Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Great Rhino Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Great Rhino Megaways

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.8/5 - 13 voturi

Din când în când o aventură e mai mult decât binevenită! Astăzi te invităm în lumea Great Rhino Megaways gratis, un slot Pragmatic Play deosebit din toate punctele de vedere. Păcăneaua îți permite să experimentezi viața în sălbăticie, alături de rinoceri, crocodili și alte animale ale savanei.

Astfel de jocuri de aparate îți sunt pe plac? Atunci testează și Western Wilds gratis tot la noi pe site! Îți continui aventura în aceeași manieră și exersezi pentru jocul pe bani reali, într-un online cazino. Acum hai să vedem cum ne cucerește Great Rhino Megaways demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
94,69% – 96,58% 6×8 200,704 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Mod Colapsabil

Great Rhino Megaways gratis – cum joci?

Pentru a începe să joci Great Rhino Megaways gratis trebuie să dai click pe „Joacă gratis”. Îi dai slotului câteva secunde să se încarce, iar apoi ți se va prezenta ecranul principal. Ai acolo câteva butoane și casete importante.

 • În partea din dreapta, jos, ai butonul de Spin. Dai pe acesta pentru o rotire în Great Rhino Megaways slot.
 • Dacă ții apăsat Spinul, alături de tasta Space, vei intra în modul TurboSpin. 
 • Puțin mai jos ai caseta cu Joc Automat. Poți alege numărul de spinuri automate.
 • În stânga și dreapta ai butoanele cu „+” și „-”. Le folosești pentru a seta miza în Great Rhino Megaways demo. 
 • În partea stângă ți se arată creditul pe care îl ai, miza și butoanele pentru Meniu, Sunet și Informații. 
 • Puțin mai sus, tot pe partea stângă, ai două casete mai mari de unde îți poți cumpăra rotiri gratuite sau îți poți dubla șansele de câștig. 

Odată ce știi butoanele din jocul de păcănele Great Rhino Megaways gratis și cunoști ce semnifică ele, e foarte simplu să joci. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să setezi miza: minim 0.80 RON (miză de 1 și valoare fisă 0.04), maxim 400 RON (miză de 10 și valoare fisă de 2 RON).

Great Rhino Megaways slot – unde îl joci pe bani?

Poți juca Great Rhino Megaways gratis chiar pe Joc Păcănele. Iar dacă te încântă acest gen de păcănele Megaways, atunci poți încerca mai multe, tot la noi pe site, pentru a vedea care este preferata ta. Desigur, toate sunt gratis! Și te ajută să-ți faci strategii mai bune, pe care să le folosești când joci pe mize reale.

În cazul în care vrei să joci Great Rhino Megaways slot pe bani, vezi că sunt multe cazinouri online care au păcăneaua! De exemplu, o poți juca la NetBet Cazino. Aici găsești o sumedenie de păcănele de la Pragmatic, dar și de la alți producători de renume mondial. NetBet este popular în rândul jucătorilor de păcănele, pentru că oferă mii de titluri, mai populare sau mai noi. De asemenea, pune la dispoziție bonusuri de bun venit și promoții excelente. Aruncă un ochi pe site-ul cazinoului!

Despre Great Rhino Megaways gratis

Great Rhino Megaways gratis este o păcănea în cascadă, bazată pe 6 role, 8 rânduri și 200,704 linii de plată. Cei de la Pragmatic Play nu ne dezamăgesc nici de această dată, introducându-ne imediat lumea animalelor sălbatice printr-o grafică bună și o tematică superbă. Aici ne vom întâlni cu rinoceri, gorile, crocodili, gheparzi etc. Aceste animale reprezintă chiar simbolurile din acest joc, dar mai multe despre ele vom vorbi puțin mai târziu.

RTP-ul minim al slotului Great Rhino Megaways demo este de 94.69%, iar RTP-ul maxim este de 96.58%. Plățile se fac de la stânga la dreapta pe toate rolele active. Fiind o păcănea cu o volatilitate mare, plățile sunt mai rare, dar câștigurile sunt mai mari într-o perioadă scurtă de timp.

Simboluri în Great Rhino Megaways demo

Slotul Great Rhino Megaways gratis vine cu simboluri specifice tematicii, adică viața în sălbăticie. Hai să vedem care sunt acestea și cât plătește fiecare la Bet Min!

 • 10, J, Q: până la 0,80 RON;
 • K, A: până la 1,20 RON;
 • Flamingo: până la 1,20 RON;
 • Hiena: până la 1,60 RON;
 • Crocodilul: până la 2,00 RON;
 • Gorila: până la 4,00 RON;
 • Ghepardul: până la 40,00 RON.
Acestea sunt principalele simboluri cu care te vei distra în Great Rhino Megaways free. Oferă câștiguri destul de mari și distracție chiar mai multă! Dar trebuie să vedem care sunt și specialele pentru un joc complet!

Great Rhino Megaways online – speciale

Great Rhino Megaways gratis, ca orice păcăndea, vine cu simboluri speciale care aduc câștiguri neașteptate și multă distracție. Hai să le vedem!

 • Simbolul Wild: reprezentat de un rinocer cu corn de aur, apare doar pe rolelele 2, 3, 4 și 5, pe rândul de sus. Înlocuiește toate simbolurile, cu excepția lui Scatter. 
 • Simbolul Scatter: reprezentat de un ban auriu cu un rinocer pe el, apare pe toate rolele din Great Rhino Megaways gratis. Dacă prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role poți activa Runda Rotirilor Gratuite. Iar dacă prinzi 3 simboluri Scatter în timpul Rotirilor Gratuite declanșezi încă alte 5 rotiri gratuite. Nu există limită. 
 • Mod Colapsabil: după fiecare rotire, combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar toate simbolurile câștigătoare dispar. Cele care au rămas cad la baza ecranului, urmând ca simboluri noi să vină de sus. Colapsarea se termină atunci când nu mai apar combinații câștigătoare ca rezultat. 
 • Rotirile gratuite: declanșate de 4 sau mai multe simboluri Scatter. În timpul rundei de Rotiri Gratuite din Great Rhino Megaways gratis fiecare colapsare mărește multiplicatorul de câștig cu 1x.
Simbolurile și funcțiile speciale sunt de neratat, așa că joacă Great Rhino Megaways demo și câștigă pe cinste!

Concluzii

Jocul ca la aparate online Great Rhino Megaways gratis este unul excelent și este făcut de cei de la Pragmatic Play. Calitatea lui este evidentă de la prima vedere, iar funcțiile și simbolurile te vor surprinde și ele pe măsură ce joci. Dacă ți-a plăcut atât de mult, poți încerca alte păcănele Pragmatic Play la noi pe site. Fiecare vine cu ceva nou, așa că le poți încerca pe toate dacă vrei. Spor!

Alte sloturi


Game of Thrones
4.2/5 - 15 voturi
Cash Connection Charming Lady
3.2/5 - 9 voturi
Ignite the Night
4.7/5 - 9 voturi
Sizzling 777 Deluxe
3.1/5 - 24 voturi
Magic Hunter
4/5 - 5 voturi
River Queen
3.7/5 - 9 voturi