pacanele online simbolul scatter

Simbolurile scatter la pacanele online

Simbolurile scatter sunt un adevărat motiv de bucurie la pacanele online. Acestea sunt cele mai valoroase dintre simbolurile speciale. Citește mai departe articolul pentru a afla ce sunt, cum funcționează și ce tipuri de simboluri scatter poți întâlni în jocurile de pacanele online!

Ce sunt simbolurile scatter?

Simbolurile scatter sunt cele care deschid runde bonus, multiplicatori și rotiri gratuite. Spre deosebire de alte simboluri care trebuie aliniate într-un anumit mod, e de ajuns ca acestea să apară ca să declanșeze cel puțin un câștig consistent.

La începutul jocurilor de pacanele, simbolul scatter era reprezentat de cireșe. Atunci când apărea un astfel de simbol, indiferent de rolă, atrăgea creșterea câștigului.

Cum funcționează simbolurile scatter?

Pentru a ști exact cum funcționează un simbol scatter într-un joc trebuie să citești tabela de plată. Acolo vei găsi exact valoarea acestuia, precum și rolul pe care îl are și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a-l eploata la maximum și a obține câștiguri cât mai mari.

În general însă, simbolurile scatter declanșează runde bonus și rotiri gratuite. 3 sau mai multe simboluri pornesc distracția care se ține în lanț. E posibil astfel ca un scatter să aducă o rundă bonus și multiplicatori, iar dacă în timpul rundei bonus mai întâlnești un scatter să primești și mai multe rotiri gratuite sau multiplicatori mai mari.

Simbolurile scatter se găsesc de obicei în jocurile de pacanele online cu 5 role. Jocurile video sunt cele în care de obicei sunt nelipsite. Ele pot întâlnite totuși de asemenea și în pacanelele online cu jackpot progresiv, cele cu 3 role sau cele cu 7 role. În mare parte, poți găsi un simbol scatter în orice joc de pacanele online. Ele nu sunt însă prezente în mod obligatoriu în orice jocuri ca la pacanele.

Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Deși numărul de simboluri scatter nu e mereu important, regula e că un număr mai mare va aduce întotdeauna un câștig mai mare. Acest lucru se datorează faptului că în general, simbolul scatter are valoarea de plată cea mai mare dintr-un joc de pacanele online. Atunci când simbolul scatter are și rol de multiplicator, lucrurile sunt cu atât mai clare. E posibil totodată să fie nevoie de cel puțin 3 simboluri scatter pentru a putea beneficia de multiplicatori, runde bonus sau rotiri gratuite. De asemenea, în cazul simbolurilor scatter care declanșează rotiri gratuite, numărul lor poate crește și numărul de rotiri.

Cum știu dacă un joc de pacanele online are scatter?

După cum spuneam și mai sus, pentru a verifica faptul că un joc de pacanele online are scatter trebuie să consulți tabela de plată.  Acest lucru te va ajuta totodată să înțelegi mai bine regulile jocului și să știi clar ce așteptări poți avea.

Cum de cele mai multe ori simbolurile scatter contribuie la formarea unor câștiguri mai mari, e util ca atunci când cauți jocuri de pacanele online să te orientezi spre cele care include astfel de simboluri. Simbolurile scatter sunt integrate în jocuri foarte animate și cu grafică excelentă, așa că sunt o adevărată plăcere de urmărit.

Concluzii

Stai pe aproape, o să scriem în curând și despre cele mai interesante simboluri scatter din jocurile de pacanele  online din cazinourile românești!

Între timp, mult noroc la joc și profit pe toate liniile 😉