Stakelogic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
candyways bonanza megaways demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Candyways Bonanza Megaways

Producator

Stakelogic

Rating

4.3/5 - 3 voturi

Atunci când jocurile cu bomboane sunt preferatele tale, Candyways Bonanza Megaways demo are o șansă să te cucerească. Îl joci când ai chef de puțină distracție, pe PC sau telefonul mobil, și îi descoperi toate secretele. Iar dacă vrei să plasezi mize pe bani, ai acces la numeroase cazinouri online, care-l au în portofoliile lor.

Un alt slot cu o tematică similară lui Candyways Bonanza Megaways gratis, de care sigur ai auzit până acum, este Sweet Bonanza demo. Este de la Pragmatic și-l poți juca pe moca tot pe site la noi!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96%5×3512ScatterFree Spins

Candyways Bonanza Megaways demo: cum joci?

Jocul de păcănele Candyways Bonanza Megaways demo îți prezintă un ecran interesant, inedit, cu o structură diferită față de majoritatea sloturilor. Te va atrage în primă instanță faptul că are doar trei role. Numărul de rânduri variază, deoarece simbolurile pot avea dimensiuni mai mici sau mai mari.

colectarea simbolurilor identice pe cele trei role. Vor exista între 8 și 512 moduri de câștig la fiecare rotire, în funcție de cât de mare este fiecare simbol. Iată cum pornești o rundă de Candyways Bonanza Megaways online!

 • Imediat ce se încarcă jocul, apeși pe meniul hamburger pentru a vedea datele referitoare la tabela de plată și la cum funcționează Candyways Bonanza Megaways demo. Aici setezi volumul sau efectele de sunet și funcția Gamble.
 • În partea dreaptă, jos, ai segmentul care îți permite să setezi miza. Poți alege între 0,10 și 25 de fise pentru o rotire. Dacă vrei să riști la SuperStake, pentru a dubla veniturile, apeși butonul de deasupra.
 • Când ești gata să dai drumul la rundă, apeși butonul mare de Start din centru, dreapta. N-ai cum să-l ratezi, pentru că are dimensiuni considerabile la slotul Candyways Bonanza Megaways free.

Jocul are un RTP standard de 96% și o volatilitate medie spre mare, ca multe jocuri de păcănele Stakelogic online. Asta se traduce prin runde câștigătoare mai puține, dar mai generoase, unde poți obține chiar și de 20.000x miza. Iar dacă nu vrei să te tenteze funcția specială de Gamble la Candyways Bonanza Megaways demo, o poți opri din setările jocului.

Candyways Bonanza Megaways online pe bani

Te bucuri de Candyways Bonanza Megaways demo pe Joc Păcănele la orice oră din zi și noapte. Și fără să trebuiască să-ți faci cont. Dacă îți plac însă și jocurile cu mize reale, va trebui să te îndrepți spre cazinourile online licențiate din țara noastră.

Acolo găsești tot felul de sloturi, inclusiv Candyways Bonanza Megaways Stakelogic. Mai trebuie doar să te înscrii urmând simplii pași de completare a formularului. Și nu uita să profiți de bonusurile de bun venit la sloturi! Un exemplu de cazino la care poți juca păcăneaua de azi? Păi, îți recomandăm NetBet. Ai la acest operator o sumedenie de sloturi de la Stakelogic, dar și de la alți provider populari.

Despre Candyways Bonanza Megaways gratis

Candyways Bonanza Megaways demo se arată distractiv și colorat, cu o coloană sonoră amuzantă și jovială. Tematica este de bomboane, fundalul fiind format din tot felul de dulciuri. Simbolurile sunt colorate puternic, având forme care te vor face să zâmbești.

Dacă îndrăgești dulcele, vei adora să vezi constant zeci de simboluri de acest fel la Candyways Bonanza Megaways slot free. Câștigi runda dacă nimerești cel puțin trei simboluri, câte unul de același fel, pe fiecare din cele trei role, indiferent de poziție.

Iată cum plătesc bomboanele din Candyways Bonanza Megaways demo!

 • Bomboana albastră – 2 credite
 • Bomboana verde – 3 credite
 • Bomboana roz – 5 credite
 • Bomboana turcoaz – 8 credite
 • Bomboana stea – 10 credite
 • Bomboana inimă – 20 de credite
 • Bomboana stea aurie – 50 de credite

Mai există și simboluri speciale la Candyways Bonanza Megaways demo. Le vei descoperi imediat!

Joacă Candyways Bonanza Megaways free pentru speciale!

Iată ce speciale găsești dacă joci la păcănele online Candyways Bonanza Megaways demo!

 • Scatter – trei praline bonus acordă 10 rotiri gratis. Un singur simbol poate apărea pe fiecare rolă la o rotire.
 • Free spins – se declanșează când obții 3 simboluri bonus Candyways Bonanza Megaways slot, câte unul pe fiecare rolă.
 • Multiplicator de free spins – sunt simboluri care apar în timpul rundelor gratis și care măresc mizele de la 2x la 100x. Când apar 3 simboluri de acest tip la slotul Candyways Bonanza Megaways demo, se redeclanșează 10 rotiri gratis.
 • Cumpărare de rotiri gratis – activezi rotirile gratis prin cumpărarea lor la prețul afișat pe ecran când apeși butonul aferent.
 • Super Stake – când apeși butonul, crește cu 50% pariul. Ai șanse mai mari la câștiguri mai consistente. 

Concluzie

Jocul Candyways Bonanza Megaways demo te așteaptă cu ale sale dulci surprize și speciale. Bucură-te de el gratuit și, dacă ți-ai făcut strategii bune după ce ai jucat demo, încearcă-l și cu mize reale! Dacă această tematică este pe gustul tău, poate îți va surâde și jocul Candy Links Bonanza gratis! De fapt, sunt mai multe păcănele colorate și dulci pe site-ul nostru, deci sperăm să-ți acoperim pofta de distracție. Spor!

Alte sloturi


Sparks
4.2/5 - 5 voturi
Dazzle me
4/5 - 25 voturi
Reel Diamonds
3.4/5 - 8 voturi
3 Fruits Win
4.1/5 - 178 voturi
Madame Destiny
3.9/5 - 7 voturi
Cash Camel
4.1/5 - 18 voturi