pacanele online simbolul wild

Simbolurile wild la pacanele online

Simbolurile wild sunt un element-cheie în jocurile de pacanele online, fiind urmărite cu sufletul la gură la fiecare rotire. Să vedem în continuare câteva aspecte importante despre simbolurile wild!

Ce e un simbol wild la pacanele online

Un simbol wild are rol de joker, putând înlocui orice alt simbol în afară de cel scatter pentru a forma combinații câștigătoare. Ideea de simbol wild este preluată din jocurile de cărți, acolo unde jokerul are același rol. De multe ori, un simbol wild la pacanele online are însă și o valoare suplimentară, funcționând ca multiplicator pentru câștig sau chiar ca premiu în sine. Se întâmplă de multe ori la pacanele ca simbolul wild să aibă cea mai mare valoare din tabela de plată.

Cum apar simbolurile wild la pacanele online

Deși mulți pretind că există mânării, simbolurile wild apar complet aleatoriu pe role. În anumite cazuri simbolurile pot apărea însă pe anumite role (ex.se specifică încă de la început în tabela de plată că simbolul wild poate apărea doar pe rolele 2, 3 sau 4). Fiecare joc de pacanele are propria structură, așa că nu există o regulă. Este esențial să citești mereu tabela de plată înainte de orice joc.

Tipuri de simboluri wild la pacanele online în funcție de poziția lor

Există mai multe tipuri de simboluri wild ce pot fi întâlnite în jocurile de pacanele ca la aparate online. Un prim tip este cel al simbolurilor care se extind. În acest caz, simbolul wild poate umple chiar și o întreagă rolă, ocupând tot spațiul de sus în jos.

Un alt tip de simboluri sunt cele așa numite lipicioase (sticky). Acestea rămân pe aceeași poziție pe parcursul mai multor rotiri, putând ajuta astfel la completarea mai multor combinații câștigătoare la pacanele online.

Simbolurile wild mișcătoare (shifting) sunt simboluri care care se deplasează pe orizontală în timpul rotirilor. Acestea se mută cu câte o poziție la fiecare rotire, până când dispar de pe ultima rolă.

Există apoi și simboluri wild de tip grămezi (stacked), care se așază în vârful unei role și o ocupă în întregime.

Nu în ultimul rând, unii producători au integrat în jocurile de pacanele online simboluri wild zburătoare care generează diferite combinații și câștiguri sau simboluri wild magnetice, care atrag alte simboluri wild care nu sunt încă pe ecran. Un bun exemplu este Avalon gratis.

Tipuri de simboluri wild la pacanele online în funcție de funcție

Dacă avem în vedere funcțiile simbolurilor wild, atunci un prim tip este cel al simbolurilor clasice. Acestea au pur și simplu rolul de a ajuta la obținerea de combinații câștigătoare și au o anumită valoare fixă. Unele jocuri sunt prevăzute și cu simboluri wild cu funcție de multiplicatori. După cum le spune și numele, acestea multiplică valoarea câștigului.

O altă funcție a simbolurilor wild este cea de bonus. Se întâmplă de multe ori ca simbolurile wild să fie necesare pentru declanșarea unor runde bonus și rotiri gratuite. De asemenea, e posibil ca unele jocuri să deschidă câștigurile maxime prin intermediul simbolurilor wild. Fii mereu cu ochii pe simboluri wild!

În concluzie, simbolurile wild sunt foarte variate și au funcții și poziții diferite. Data viitoare când joci un joc de pacanele online acordă atenție și simbolurilor wild. Acestea te pot ajuta să îți crești mult câștigurile. Verifică întotdeauna rolul fiecărui simbol wild, valoarea și ce alte simboluri poate înlocui în tabela de plată!