Stakelogic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
runner runner megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Runner Runner Megaways

Producator

Stakelogic

Rating

4.6/5 - 5 voturi

Goana după câștiguri este mai distractivă la Runner Runner Megaways demo. Jocul de față redă experiența clasică a păcănelelor, condimentată cu modul Megaways. În cele ce urmează poți vedea rezultatul, după părerea noastră, unul extrem de interesant. Păcăneaua marca Stakelogic are o sumedenie de funcții interesante, pe care abia așteptăm să ți le prezentăm. 

Dacă îți plac jocurile care mixează fructele și șeptarii clasici cu mecanismul modern Megaways, atunci poți încerca și Super Joker Megaways gratis.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% Megaways 117.649 Wild, Scatter Runde gratuite, Super Stake, Dublaje

Runner Runner Megaways demo – informații generale

Runner Runner Megaways demo are 6 role, iar numărul de simboluri variază. Rolele pot avea între 2 și 7 simboluri. De asemenea, numărul de simboluri diferă de la o rolă la alta și de la o rundă la alta. 

Slotul Runner Runner Megaways gratis este creat de Stakelogic. Furnizorul este cunoscut pentru jocuri solide, cu teme diverse. La el poți găsi totul, de la cele mai simple păcănele cu fructe la jocuri cu teme inedite. Oricum, modul de joc este întotdeauna unul interesant, dar care nu încurcă jucătorul. Toate funcțiile de joc sunt intuitive, la fel și cele speciale. Nu îți va fi deloc greu să te obișnuiești cu butoanele și cu mecanismul unui joc Stakelogic.

De asemenea, astfel de păcănele, precum cel de față, sunt optimizate pentru toate dispozitivele. Tema retro este adusă în secolul 21 cu o tehnologie de top, care funcționează și de pe mobil. Dacă pornești Runner Runner Megaways demo de pe smartphone vei vedea cât de bine se adaptează noilor dimensiuni.

Și pentru că tot suntem la categoria păcănelelor clasice, pe Joc Păcănele te poți distra și la păcănele cu coroane gratuite. Ai mai multe opțiuni, din care poți alege super repede exact ceea ce-ți place. 

Runner Runner Megaways gratis – cum joci?

La Runner Runner Megaways demo modul de joc este simplu. Noi recomandăm să începi cu versiunea gratuită pentru a înțelege funcțiile și cum plătește păcăneaua. Iată care sunt pașii!

 • Butoanele „-” și „+” te ajută să setezi pariul: între 0,10 și 5 RON.
 • Apasă ”Super Stake” din dreapta jos (opțional). Când funcția este activată ai șanse duble la coroane.
 • Butonul de spin din dreapta învârte rolele. Apasă pe el pentru a începe distracția la Runner Runner Megaways gratis.
 • Joacă automat cu butonul din colțul din stânga jos (opțional). De aici alegi numărul de runde, dacă vrei doar să vezi cum rolele sunt învârtite și câștigurile încasate.

Și cam asta e tot ce trebuie să știi de modul de joc din Runner Runner Megaways demo. În continuare hai să aflăm împreună cât de bine se fac plățile!

Runner Runner Megaways demo – plăți

Plățile la Runner Runner Megaways demo au loc pe mai multe linii. Mult mai multe decât la o păcănea care nu are la bază mecanismul Megaways. În cazul de față, numărul variază de la 64 la 117.649, în funcție de câte simboluri cad pe fiecare rolă. 

Coeficientul RTP la Runner Runner Megaways free este foarte bun, de 96%, fiind un candidat serios pentru jocul pe bani reali. Simbolurile aduc următoarele plăți maxime:

 • Stele: până la 600 de fise
 • Șeptari: până la 150 de fise
 • Pepeni: până la 40 de fise
 • Struguri și Căpșuni: până la 30 de fise
 • Clopoței: până la 25 de fise
 • Pere: până la 20 de fise
 • Prune și Portocale: până la 18 fise
 • Cireșe: până la 16 fise

Runner Runner Megaways Stakelogic plătește în avalanșă. Simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altora, iar acestea pot genera și ele plăți.

Runner Runner Megaways free – funcții speciale

Jocul de păcănele online 777 Runner Runner Megaways demo se remarcă prin caracteristici speciale inedite:

 • Simbolul Scatter: este ilustrat prin Coroană. 3 simboluri activează funcția Hold. Rolele pe care apare Scatterul rămân blocate, iar celelalte se învârt din nou. Învârtirile suplimentare continuă până când nu mai apar Coroane pe role. Minim 4 simboluri declanșează funcția de învârtiri gratuite. Primești 8 rotiri bonus și 5 suplimentare dacă mai apare un simbol Scatter.
 • Rotiri gratuite: în timpul rotirilor gratuite din Runner Runner Megaways gratis doar alte 2 Scatter pot activa respin Hold. Va fi activ un multiplicator de câștig ce începe de la x1 și crește cu 1 la fiecare câștig în cascadă.
 • Super Stake: dublează pariul pentru șanse mai mari de câștig. Modul activează și simbolul Wild. Este o funcție opțională, care îți poate aduce câștiguri fantastice, deci merită să o încerci. 
 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile și apare numai pe rolele 2, 3, 4 și 5. La fel ca orice Wild la păcănele, contribuie la crearea unor câștiguri foarte bune. 
 • Gamble: orice câștig din jocul de bază Runner Runner Megaways demo poate fi jucat la dublaje. Alege Șeptarul sau Steaua. Dacă ghicești simbolul, suma câștigată este dublată.

Unde joci Runner Runner Megaways online pe bani reali?

Runner Runner Megaways slot este disponibil la mai multe cazinouri, printre care și Mr Bit. Cazinoul este unul dintre cele mai noi pe piața online și a reușit foarte rapid să se impună. Sunt multe motive pentru popularitatea în creștere a operatorului Mr Bit. 

Spre exemplu, are peste 1.800 de păcănele, o sumedenie de promoții atractive și are o interfață inedită. Deschide-ți un cont și efectuează primul depozit pentru a primi pachetul Mr Bit Bonus de bun venit. Vei vedea că e unul consistent, care îți permite să joci mai mult sloturile preferate. 

Concluzii

Slotul online cu stele Runner Runner Megaways demo are o atmosferă retro, dar modul de joc zice altceva. Funcțiile sale speciale te vor ține în priză și te vei distra ore bune cu el. Fructele, stelele și șeptarii te vor bucura cu plățile excelente!

Pe Joc Păcănele avem o sumedenie de jocuri casino gratis clasice, din care poți încerca. Nici nu știi cu ce să începi! Să te ajutăm puțin: încearcă Sparkling 777s demo. Joci gratuit, fără cont, fără download, inclusiv de pe mobil. Distracție plăcută și spor la cât mai multe stele și șeptari!

Alte sloturi


Great Rhino Deluxe
4.2/5 - 10 voturi
Illuminous
3.2/5 - 8 voturi
Blood Suckers
4.6/5 - 5 voturi
The Hand of Midas
4.2/5 - 8 voturi
Gold King
4/5 - 4 voturi
Dark Carnivale
4.2/5 - 11 voturi