Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran wild west gold gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild West Gold

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.7/5 - 7 voturi

Goana după aur ia o nouă dimensiune în Wild West Gold gratis! Încearcă acest slot pe Joc păcănele și explorează lumea Vestului Sălbatic! Recenzia noastră cuprinde toate detaliile de care ai nevoie pentru a începe cu dreptul călătoria pe acest tărâm imprevizibil. Dacă Wild West Gold demo este pe placul tău, atunci poți încerca mai multe păcănele Pragmatic Play. Îți punem la dispoziție o colecție foarte bogată!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,51% 5×4 40 Wild, Scatter Runde gratuite, Multiplicatori

Păcănele Wild West Gold gratis – cum joci?

Wild West Gold gratis are toate funcțiile pe care trebuie să le posede orice păcănea modernă. Poți juca manual sau automat. Butonul de joc automat deschide o fereastră în care selectezi mai mulți parametri. Aceștia sunt numărul de runde și câteva condiții de oprire a seriei de runde automate.

Creditul și miza sunt la vedere. Cu un click, poți transforma din valută în fise și invers. Butonul de informații deschide o fereastră cu plăți și reguli generale. Setarea mizei la Wild West Gold slot se face prin butoanele „-” și „+”. Și aici sunt mai mulți parametri pentru stabilirea pariului. Poți seta miza per linie de plată, valoarea fisei și miza totală. Miza minimă este de 20 de fise, iar miza maximă este de 10 ori mai mare – 200 de fise.

Wild West Gold demo are structura de 5×4, deci este cu un rând mai mare față de clasicele păcănele. Rata de câștig este un argument bun pentru jocul pe bani reali. Coeficientul RTP al slotului de azi este de 96,51%, peste media jocurilor de păcănele.

Wild West Gold online – unde îl joci pe bani reali?

Wild West Gold gratis poate fi jucat cu miză reală pe Betano. Este aproape imposibil să nu fi auzit de acest operator de jocuri de noroc. Desigur, este mai cunoscut pentru pariurile sportive decât pentru jocurile de casino. Dar și acestea din urmă sunt de top, precum o ofertă bogată de sloturi Pragmatic Play. 

Jocul de păcănele western Wild West Gold este unul dintre numeroasele aparate celebre ale furnizorului. Mai poți găsi din aceeași serie și Cowboys Gold sau Caishen’s Gold. Nu lipsesc nici păcănelele clasice cu fructe și șeptari. Poți juca Super 7s, Extra juicy sau Fruit Rainbow.

La Betano nu lipsesc nici promoțiile pentru jucătorii noi, deci ai și acest motiv pentru deschiderea unui cont.

Despre slotul Wild West Gold Pragmatic Play

Păcănelele Pragmatic Play pot fi recunoscute ușor datorită graficii, iar Wild West Gold gratis este unul dintre cele mai reușite. Tematica western nu putea arăta mai bine decât arată aici. 

Dar dincolo de aparențe, se găsește un aparat simplu, perfect pentru începători. Plățile se face în mod tradițional, pe cele 40 de linii de plată. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta. Formează combinații câștigătoare de câte minim 3 simboluri identice pentru câștig. 

Simbolurile la Wild West Gold gratis au următoarele valori:

 • Șeriful: până la 4.000 de fise;
 • Cowboy: până la 2.500;
 • Femeia cu pistol: până la 1.500;
 • Femeia cu cuțit: până la 1.000;
 • Sacii cu aur: până la 750;
 • Pistolul cu teaca: până la 500;
 • A și K: până la 300;
 • Q, J și 10: până la 200;

Păcănele online Wild West Gold gratis – speciale

Simbolurile și funcțiile speciale condimentează experiența western a Wild West Gold gratis. Te poți bucura de următoarele:

 • Simbolul Wild: îl găsești pe rolele 2, 3, 4. Substituie simbolurile de bază. Are multiplicatori 2x, 3x sau 5x.
 • Simbolul Scatter: apare doar pe rolele 1, 3 și 5. Dacă apare pe toate aceste role, declanșează funcția de runde gratuite.
 • Runde gratuite: primești 8 rotiri gratis. Simbolurile Wild care aterizează pe role rămân fixe până la sfârșitul rotirilor, contribuind la liniile de plată. Și acestea au un multiplicator aleatoriu, ca în jocul de bază.
 • Simbolul de acoperire Scatter: reprezentat de insigna de șerif. Apare în timpul rotirilor gratuite, deasupra oricărui simbol. Două sau mai multe simboluri oferă învârtiri gratuite suplimentare. Poți primi până la 20 de runde bonus.
 • Multiplicatori pentru câștiguri mici: dacă după rotirile gratuite câștigul total al acestora este sub 10x miză, atunci va fi oferit un premiu de 10x miză.

Concluzii

Wild West Gold gratis este un joc distractiv, cu speciale clasice, dar cu o grafică superbă. Pragmatic Play este un furnizor renumit pentru tehnologia de ultimă generație. Astfel, jocul este adaptat și pentru mobil cu butoanele optimizate pentru ecranele mai mici. De asemenea, poți continua distracția cu Mustang Gold pe Joc Păcănele. Acesta este un alt joc de păcănele gratis care cu siguranță te va încânta!

Alte sloturi


Wild Wild Riches
3.7/5 - 7 voturi
Super Lion
2.7/5 - 8 voturi
Voodoo Reels
3.5/5 - 6 voturi
Lucky Reels
4.1/5 - 16 voturi
Joker Jester
4.2/5 - 8 voturi
King of Kings
3.5/5 - 16 voturi