...

Black Gold 2 Megaways

Autor: Gabriel

Actualizat: 13 decembrie 2023

black gold megaways 2 gratis online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
black gold megaways 2 gratis online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
24 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.2/5 – (14 votes)
Simboluri Speciale
Scatter, Wild
Structură
6×7
Linii de plată
117,649
RTP
96,01
Simboluri
Cărți de joc, Lanterna
Funcții
Rotiri gratuite
Data lansării
Iunie 2021
Baumbet casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 1500 RON

3.2/5 – (14 votes)

Jocurile de păcănele Megaways devin din ce în ce mai populare. Iar Black Gold 2 Megaways gratis, jocul despre care vorbim azi, devine o opțiune mai îndrăgită pe zi ce trece. Oferta celor de la Stakelogic te poate bucura și pe tine, dacă alegi să o testezi pe Joc Păcănele. Providerul are sute de jocuri frumoase, atât clasice, cât și ultramoderne. Iar la noi pe site găsești multe dintre ele demo, fără cont și fără descărcare.

O idee bună ar fi să testezi mai întâi Black Gold Megaways gratis de la același furnizor, pentru a vedea ce diferențe există între cele două oferte. Așa le vei compara și vei descoperi care îți place mai mult. Dar până faci asta, hai să aflăm mai multe detalii despre jocul de azi!

Black Gold 2 Megaways gratis – cum se joacă?

Etapele jocului Black Gold 2 Megaways gratis se desfășoară după cum urmează:

 1. În stânga, lateral, ai meniul jocului. Acolo accesezi oricând informații privitoare la slot, precum regulile jocului, particularitățile sale sau tabela de plăți. Este un aspect util, în special, pentru cazurile în care joci multe jocuri noi și ți-ar fi folositoare niște informații adiționale.
 2. Miza este plasată din butoanele „–” și „+” din dreapta, jos. Pariul minim este de 0,2 credite, maximul fiind de 5 credite per rundă. Valorile acestea sunt indicatoare pentru faptul că jocul se adresează în primul rând novicilor.
 3. Pentru a porni rolele la Black Gold 2 Megaways gratis, apeși butonul rotund din dreapta, lateral. Sau tasta spațiu, dacă joci de pe PC. După ce se opresc rolele, vezi cât ai câștigat!

Despre Black Gold 2 Megaways slot

Black Gold 2 Megaways gratis continuă tematica mineritului, populară și în Gold Rush slot, înlocuind vechiul fundal al jocului anterior cu utilaje care forează petrolul. Fundalul este animat cu o pompă și alte utilaje cu roți, asemănătoare designului steampunk. Muzica are accente western, devenind atractivă pe măsură ce o auzi.

Foarte important pentru aceste păcănele Black Gold 2 Megaways este sistemul de joc. Având în vedere că vorbim despre un joc de tip megaways, vor exista un număr variabil de rânduri și simboluri la fiecare rotire. Stabil este numărul de role, care se ridică la șase în acest caz.

La Black Gold 2 Megaways demo ai maximum 117,649 opțiuni de câștig la fiecare rotire. Depinde de cât de mari sunt simbolurile de fiecare dată. Rata teoretică de returnare la jucător, adică RTP, este de 96,01%, standardul pentru păcănele super. Pentru că ai volatilitate maximă, câștigurile vor apărea mai rar, procentual vorbind, iar valoarea lor este mai mare. Acest aspect este similar pentru multe păcănele Megaways pe care le găsești online.

Simboluri în Black Gold 2 Megaways gratis

Simbolurile din Black Gold 2 Megaways gratis sunt diversificate atât din perspectiva designului, cât și a valorii lor. Câștigi când acumulezi minim trei simboluri identice pe role adiacente, indiferent de poziția lor. Maximul de simboluri care îți aduc câștiguri este de șase. Hai să vedem cum plătesc ele la miza maximă!

 • 9, 10, J, Q, K, A: 0,50 – 6,25;
 • Lanterna: 1,25 – 7,50;
 • Casca de miner: 1,25 – 8,75;
 • Măgărușul: 5 – 37,5;
 • Businessman-ul: 5 – 250 (plătește de la 2 simboluri identice pe linie validă).

Specialele Black Gold 2 Megaways demo

Specialele sunt funcții importante pentru orice slot, deci și pentru Black Gold 2 Megaways gratis. Iată cu ce te poate răsplăti super păcăneaua!

 • Wild – dinamita substituie orice simbol, mai puțin cel Scatter, pentru a forma linii de plată.
 • Scatter – patru sau mai multe simboluri acordă rotiri gratis și multiplicatoare de câștig. La declanșare, alegi una din cele patru opțiuni cu rotiri gratis și variante de multiplicare până la 10x.
 • Multiplicator – la rotirile gratis, fiecare cascadă aduce un multiplicator de 1x care se acumulează.
 • Gold Rush – patru simboluri bonus declanșează 3 respinuri cu multiplicatoare, care se pot redeclanșa oricând. Ai posibilitatea declanșării unor bonusuri generoase la Black Gold 2 Megaways free.
 • Bonus – există șapte opțiuni bonus ce se pot declanșa când simbolul bonus ajunge în centrul rolei bonus.
 • Super stake – dublezi pariul pentru a obține un bonus ce poate crește considerabil câștigurile.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce să faci când să te plictisești, înseamnă că n-ai foarte multă răbdare. Îți recomandăm să cumper speciala lui Black Gold 2 Megaways, dar și să încerci jocurile noastre de păcănele cumpără speciala. Vei descoperi și alte sloturi cu această funcție, în versiunea demo.

Unde joci Black Gold 2 Megaways online pe bani reali?

Ești curios de norocul tău la pariuri cu bani reali, acum că te-ai îndrăgostit de Black Gold 2 Megaways gratis? Dacă pe Joc Păcănele te distrezi cât cuprinde, fără cont sau bani, în cazinourile online ai acces la versiunea cu mize pe bani adevărați.

Poți găsi jocul de aparate slot în cazinouri precum: Baumbet, Mr Bit, SlotV, Pokerstars, Netbet etc.

Alegi un cazino online care-ți place, de exemplu NetBet sau Mr Bit, și îți faci cont acolo. Apoi ai acces la pariuri cu bani reali la păcănele Black Gold 2 Megaways și alte jocuri asemănătoare, dar și la mese live sau pariuri. Nu uita să profiți de bonusul de bun venit, care-ți oferă mai multe fonduri pentru distracție!

Concluzie

Black Gold 2 Megaways gratis îți arată cum se fac banii la forarea petrolului! Ai la dispoziție tot felul de speciale și surprize gata să fie descoperite în varianta demo atât de pe PC, cât și de pe telefonul mobil. Aplică aceeași rețetă la Runner Runner Megaways Stakelogic! Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Gods of Death
3.6/5 – (18 votes)
Inspired Gaming
Reel King Megaways
4.3/5 – (3 votes)
NetEnt
Funk Master
4.5/5 – (2 votes)
Fazi
Money Standard Dice
5/5 – (3 votes)
Autor