Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Release the Kraken slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Release the Kraken

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.2/5 - 12 voturi

Aventurile în lumi subacvatice sunt pe placul tău? Atunci slotul de azi, Release The Kraken demo, este perfect. Vei vedea că, de îndată ce dai pe Spin, vei porni către comorile ascunse pe fundul oceanului. Vei începe călătoria acompaniat de animale drăguțe, precum peștii și țestoasa, dar vei întâmpina și dificultăți. Adâncurile ascund, pe lângă un rechin înfometat, un monstru fioros, numit Kraken.

Pragmatic Play, creatorul Release the Kraken online, a pus suflet și în această păcănea. Avem parte de o grafică frumoasă, de plăți bune chiar și pe simbolurile de bază și de speciale care vor oferi distracția mult dorită. Tematica e una specială, cam la fel ca în Big Bass Bonanza gratis. Și jocul de azi e unul din acele aparate online cu pești free, ce-ți oferă câștiguri și relaxare în același timp. Deci joacă-l cu încredere!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,50% 5×4 20 (40 la Jocurile Gratuite) Wild, Wild-uri Speciale, Bonus  Bonus, Rotiri Gratis

Release the Kraken demo: mod de joc

Modul de joc din Release the Kraken demo e simplu ca bună ziua. Vei vedea, de îndată ce dai pe butonul de „Joacă gratis” de pe această pagină, că butoanele se găsesc ușor și-s intuitive.

 1. Dă click pe butonul ce pornește jocul și așteaptă câteva secunde. Poți juca Release the Kraken slot demo și de pe telefon, deci alege varianta cea mai confortabilă.
 2. Jocul se va deschide și vei vedea ecranul. Butoanele din Release the Kraken free sunt mai toate în partea de jos. 
 3. În partea dreaptă a ecranului ai Spinul, iar în stânga și semnele + și – de unde setezi miza. Poți alege valori ale fisei de la 0.01 RON la 0.50 RON și de la 1 la 10 fise pe linie. Vezi că valoarea fisei se înmulțește cu numărul de linii!
 4. Creditul și miza din Release the Kraken gratis sunt afișate în bara de jos, lângă SPIN. Vezi că, dacă vrei Turbo Spin, trebuie să ții apăsat pe Space. 
 5. În partea stângă, jos, ai butoanele: Informații, Meniu și Sunet. Vezi secțiunea de informații despre acest joc de păcănele cu pești și află cum plătește!

Unde joci pe bani Release the Kraken slot?

Pe Joc Păcănele te distrezi la Release the Kraken demo, deci câștigurile nu sunt reale. Totuși, modul demo te ajută să înveți cum plătește păcăneaua și cum poți să-ți faci strategii de pariere. 

Dacă vrei să joci Release the Kraken online pe bani, atunci trebuie să-l cauți la un cazino. Ai grijă să fie unul licențiat! Noi am căutat locuri în care putem juca slotul și pe mize reale – și ne-am oprit la NetBet Casino. La acest operator putem juca enorm de multe păcănele Pragmatic Play, atât pe bani, cât și demo. 

Netbet pune la dispoziția jucătorilor noi bonusuri de bun venit foarte avantajoase. Ai atât variante cu depunere, cât și fără, deci poți alege ce consideri tu că e mai potrivit. Tot la acest cazino ai frecvent promoții la păcănele, deci sigur nu te vei plictisi! Iar dacă vrei o pauză de la aparate, ai ce alege: jocuri de masă live, pariuri live, pariuri clasice, loto etc.

Release the Kraken demo, aventura ta în adâncuri

Deja am spus care e tematica din Release the Kraken demo la început. Deci, aventura din păcănea are loc în adâncurile oceanului, unde se ascunde un monstru fioros. Acesta probabil păzește comorile pe care le vrei tu, alături de alte animale mai mult sau mai puțin prietenoase. Suntem însă siguri că-l vei învinge și vei lua bogățiile!

Jocul ca la aparate Release the Kraken slot demo are următoarele caracteristici:

 • Are un sistem simplu, cu 5 role și 4 rânduri;
 • Are un număr de 20 de linii de plată (40 linii la jocurile gratuite);
 • Este produs de Pragmatic, la fel ca popularul Sweet Bonanza slot;
 • Are un RTP de 96,5% (cel teoretic e de 94,5%);
 • Are o volatilitate mare, deci plătește mai rar, dar foarte bine;
 • Plățile din Release the Kraken gratis se fac de la stânga la dreapta;
 • Miza minimă e de 0.20 RON și cea maximă de 100 RON.

Urmează să vorbim în continuare de simboluri și plăți în Release the Kraken demo slot, precum și de speciale. Rămâi alături de noi!

Păcănele Release the Kraken demo: simboluri

Având în vedere tematica din Release the Kraken demo, simbolurile vor lua forma unor creaturi marine, dar și a altor obiecte din această sferă. Hai să vedem care sunt acestea și cât plătesc la Bet Max!

 • J, Q: până la 200 RON;
 • K, A: până la 400 RON;
 • Peștele galben cu verde: până la 500 RON;
 • Peștele albastru cu galben: până la 750 RON;
 • Broasca țestoasă: până la 1000 RON;
 • Rechinul: până la 1250 RON;
 • Ancora: până la 2500 RON.

Acestea sunt principalele simboluri cu care te vei distra în Release the Kraken gratis. Cu ele te vei aventura în adâncuri și vei descoperi noi comori. Totuși, mai sunt alte simboluri ce vin cu surprize la care nu te aștepți!

Slotul Release the Kraken gratis – speciale

Plățile pe simbolurile de bază din Release the Kraken demo sunt foarte bune. Dar stai să vezi ce-ți aduc specialele! Sigur te vei îndrăgosti de păcănea și o vei juca mult timp de acum încolo!

 • Simbolul Wild: este prezent pe toate rolele și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Bonus. Acesta plătește până la 2500 RON la Bet Max. 
 • Wild-uri Speciale: în Release the Kraken demo slot mai există simboluri Wild Kraken Încleștate, Wild Colosal Kraken (simbol de 3×4), Wild Kraken Infecțios (infectează simbolurile adiacente, transformându-le în wilduri).
 • Simbolul Bonus: e reprezentat de o navă și declanșează modul bonus dacă pică pe rolele 1 și 3. 
 • Simbolul Free Spins: e reprezentat de o cârmă și declanșează modul bonus dacă pică pe rola 5 din Release the Kraken slot. 
 • Simbolul Chest Bonus: e reprezentat de un cufăr și declanșează modul bonus dacă pică pe rola 5. 
 • Modul Bonus: oferă jucătorului o alegere din 3 cufere care vor acorda un premiu aleatoriu în bani. Alegerile consecutive sunt acordate atât timp cât prinzi premii în bani. Modul bonus din Release the Kraken demo se termină când prinzi „Colectează”. 
 • Modul de rotiri gratuite: e declanșat de simbolul Bonus pe rolele 1 și 3 și simbolul Free Spins pe rola 5. Poți câștiga maxim 12 rotiri gratuite din cufere. În timpul acestui mod sunt prezente 40 de linii de plată. 

Cu aceste simboluri și funcții speciale vei avea parte de multă distracție și multe câștiguri. Așa că profită acum și joacă Release the Kraken gratis pentru a vedea tu câte câștiguri vei avea!

Concluzie

Suntem siguri că te vei distra de minune cu Release the Kraken demo de la Pragmatic! Această păcănea cu pești nu trebuie ratată, mai ales că are un număr imens de speciale gata să ofere victorii fabuloase. Mai avem și alte jocuri de la producător, tot demo și fără cont. De exemplu, mai poți încerca Fruit Party free, o păcănea Pragmatic cu fructe și RTP generos. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Copy Cats
3/5 - 2 voturi
Great Rhino
3/5 - 2 voturi
Drive Multiplier Mayhem
2.5/5 - 2 voturi
Diamond Mine
4.2/5 - 14 voturi
Relic Hunters and the Book of Faith
3.9/5 - 8 voturi
Jungle Spirit
4/5 - 17 voturi