Blueprint producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Eye of Horus Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Eye of Horus Megaways

Producator

Blueprint

Rating

3.8/5 - 14 voturi

Dacă ești în căutarea unei aventuri egiptene, Eye of Horus Megaways gratis este păcăneaua perfectă pentru tine. Tematica egipteană te face să trăiești fiecare moment la maxim, bucurându-te de joc. Cei de la Blueprint Gaming au creat o experiență deosebită, în care te vom introduce în curând. Deci, în cele ce urmează îți vom explica cum se joacă și ce simboluri și speciale vei găsi în această păcănea. 

Iar dacă îți plac atât de mult sloturile cu această tematică și vrei să mai încerci și altele, te invităm să descoperi categoria de păcănele cu Egipt gratis. Sunt simplu și ușor de accesat, iar distracția va fi garantată!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,49% Megaways 15,625 Wild, Scatter, Bonus  Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Eye of Horus Megaways gratis –  cum joci?

Pentru a începe să joci Eye of Horus Megaways gratis trebuie să apeși pe ”Joacă Gratis” și să aștepți câteva momente să se încarce jocul. După care, vei intra în el și îți vor apărea câteva butoane. 

 • Pe partea dreaptă ai butoanele de Play, Autoplay și meniul.
 • Jos, în colțul ecranului, vei vedea cât ai pariat. 
 • Pe partea stângă ai butonul de unde poți schimba suma pariată.

Acum că știi care sunt butoanele și ce reprezintă ele, îți va fi foarte ușor să joci Eye of Horus Megaways demo. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să setezi miza, dai ”Play” sau ”Autoplay”, în funcție de preferință, și pornești în aventura egipteană alături de Horus.

Cum funcționează Eye of Horus Megaways demo?

Totuși, înainte de a începe să joci aceste păcănele Eye of Horus Megaways gratis trebuie să știi că jocul este unul în cascadă, bazată pe 6 role și 5 rânduri. Ai în el 15,625 linii de plată, care plătesc de la stânga la dreapta. 

Pentru un câștig standard în Eye of Horus Megaways free, trebuie ca 3 sau mai multe simboluri cât mai apropiate să se potrivească. Pentru simbolul Eye of Horus trebuie să se potrivească 2 sau mai multe simboluri ca să câștigi. De asemenea, mai există posibilitatea de a obține rotiri gratis, unde rolele vor fi actualizate și poți primi extra rotiri. Mai multe despre rotirile gratis și simboluri vom vorbi mai încolo.

Eye of Horus Megaways slot – unde joci pe bani?

Poți juca Eye of Horus Megaways gratis pe site-ul nostru, Joc Păcănele. Iar dacă ai chef de un alt joc de la Blueprint Gaming poți încerca și Crypt of The Dead free. Te vei bucura de o grafică la fel de bună și de aceeași tematică egipteană captivantă. Asta în cazul în care dorești să joci gratis. 

Dar dacă ești mai curajos și dorești să joci pe bani reali Eye of Horus Megaways online, îți recomandăm să îți alegi un casino de încredere. Asta pentru a nu întâmpina probleme în viitor. 

Cazinoul pe care îl recomandăm noi și de care te poți bucura în siguranță este NetBet. Cu siguranță ai mai auzit până acum de NetBet și de ofertele pe care le are, dar și de multitudinea de păcănele pe care le poți explora pe platforma cazinoului. Bineînțeles, pe lângă Eye of Horus Megaways slot! 

Despre Eye of Horus Megaways gratis

Cum am menționat și mai sus, Eye of Horus Megaways gratis este un joc de păcănele în cascadă, cu 6 role, 5 rânduri și multe linii de plată (15,625 mai exact). Simbolurile sunt și ele importante, în special cel Scatter. Acesta, adunat de 3 sau mai multe ori, îți aduce 12 rotiri gratis în care te vei bucura de anumite actualizări. 

Prin tematica Eye of Horus Megaways gratis vei putea călători în Egiptul Antic, intrând în lumea captivantă a faraonilor și bogățiilor inestimabile. Simbolurile regăsite în această păcănea amintesc într-o manieră perfectă de tot ce a însemnat și încă mai înseamnă Egipt. 

Desigur, cei de la Blueprint Gaming nu ne-au dezamăgit nici de această dată, impresionându-ne cu modul în care au reușit să expună tematica prin grafică. Când vine vorba despre calitatea jocului Eye Of Horus Megaways demo, acesta se mândrește cu un RTP de 95,49%. Ceea ce înseamnă o profitabilitate destul de mare! 

Simboluri în Eye of Horus Megaways free

Cum era de așteptat, simbolurile din Eye of Horus Megaways gratis sunt concepute în acord cu tematica păcănelei. Vei fi surprins de simboluri precum: Anubis, Nekhbet, Scarab, Ankh, Fans, dar sunt prezente și clasicele cărți de joc A, K, Q, J. Dar hai să vedem și cât plătesc!

 • Anubis: până la x4
 • Nekhbet: până la x2
 • Scarab: până la x1
 • Ankh / Fans: până la x0.8
 • A, K, Q, J: până la x0.4

Acestea sunt simbolurile de bază cu care te vei distra în Eye of Horus Megaways demo și plătesc în multiplicatori. Totuși, pe lângă ele mai sunt și altele care cu siguranță te vor surprinde într-un mod plăcut. Apropo – vezi că în joc câștigul maxim e de 250.000 de credite sau 10.000 x miza. 

Eye of Horus Megaways gratis – speciale

Când vine vorba de Eye of Horus Megaways gratis și de simbolurile sale speciale, acestea sunt așteptate și dorite de toți jucătorii. Ele sporesc valoarea câștigurilor tale! Hai să vedem care sunt acestea!

 • Wild: este simbolul reprezentat de Horus și înlocuiește toate celelalte simboluri din Eye of Horus Megaways gratis, cu excepția Scatterului și Bonusului. Apare doar pe rolele de la 2 la 6, se extinde și formează câștiguri fenomenale pe linie.
 • Scatter: este reprezentat de piramidă și la 6 apariții pe role oferă un multiplicator de 100x. 3 sau mai multe simboluri Scatter pot declanșa funcția cu 12 runde gratis. 
 • Runde gratuite: este funcția declanșată de Scatter. În timpul ei, dacă nimerești simboluri Wild poți primi până la 7 spinuri suplimentare. Câștigurile din runde în Eye of Horus Megaways demo îți sunt creditate când funcția se termină.
 • Bonus: este simbolul ochiul lui Horus, ce, la fel ca Scatterul, nu poate fi înlocuit de Wild. Poate să-ți multiplice miza în funcție de numărul aparițiilor sale pe role – de exemplu, la 6 apariții ai un multiplicator de 20x. 

Acestea sunt mult așteptatele simboluri speciale de la păcăneaua Eye of Horus Megaways gratis. Joacă și vezi dacă norocul va fi de partea ta!

Concluzii

În concluzie, Eye of Horus Megaways gratis este o păcănea ce se bazează pe o tematică a regatului egiptean vechi și pe care nu o poți rata. Totuși, dacă vrei să încerci și alte sloturi cu această tematică regală, te invităm tot la noi pe site. Aici vei găsi un top păcănele cu regi de unde poți alege dintr-o gamă variată cea care ți se potrivește ție. Spor la jucat!

Alte sloturi


Hero Clash
4.1/5 - 11 voturi
Queen of Atlantis
4/5 - 6 voturi
5 Lions
3.8/5 - 12 voturi
Nitro Circus
5/5 - 3 voturi
Super Wolf
5/5 - 3 voturi
Floating Dragon
4.1/5 - 8 voturi