NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran 88 Fortunes Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

88 Fortunes Megaways

Producator

NYX

Rating

4/5 - 8 voturi

Dacă ești un jucător căruia îi place să experimenteze, atunci 88 Fortunes Megaways gratis este ceea ce cauți. Încearcă și tu varianta demo pentru distracție fără limite! Explorează cultura chineză cu acest joc și citește totul despre ele în articolul nostru! Nu trebuie să fii un veteran al păcănelelor pentru a-l încerca. Este mai simplu decât pare și îți putem arăta câte ceva și despre avantaje la păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,36% Megaways 117.649 Wild, Scatter Runde Gratuite, Funcția Picker

Păcănele 88 Fortunes Megaways gratis – cum joci?

Modul de joc la 88 Fortunes Megaways gratis nu diferă foarte mult față de alte jocuri. Setezi miza dorită și începi să rulezi rundele. Spre deosebire de alte jocuri, la acest slot mai poți opta și pentru tipurile de simboluri. Poți seta pentru un joc între unul și cinci simboluri aurii.

Structura este și ea una interesantă. Are 6 role verticale care pot conține între 2 și 7 simboluri. Numărul variază de la rundă la rundă. De asemenea, 88 Fortunes Megaways demo are o rolă orizontală. Aceasta completează cu câte un simbol fiecare rolele 2-5.

Mizele pe care le poți seta la păcănea sunt între 0,08 și 88 credite. Coeficientul RTP este între 96,06% și 96,36%, deci unul excelent, ideal pentru pariurile reale.

88 Fortunes Megaways online – unde joci pe bani reali?

88 Fortunes Megaways gratis poate fi jucat și pe bani reali. Deschide-ți un cont la NetBet și efectuează o depunere. Astfel, vei putea juca acest joc de păcănele cu speciale! Jocurile cu mii de linii de plată sunt printre cele mai interesante. Noi îți recomandăm să încerci și Buffalo King Megaways!

Dacă revendici și bonusul de bun venit, cu atât mai bine! Vei avea bani bonus și rotiri gratuite pe care să le folosești la astfel de jocuri! De la furnizorul NYX te mai așteaptă și alte surprize, pe lângă 88 Fortunes Megaways slot. Descoperă jocuri precum Monopoly Megaways, Racing Rhino Megaways, Golden Wins și multe altele!

De asemenea, sunt prezenți și mulți alți furnizori de top. Descoperă jocurile EGT, Novomatic și Pragmatic Play!

Despre 88 Fortunes Megaways free NYX

Sunt foarte multe lucruri bune de spus despre 88 Fortunes Megaways gratis. Am văzut deja că rata de câștig este peste medie. De asemenea, am observat și dispunerea interesantă. În continuare, vom putea vedea mai multe despre plățile jocului. 

NYX are multe jocuri de acest fel, cu multiple direcții de câștig. La 88 Fortunes Megaways gratis numărul de direcții variază în funcție de numărul de simboluri pe fiecare rolă. O rundă poate avea chiar și 117.649 de direcții de plată! Simbolurile îți vor aduce următoarele plăți:

  • Pasărea: până la 1.000 de credite;
  • Corabia: până la 500;
  • Țestoasa: până la 300;
  • Lingourile chinezești: până la 200;
  • Monedele: până la 100;
  • A, K, Q, J, 10 și 9: până la 50.

Simbolurile Pasăre, Corabie, Țestoasă și Lingouri plătesc maxim 50 de credite dacă nu sunt din aur. Toate plățile menționate sunt pentru 6 simboluri, câte unul pe o rolă. Câștigurile se multiplică de câte ori se găsesc mai multe simboluri pe o rolă. Este nevoie de minim 3 simboluri pe role diferite pentru a genera plată. Slotul 88 Fortunes Megaways gratis plătește de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Păcănele 88 Fortunes Megaways gratis – speciale

La jocul ca la aparate 88 Fortunes Megaways gratis ai numeroase funcții și simboluri speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, mai puțin Scatter. Apare doar pe rolele 2-5. Dacă unul sau mai multe simboluri Wild aterizează pe role, se poate declanșa Funcția Picker.
  • Funcția Picker: se adaugă monede la fiecare simbol Wild care aterizează pe role. Îți va fi arătat un ecran cu 15 monede. Alege monede până când 3 de un fel vor fi alese. Poți câștiga 10, 12 sau 15 runde gratuite. Multiplicatorii lor sunt x6, x4, respectiv x2.
  • Simbolul Scatter: 4 sau mai multe simboluri Scatter pe role consecutive de la stânga oferă runde bonus.
  • Runde Bonus: poți câștiga 8, 10 sau 12 runde, în funcție de numărul de simboluri Scatter: 4, 5, respectiv 6. Funcția se poate redeclanșa în timpul rotirilor gratuite.

Concluzii

88 Fortunes Megaways gratis este un joc de păcănele foarte interesant prin prisma modului de desfășurare. Este excelent și pentru jocul pe bani reali. Nota maximă o primește și la jocul de pe mobil! Intră de pe telefon și bucură-te de aceeași distracție! Dispunerea butoanelor este puțin diferită, dar modul de joc rămâne la fel de intuitiv. Dacă jocurile cu numeroase direcții de plată sunt pe placul tău, încearcă și Shining King Megaways gratis!

Alte sloturi


Dragon Reels
3.1/5 - 14 voturi
Pumpkin Smash
2.5/5 - 2 voturi
Solar Temple
4.3/5 - 3 voturi
Big Five
4.4/5 - 5 voturi
Berryburst
4.9/5 - 8 voturi
Crypt of The Dead 
3.8/5 - 5 voturi