NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran 88 Fortunes Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

88 Fortunes Megaways

Producator

NYX

Rating

3.9/5 - 10 voturi

Dacă ești un jucător căruia îi place să experimenteze, atunci 88 Fortunes Megaways demo este ceea ce cauți. Încearcă și tu varianta demo pentru distracție fără limite! Explorează cultura chineză cu acest joc și citește totul despre ele în articolul nostru! Nu trebuie să fii un veteran al păcănelelor pentru a-l încerca. Este mai simplu decât pare și îți putem arăta câte ceva și despre avantaje la păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,36% Megaways 117.649 Wild, Scatter Runde Gratuite, Funcția Picker

Păcănele 88 Fortunes Megaways demo – cum joci?

Modul de joc la 88 Fortunes Megaways demo nu diferă foarte mult față de alte jocuri. Setezi miza dorită și începi să rulezi rundele. Spre deosebire de alte jocuri, la acest slot mai poți opta și pentru tipurile de simboluri. Poți seta pentru un joc între unul și cinci simboluri aurii.

Structura este și ea una interesantă la 88 Fortunes Megaways game. Are 6 role verticale care pot conține între 2 și 7 simboluri. Numărul variază de la rundă la rundă. De asemenea, 88 Fortunes Megaways demo are o rolă orizontală. Aceasta completează cu câte un simbol fiecare rolele 2-5.

Mizele pe care le poți seta la joc sunt între 0,08 și 88 credite. Coeficientul 88 Fortunes Megaways RTP este între 96,06% și 96,36%, deci unul excelent, ideal pentru pariurile reale.

88 Fortunes Megaways online – unde joci pe bani reali?

88 Fortunes Megaways demo poate fi jucat și pe bani reali. Deschide-ți un cont la NetBet și efectuează o depunere. Astfel, vei putea juca acest joc de păcănele cu speciale! Jocurile cu mii de linii de plată sunt printre cele mai interesante. Noi îți recomandăm să încerci și Buffalo King Megaways!

Dacă revendici și bonusul de bun venit, cu atât mai bine! Vei avea bani bonus și rotiri gratuite pe care să le folosești la astfel de jocuri! De la furnizorul NYX te mai așteaptă și alte surprize, pe lângă 88 Fortunes Megaways slot. Descoperă jocuri precum Monopoly Megaways, Racing Rhino Megaways, Golden Wins și multe altele!

De asemenea, sunt prezenți și mulți alți furnizori de top precum EGT, Novomatic și Pragmatic Play și le poți descoperi jocurile în varianta gratis la noi pe site!

Despre 88 Fortunes Megaways free NYX

Sunt foarte multe lucruri bune de spus despre 88 Fortunes Megaways demo. Am văzut deja că rata de câștig este peste medie. De asemenea, am observat și dispunerea interesantă. În continuare, vom putea vedea mai multe despre plățile din jocul Fortune 88.

NYX are multe jocuri de acest fel, cu multiple direcții de câștig. La 88 Fortunes Megaways demo numărul de direcții variază în funcție de numărul de simboluri pe fiecare rolă. O rundă poate avea chiar și 117.649 de direcții de plată! Simbolurile îți vor aduce următoarele plăți:

  • Pasărea: până la 1.000 de credite;
  • Corabia: până la 500;
  • Țestoasa: până la 300;
  • Lingourile chinezești: până la 200;
  • Monedele: până la 100;
  • A, K, Q, J, 10 și 9: până la 50.

Simbolurile Pasăre, Corabie, Țestoasă și Lingouri plătesc maxim 50 de credite dacă nu sunt din aur. Toate plățile menționate sunt pentru 6 simboluri, câte unul pe o rolă. Câștigurile se multiplică de câte ori se găsesc mai multe simboluri pe o rolă. Este nevoie de minim 3 simboluri pe role diferite pentru a genera plată. Slotul 88 Fortunes Megaways demo plătește de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Păcănele 88 Fortunes Megaways demo – speciale

La jocul ca la aparate 88 Fortunes Megaways demo ai numeroase funcții și simboluri speciale. Ele nu numai că vor face experiența mai distractivă atunci când joci acest slot, dar îți vor aduce și multe premii surpriză. Hai să vedem care sunt mai exact specialele râvnite de toți jucătorii și cum te vor răsplăti ele!

  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, mai puțin Scatter. Apare doar pe rolele 2-5. Dacă unul sau mai multe simboluri Wild aterizează pe role, se poate declanșa Funcția Picker.
  • Funcția Picker: se adaugă monede la fiecare simbol Wild care aterizează pe role. Îți va fi arătat un ecran cu 15 monede. Alege monede până când 3 de un fel vor fi alese. Poți câștiga 10, 12 sau 15 runde gratuite. Multiplicatorii lor sunt x6, x4, respectiv x2.
  • Simbolul Scatter: 4 sau mai multe simboluri Scatter pe role consecutive de la stânga oferă runde bonus.
  • Runde Bonus: poți câștiga 8, 10 sau 12 runde, în funcție de numărul de simboluri Scatter: 4, 5, respectiv 6. Funcția se poate redeclanșa în timpul rotirilor gratuite.

După cum poți vedea, specialele din 88 Fortunes Megaways îți vor aduce multe motive de bucurie. Tot ce mai rămâne de făcut acum este să dai Play acestui joc ca la aparate și să vezi tu ce speciale vei nimeri!

Concluzii

88 Fortunes Megaways demo este un joc de păcănele foarte interesant prin prisma modului de desfășurare. Este excelent și pentru jocul pe bani reali. Nota maximă o primește și la jocul de pe mobil, aflând asta prin intermediul 88 Fortune Megaways slot review. Intră de pe telefon și bucură-te de aceeași distracție! Dispunerea butoanelor este puțin diferită, dar modul de joc rămâne la fel de intuitiv. Dacă jocurile cu numeroase direcții de plată sunt pe placul tău, încearcă și Shining King Megaways gratis!

Alte sloturi


Holmes and the Stolen Stones
3.5/5 - 4 voturi
Gorilla
4/5 - 4 voturi
Megaways Jack
3.2/5 - 17 voturi
Hunter’s Spirit
4.3/5 - 3 voturi
Lucky Leprechaun
4.5/5 - 10 voturi
Mustang Gold
4.3/5 - 6 voturi