păcănele Megaways

Cele mai frumoase păcănele Megaways

  august 8, 2022

Autor: Gabriel

Actualizat: 19 mai 2023

Ai auzit de tehnologia revoluționară din jocurile de păcănele Megaways? Este un mecanism nou și foarte interesant, care te va ajuta să câștigi mai des. Acum, în loc de 10, 50 sau 100 de linii de plată pot fi câteva sute de mii. Imaginează-ți câte combinații de simboluri poți nimeri! Sau, nu-ți imagina și joacă! La noi toate păcănelele sunt gratis, fie megaways sau nu.

Din când în când, mai facem câte un top de jocuri cu cele mai frumoase și apreciate sloturi. Asta facem și acum, deci urmează să afli care sunt cele mai bune jocuri ca la aparate Megaways. Iar dacă îți plac topurile noastre, atunci aruncă o privire și peste alte articole de acest fel, cum ar fi top jocuri cu cireșe.

Despre păcănele Megaways

La păcănele Megaways întâlnești o mecanică specială care, la fiecare rotire, va modifica numărul liniilor de plată. Asta se întâmplă deoarece se schimbă mărimea și, astfel, numărul simbolurilor de pe role. În funcție de joc, pe role pot fi între 2 și 8 simboluri. 

Astfel, o singură rundă poate avea între câteva sute și câteva sute de mii de linii. Comparând cu păcănele clasice, care au de cele mai multe ori linii fixe și care rareori depășesc 250 paylines, jocurile Megaways au mult mai multe moduri de plată.

Majoritatea sloturilor Megaways au funcții interesante și simboluri speciale, care pot schimba radical modul de joc. Vei întâlni multiplicatori, wild-uri sticky sau expandabile, runde gratis, role extra, moduri bonus și altele.

Top 6 păcănele Megaways

Acum că știi cam ce sunt jocurile de păcănele Megaways, hai să explorăm lista de sloturi atent selectate! Le-am ales pe cele mai frumoase și apreciate de la noi din site și îți promitem că niciunul nu va avea o rată de plată mai mică de 96%. Așadar, dacă vrei un punct de început pentru aventura în lumea Megaways, alege unul din următoarele jocuri!

Tot ce trebuie să faci e să dai click pe butonul „Joacă gratis”, pe care îl găsești în casetă alăturată fiecărui joc. Vei fi trimis direct la pagina slotului, de unde mai ai de dat un singur click.

Super Joker Megaways – păcănele gratis Megaways cu jokeri

Primul joc de păcănele Megaways pe lista noastră este de la Stakelogic. Este construit pe 3 role, iar fiecare coloană poate avea între 2 și 8 simboluri. Are un RTP de 96,56% și un maxim de 512 linii de plată. Modul de joc este captivant, mai ales când se declanșează cascada. Practic, atunci când ai o rundă câștigătoare, combo-urile dispar și cad alte simboluri, care pot genera alte câștiguri.

Jokerul este simbolul Scatter, iar când își face apariția de 3 ori pe role poate să declanșeze un Super Win. Mai multe premii vor apărea și se va alege unul în mod aleatoriu. Alte funcții ale jocului sunt Gamble (dublajele) și Super Stake, un mod de joc în care șansele pentru Scatter vor fi mărite.

Joacă la noi Super Joker Megaways gratis!

Black Gold Megaways – caută aurul din Megaways păcănele!

Și al doilea joc de păcănele Megaways vine tot de la Stakelogic. Acesta are 6 role a câte 2-7 simboluri. Este o păcănea generoasă, având o rată de câștig de 96%. Poate să plătească în 117,649 de moduri și are o mulțime de speciale. Tematica este foarte bine reprezentată prin grafică. Jocul ilustrează o aventură în extragerea țițeiului, supranumit „aurul negru” (de aici și numele jocului).

Black Gold de la Stakelogic e unul din acele sloturi Megaways cu multe speciale. Wild-ul va declanșa multiplicatori de până la 10x, care se revendica și în stivă. Patru sau mai multe Scattere vor declanșa 12 rotiri gratis, iar fiecare simbol auriu suplimentar va adăuga încă 5 rotiri gratuite.

Joacă la noi Black Gold Megaways gratis!

Return of Kong Megaways – jocuri aparate Megaways cu maimuțe 

Al treilea joc de păcănele Megaways din top este, de data asta, de la furnizorul Blueprint. Vorbim de Return of Kong Megaways, în care te bucuri pe de o structură cu 6 role și 2-7 de simboluri pe fiecare. Câștigurile pot fi aduse pe cele 117,649 moduri de câștig cu un RTP de 96,03%.

Return of Kong Megaways este un slot foarte animat și, de asemenea, vine cu o grămadă de funcții pe care poți să le explorezi. Poți să încerci specialele jocului chiar dacă nu ai așa mult noroc încât să-ți pice simbolurile Scatter sau Mistery. Asta se întâmplă deoarece poți cumpăra specialele chiar tu. Totuși, dacă crezi în norocul tău, atunci vei avea nevoie de literele K, O, N și G pentru a declanșa cele 12 rotiri gratuite.

Wild-ul substituie alte simboluri acolo unde este posibil, pentru mai multe combinații. Vei mai da peste multiplicatoare, care vor mări cu mult câștigurile, dar și cascade de plăți.

Joacă la noi Return of Kong Megaways gratis!

Madame Destiny Megaways – un slot Megaways cu magie 

Madame Destiny este un alt joc de păcănele Megaways de top, dar, de data asta, marca Pragmatic Play. Slotul îți pune la dispoziție nu mai puțin de 200,704 modalități de câștig și un RTP de 96,67%. Este cunoscut ca fiind un aparat cu magie, dar se încadrează fără probleme și la articolul nostru datorită structurii moderne. 

Madame Destiny Megawayes are 6 role, iar fiecare poate avea între 2 și 7 simboluri.

Păcăneaua are funcții și simboluri speciale precum Wild, Scatter, Multiplicator și mod Colapsabil. Bila de cristal, adică Scatterul, multiplică între x5 și x100, dar poate să ofere și runde bonus. La fel ca în jocul precedent, dacă nu ai răbdare să te lovească norocul, îți poți cumpăra singur speciala.

Joacă la noi Madame Destiny Megaways gratis!

88 Fortunes Megaways – păcănele Megaways cu tematică asiatică 

Dintre toate jocurile de păcănele Megaways, 88 Fortunes Megaways te va cuceri prin tematică. Jocul de la NYX are o temă asiatică, în care predomină nuanțele frumoase de roșu și auriu. Ai 117,649 moduri de a ieși victorios, cu tot felul de simboluri specifice culturii chineze. Jocul are o structură de 6 role, fiecare cu 2-7 simboluri și un RTP de 96,36%.

Dacă vânezi specialele, trebuie să știi Wild-ul apare pe rolele 2-5 și declanșează Funcția Picker, care acordă până la 15 rotiri bonus. Jocul are multiplicator, dar și simbol Scatter, care poate da alte 12 runde gratis.

Joacă la noi 88 Fortunes Megaways gratis!

Buffalo King Megaways – joc Megaways păcănele cu Africa

Ultimul joc de păcănele Megaways vine de la Pragmatic Play și are o mulțime de moduri de câștig. Mai exact, sunt 200,704 modalități de plată. În total, sunt 6 role și fiecare poate avea câte 8 simboluri. De asemenea, are un RTP generos de 96,52%, iar specialele pot aduce câștiguri inimaginabile.

Modul colapsabil este și el prezent, crescând, astfel, posibilitatea combinațiilor câștigătoare dintr-un singur spin. Același scop îl are și Wild-ul, care va ține locul altor simboluri, făcând combinații să se lege acolo unde este posibil. Bonusul este responsabil cu declanșarea rotirilor gratuite, deci va putea acorda până la 22 free spins. Iar dacă nimerești mai multe bonusuri, ai și un multiplicator de 100x miza.

Joacă la noi Buffalo King Megaways gratis!

Unde joci păcănele Megaways cu bani reali?

Acum știi ce păcănele Megaways poți testa gratuit la noi. N-ai nevoie de niciun cont și nu trebuie să faci nicio depunere. Totuși, dacă vrei să te bucuri de experiența de cazino online, uite câteva la care poți merge imediat și să te apuci de păcănit!

La oricare din ele ai apela, te asigurăm că ești în siguranță. Cazinourile sunt înregistrate la ONJN în România și te așteaptă cu bonusuri de bun venit și zeci de oferte speciale. De asemenea, la cele de mai sus vei găsi și multe păcănele Megaways!

Concluzie

Jocurile de păcănele Megaways sunt grozave dacă vrei să încerci ceva nou. Nu putem spune că sunt mai bune decât jocurile clasice, căci fiecare are magia lor. Însă, te putem asigura că din când în când merită să le joci. Mai ales dacă o faci aici, pe Joc Păcănele, unde nu trebuie să dai niciun ban. Distrează-te pe cinste, pe gratis!

Autor