...

Western Wilds

Autor: Gabriel

Actualizat: 29 mai 2024

ecran Western Wilds gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Western Wilds gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
25 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.9/5 – (7 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

3.9/5 – (7 votes)

Dacă ești pasionat de Vestul Sălbatic și de sloturi, atunci jocul de păcănele Western Wilds gratis este tot ce ți-ai putea dori! Azi îți vom descrie cât putem de bine acest slot, începând cu tematica lui și până la speciale. Iar dacă vrei și alte distracții tot din aceeași gamă, joacă și Wild West Gold free pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,8% 5×4 1024 Wild-uri Expandabile Rotiri Gratuite

Western Wilds gratis – o aventură cu cowboy și bandiți

Un orășel în care soarele devine sufocant se așează în spatele rolelor din Western Wilds gratis… De îndată ce deschizi păcăneaua, simți soarele care arde și ești repede tras într-o poveste a curajului, în aprigul Vest Sălbatic. Petreci timpul alături de cowboy și de bandiți, dar nu pierzi din vedere comorile ce tot apar și apar pe ecranul de joc, la fel ca în El Paso Gold gratis.

O primă impresie pe care ți-o poți face despre jocul de păcănele Western Wilds demo este că a fost bine pus la punct. Pe lângă simboluri și fundal, muzica slotului este și ea foarte bine aleasă. Parcă te teleportează în deșertul arid, unde fără pistol nu poți supraviețui. 

Producătorul jocului Western Wilds free

Western Wilds gratis a fost creat de Irondog, parte din 1×2 Gaming. E un furnizor de încredere, care se specializează în introducerea de elemente noi în fiecare joc pe care îl creează. Iată, așadar, câteva dintre cele mai populare păcănele făcute de 1×2 Gaming:

 • Asgard Warriors;
 • Barbarians Gold;
 • Crown of Avalon;
 • Whisker Jones;
 • Theseus Rises;
 • Blirix Workshop.

Toate jocurile sloturi 1×2 Gaming de mai sus pot fi jucate gratuit și la noi pe site. Dă click pe link și descoperă o listă de aparate free online cu care să te relaxezi în zilele mai încărcate. Cu 1×2 Gaming ai parte mereu de câte o aventură!

De reținut despre Western Wilds gratis!

Înainte de a vorbi despre cum joci Western Wilds gratis la noi pe site, precum și despre plățile și specialele sale, dorim să-ți mai oferim câteva informații. Te vor ajuta să-ți faci o idee mai clară despre păcănea. 

 • Structura Western Wilds slot este de 5×4, adică de 5 role și 4 rânduri.
 • Numărul de linii de plată este mare, de 1024 paylines.
 • Jocul este recomandat mai mult celor cu experiență, fiindcă are volatilitate mare.
 • RTP-ul său este destul de bun, de 95,8%. Deci poate oferi câștiguri bune în cazino.
 • Western Wilds online poate fi jucat și de pe mobil, nu doar de pe calculator.

Dacă joci de pe telefon, asigură-te că ai o conexiune bună la internet! Vrei să te distrezi cu el și să câștigi bani reali? Îți recomandăm să-ți faci cont la NetBet, să iei un bonus, apoi să te distrezi cu Western Wilds online și alte păcănele 1×2 Gaming. 

Păcănele Western Wilds demo – cum se joacă?

Cum se joacă la păcănele Western Wilds gratis? Vei fi bucuros să afli că modul de joc este foarte simplu de înțeles:

 • Mai întâi trebuie să pariezi, iar acest lucru îl poți face din partea dreaptă jos a ecranului. Acolo găsești un buton care are semnul banilor, pe care va trebui să apeși. Îți va apărea o pictogramă, de unde poți seta exact pariul pe care vrei să-l faci. 
 • Iar dacă nu mai vrei să stai la discuții, ci să mizezi pe suma maximă a jocului Western Wilds demo, apasă pe butonul Max Bet. La slot poți pune pariuri între 0.10 și 50.00 fise. 
 • Mai apoi va trebui să dai Spin. Acest buton îl vei găsi în partea dreaptă a ecranului, nu ai cum să-l ratezi! Iar pentru cei care mai degrabă ar admira grafica slotului, există și butonul de Autoplay. Acesta se găsește chiar deasupra celui de Spin!
 • Consultă și secțiunea de Informații. O găsești în partea de jos a ecranului de joc. În ea vei afla despre simboluri și plăți, precum și despre specialele păcănelei. 

Totuși, urmează să vorbim și noi despre plăți și speciale la Western Wilds gratis. Asta pentru că, de multe ori, informațiile sunt foarte succinte sau prezentate într-un limbaj nu tocmai pentru începători. Hai să vedem!

Simboluri în Western Wilds demo

Simbolurile din Western Wilds gratis sunt variate și plătesc foarte bine. Cele de bază sunt următoarele:

 • Sacul cu bani: plătește până la 50x miza;
 • Cowboy-ul cu pistol: plătește până la 40x miza;
 • Banditul cu lopata: plătește până la 25x miza;
 • Căruțul cu aur: plătește până la 12x miza;
 • Pălăria de cowboy: plătește până la 10x miza;
 • Ciubota de cowboy: plătește tot până la 10x miza.
 • Cărți de joc de la A la 10: plătesc de la 2x la 7x. 

Deci sacul cu aur este cel mai bun simbol standard din Western Wilds. Stai să vezi însă ce speciale are păcăneaua!

Speciale în jocul de păcănele Western Wilds gratis

În jocul ca la aparate Western Wilds ai o sumedenie de surprize. Iată ce-ți condimentează aventura în Vestul Sălbatic!

 • Wild-uri simple: pot apărea în jocul de bază, pe rolele 2-5. Pot declanșa câștiguri și în timpul rundelor gratis, dacă apar pe rolele 2, 3 și 4.
 • Wild-uri în expansiune: apar doar în timpul jocului de bază, putând să se extindă pe rolele 2, 3 și 4. 
 • TNT: este un simbol ce apare tot în jocul de bază din Western Wilds gratis, explodează și se transformă în Wild simplu sau într-unul în expansiune. Poate activa contorul lateral TNT când explodează. 3 astfel de simboluri pot oferi 8 runde gratis.
 • Rotiri gratuite: sunt declanșate de TNT, iar inițial nu au multiplicator de pornire. În timpul lor se deplasează pe ecran o bandă rulantă cu 4 seifuri. Cel albastru oferă până la 3 Wild-uri, cel portocaliu poate crește multiplicatorul cu cel mult 3x, cel verde poate da alte 5 rotiri suplimentare, iar cel roșu poate debloca câte două poziții pentru fiecare rolă. 

Wild-ul simplu din Western Wilds demo este simbolul cu cele două pistoale, iar cel în expansiune este un fel de seif pe care scrie, de asemenea, Wild. 

Concluzie

Cu o grafică frumoasă și o coloană sonoră menită să amplifice suspansul, Western Wilds gratis te pregătește pentru aventură încă de la primul Spin. Lasă rolele să se învârtă, adună Wild-uri, explodează TNT-ul! Declanșează runde gratis și bucură-te de surprizele din fiecare seif! Suntem siguri că te vei distra.

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Jewel Box
4.5/5 – (4 votes)
Pragmatic Play
Wild West Gold Megaways
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen
4.2/5 – (12 votes)
Play’n Go
Gold King
3.3/5 – (12 votes)
Autor