Mustang Gold

Autor: Gabriel

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran mustang gold gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran mustang gold gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.4/5 – (7 votes)
magnumbet logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3300 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.4/5 – (7 votes)

Jocurile de păcănele cu cai sunt foarte populare, iar Mustang Gold gratis este printre cele mai bune! Încearcă-l și tu gratis pe Joc Păcănele! În textul ce urmează vom face o prezentare a jocului. Vei învăța mai multe despre plăți și mod de joc pentru a-ți spori șansele de câștig! O altă păcănea oarecum similară, din aceeași serie și de la același producător, este Wolf Gold gratuit. Și acesta poate fi testat pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.53% 5×3 25 Wild, Scatter, Money, Collect Wild, Runde Gratuite, Money & Collect, Jackpot

Mustang Gold gratis – cum joci?

Modul de joc la Mustang Gold gratis este cel mai simplu cu putință. Există două grupuri de butoane situate în stânga și dreapta, în partea de jos a ecranului. Butoanele din stânga includ setările generale și butonul de informații. Aici vei afla mai multe despre Mustang Gold slot: plăți, simboluri și funcții speciale.

În dreapta, găsești butoanele de spin, joc automat și setare pariu. Butonul de joc automat deschide o fereastră unde poți stabili numărul de runde. Butoanele „+” și „-” sunt pentru setarea mizei. Și ele deschid o fereastră mică, unde stabilești numărul de fise per linie, valoarea fisei și pariul total. Miza minimă la Mustang Gold demo este de 25 de fise, iar cea maximă de 250 de fise.

Jocul are o structură clasică de 5 role și 3 rânduri. Rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este de 96,53%. Este extrem de mare, peste media industriei. Așadar, Mustang Gold slot este un joc tocmai bun și pentru mizele cu bani adevărați.

Despre Mustang Gold Pragmatic Play

Mustang Gold gratis este un joc de păcănele cu cai de la Pragmatic Play. Acest furnizor este cunoscut pentru temele sale creative și inedite. Jocul de care vorbim astăzi nu dezamăgește și oferă iubitorilor de cai prilejul de a se distra la păcănele.

Grafica și animațiile sunt superbe. Ele te vor stimula la mai mult joc cu Mustang Gold free! Jocul are două tipuri de simboluri: cele tematice și cele clasice, ale cărților de joc. Acestea aduc următoarele câștiguri:

  • Calul alb: până la 5.000 de fise;
  • Calul negru: până la 3.000;
  • Cowboy: până la 2.500;
  • Partenera: până la 2.000;
  • A, K, Q și J: până la 1.000.

Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe cele 25 de linii de plată fixe. Plățile menționate mai sus sunt pentru miza maximă și pentru 5 simboluri similare pe linia de plată.

Mustang Gold gratis – speciale

La Mustang Gold gratis poți testa funcțiile și simbolurile speciale. Nu sunt deloc puține, așa cum vei vedea mai jos:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin logo-ul Mustang Gold. Substituie toate simbolurile cu excepția Scatter, Money și Collect. Apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5.
  • Simbolul Scatter: ilustrat printr-un foc de tabără. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4. 3 simboluri plătesc 1x din pariul total și declanșează 8 runde gratuite.
  • Funcția Money Collect: este compusă din două simboluri: Money și Collect. Simbolul Money este ilustrat printr-o potcoavă și are atașată o valoare sau un jackpot. Apare pe rolele 1, 2, 3 și 4. Vei primi valoarea atașată dacă pe a cincea rolă se găsește simbolul Collect.
  • Runde gratuite: în timpul rundelor gratis, sunt disponibile mai multe simboluri Money și Collect.
  • Jackpot progresiv: sunt disponibile 4 jackpoturi: Mini: 50 x pariul total. Minor: 100 x pariul total. Major: 200 x pariul total. Grand: 1.000 x pariul total. Se declanșează dacă o potcoavă are un jackpot și apare pe rola a cincea simbolul Collect. Se va deschide un nou ecran cu 12 potcoave. Selectează dintre ele până când 3 dintre ele vor avea același jackpot.

Mustang Gold demo pe mobil

Jocul de pe mobil cu Mustang Gold gratis este o experiență plăcută. Îl poți juca de oriunde, oricât, având aceleași funcționalități. Este optimizat pentru jocul pe un ecran mai mic, deci nu vei avea dificultăți! Tot ce trebuie să faci este să pornești un browser precum Chrome sau Safari și să-l joci pe Joc Păcănele. Pentru cea mai bună experiență, poți mări ecranul de joc al Mustang Gold free! 

De asmenea, pe mobil, te poți juca și pe bani reali, pe site-ul celor de la Netbet. Este unul dintre cazinourile cu cea mai largă gamă de jocuri. Așadar, pe lângă Mustang Gold online, te poți bucura și de alte păcănele Netbet, cel puțin la fel de atractive.

Concluzii

Mustang Gold gratis este un joc simplu și captivant datorită tematicii sale. Îți poate aduce câștiguri frumoase, deci merită să-l încerci și pe bani reali. Mustang Gold Pragmatic Play este unul dintre numeroasele aparate de la acest producător. La noi, poți încerca și Dwarven Gold Deluxe demo! Acesta este un joc de păcănele palpitant cu o poveste cel puțin la fel de interesantă!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Guns and Roses
4.7/5 – (4 votes)
Yggdrasil
Beauty and the Beast
5/5 – (5 votes)
Play’n Go
Reactoonz
5/5 – (5 votes)
Amatic
Book of Queen
4/5 – (6 votes)
Autor