Unde joci Fishin Frenzy Megaways slot pe bani reali?

Dacă tot te distrezi cu Fishin Frenzy Megaways gratis, poate ți-ai dori să știi unde poți să joci câteva runde la acest slot cu pești pe bani reali. La noi pe site ai atât jocul demo, cât și o listă generoasă cu cazinouri de top din țară.

Din această listă selectezi un cazino la care să-ți faci cont ca să joci păcănele cu bani. Dacă Fishin Frenzy Megaways online este preferatul tău, te vei bucura să afli că îl găsești, alături de multe alte păcănele, la Maxbet. Acest cazino se află în topurile jucătorilor români datorită ofertei sale variate de păcănele, jocuri de masă, loto și pariuri sportive. În plus, primești la înscriere un pachet generos de bun venit.

Concluzie

Jocul Fishin Frenzy Megaways gratis te întâmpină cu o tematică simplă, atractivă și cu un mod de joc ofertant pentru buzunar. Îl descoperi pe îndelete în format demo la noi, după care aplici strategia de câștig în cazinouri pentru premii adevărate. Iar dacă ești interesat de mai multe sloturi asemănătoare, vezi și acest top de păcănele cu pești!

Alte sloturi


Tower of Power
3.6/5 - 34 voturi
Zeldar’s Fortunes
3.6/5 - 13 voturi
Golden Castle
3.7/5 - 10 voturi
Burning Wild
4.2/5 - 5 voturi
The Great Pigsby
3.5/5 - 4 voturi
Spinions Beach Party
5/5 - 2 voturi