jocuri cu cireșe ca la aparate

Top jocuri cu cireșe ca la aparate

Cum explorezi mai bine lumea minunată slot machines dacă nu cu niște jocuri cu cireșe ca la aparate? Simbolurile cireșe sunt apreciate de mulți cunoscători într-ale sloturilor, pentru că sunt niște clasice. Odată ce vezi destule pe role, poate chiar un tablou, ești sigur că ai câștigat runda! 

Dacă dorești să explorezi mai multe tipuri de jocuri de top, citește articolul nostru despre păcănele cumpără speciala. Cu acestea vei avea mai multe șanse de câștig, deci și distracția va fi mai mare. Dar nici jocurile de păcănele cu cireșe nu dezamăgesc, oferindu-ți multe speciale – unele au chiar funcția anterior menționată. Hai să vedem mai multe detalii despre acestea!

Jocuri cu cireșe ca la aparate: câteva informații

Ce vei căuta de fiecare dată când vrei să încerci jocuri cu cireșe ca la aparate gratis sau pe bani? Detalii despre producător, structură, RTP și linii de plată, bineînțeles. Nu uităm nici de speciale sau de simbolurile care aduc cu ele diverse beneficii pentru buzunarul tău.

Ca în cazul multor altor sloturi, și la jocuri cu cireșe ca la aparate cauți să obții câștiguri formând linii de plată. De multe ori unul din simbolurile vedetă, ce plătește foarte bine, este reprezentat chiar de cireșe. În general, jocurile de aparate cu fructe sunt apreciate pentru nostalgia pe care o emană. Deși unele au un design foarte contemporan, am putea spune că toate aceste sloturi cu cireșe ne aduc aminte de jocul în sălile de aparate. 

Structura la aceste jocuri cu cireșe ca la aparate se menține clară, existând acele rânduri și role care se învârt pentru a-ți aduce câștiguri. La aceste păcănele vei avea parte atât de forma clasică, de trei rânduri și trei role, dar și de alte configurații numai bune de testat. Le vei descoperi când joci mai multe aparate cu cireșe! Modalitățile de câștig variază de la acele linii fixe de plată până la metode alternative, precum clusterele (grupurile) de simboluri identice. Indiferent peste ce joc dai, te înveți repede cu modurile în care obții victorii.

Jocuri cu cireșe ca la aparate – joacă gratis!

În cele ce urmează îți vom prezenta mai multe jocuri cu cireșe ca la aparate. Pe toate le poți juca:

 • Gratis, fără să fie nevoie să investești vreun ban.
 • Fără cont, fără să pierzi timpul cu vreun proces de înregistrare.
 • Fără download, fără să încarci memoria dispozitivului pe care-l folosești.
 • De pe ce device dorești, deci inclusiv de pe telefon.

Pe Joc Păcănele te distrezi la jocuri aparate cu cireșe oricând ai chef. Găsești multe opțiuni, de la diferiți producători. Unele sunt clasice, exact ca-n săli, doar că-ți oferă mai mult confort, iar altele sunt moderne și fresh. Hai să vedem!

Joc cu cireșe păcănele Cherry Trio gratis

Un prim exemplu din seria de jocuri cu cireșe ca la aparate este Cherry Trio de la iSoftBet. Formatul 3D se potrivește foarte bine acestui slot 777, îmbinând miraculos noul cu clasicul.

Păcănele gratis

Cherry Trio

În slotul cu cireșe Cherry Trio ai un coeficient RTP foarte mare, de 97%, care îți va garanta o răsplată generoasă. Ce vei mai găsi la aceste aparate cu cireșe păcănele este simbolul Wild, adică cel care înlocuiește alte simboluri normale, pentru a forma mai repede câștiguri pe cele 5 linii de plată. Unde mai pui că vei avea posibilitatea să primești un Respin sau chiar mai multe, dacă nimerești 3 simboluri de același fel pe aceeași rolă.

Simbolul cireașă: este Wild în acest joc de păcănele cu cireșe, înlocuind restul simbolurilor de pe role. Aduce până la 100 monede – plățile sunt multiplicate cu valoarea monedei selectate. 

Păcănele cu cireșe Powerspin gratis

Structura retro de jocuri cu cireșe ca la aparate se păstrează și în această creație a producătorului Relax Gaming. Organizarea Powerspin este cea clasică, de 3 rânduri și 3 role, cu 5 linii de plată.

Păcănele gratis

Powerspin

Când prinzi în acest joc de sloturi cu cireșe două linii adiacente cu simboluri identice declanșezi Roata de Multiplicatori. Iar când nimerești toate cifrele, vei dobândi un multiplicator de 10 ori la câștigul obținut. Cu roata norocoasă poți să te bucuri de câștiguri generoase, ce vor intra în pușculița ta virtuală.

Simbolul cireașă: este unul de bază. La Bet Max de 500 credite, cireașa îți aduce 300 credite – plătește la 3 apariții. 

Păcănele gratis cu cireșe Classic Fruits

Îți plac acele jocuri cu cireșe ca la aparate cu simboluri clasice? Atunci această păcănea de la 1×2 Gaming îți va fi pe plac! În Classic Fruits se păstrează tradiția structurii 3×3, cu cinci linii de plată disponibile.

Păcănele gratis

Classic Fruits

RTP-ul slotului merită menționat, având valoarea de 97,72% – deci e foarte profitabil. La aceste păcănele cu cireșe Classic Fruits lucrurile sunt simple. Nu ai Wild sau Bonusuri, ci doar simboluri mai mult sau mai puțin norocoase. Cele mai valoroase sunt simbolurile șeptar și BAR, care îți măresc pariul de maximum 300 de ori.

Simbolul cireașă: plătește la fel ca pruna și lămâia, fiind unul de bază. Îți poate aduce până la 80x pariul tău. 

Păcănele demo cu cireșe Cheeky Fruits Split

La aceste jocuri cu cireșe ca la aparate ai atât linii fixe de plată în număr de cinci, cât și posibilitatea declanșării rundelor gratis. Structura Cheeky Fruits Split slot este ușor de urmărit, fiind cea cu care te-ai obișnuit deja, de 3 rânduri și 3 role.

Păcănele gratis

Cheeky Fruits Split

Speciala la acest joc de păcănele cu cireșe de la Gamevy este Wild-ul care înlocuiește celelalte simboluri pentru a forma linii de plată la rotiri gratuite. Wild Split e specific rundelor normale. De menționat este multiplicatorul generos la acest joc de sloturi cireșe, care poate ajunge la 64x. Adică îți mărește miza de nu mai puțin de 64 de ori.

Simbolul cireașă: este al doilea cel mai râvnit din cele de bază. Ai nevoie de minim 3 simboluri și poți obține până la 960 de fise. 

Joc de sloturi cu cireșe Wicked 777 gratis

Preferi acele jocuri cu cireșe ca la aparate mai complexe, cu cinci role și patru rânduri? Atunci Wicked 777 este un bun început pentru tine. Grație desfășurării mai mari, are și un număr generos de linii de plată fixe, mai exact 100. Jocul este produs de Skywind și are un RTP de 96,33%.

Păcănele gratis

Wicked 777

Jocul abundă în speciale, de la Wild și Scatter, care vin cu plăți surprinzătoare, până la simbolul misterios care dezvăluie simboluri super norocoase. Mai mult, vei avea oportunitatea să-ți dublezi câștigurile prin funcția Gamble.

Simbolul cireașă: este unul de bază în acest slot. Aduce plăți de la 2x la 100x pariul pe care îl pui. 

Joc de aparate cu cireșe Lucky Reels gratis

Unul din gama de jocuri cu cireșe ca la aparate cu un număr generos de linii de plată fixe este de la Wadzan, Lucky Reels. Are 20 de linii de plată fixe, 3 rânduri și 6 role, care te întâmpină cu tot felul de simboluri retro colorate. Păcăneaua are RTP de 96,60%. 

Păcănele gratis

Lucky Reels

Special la acest joc este diamantul, care acordă între 15 și 30 de rotiri gratis – se pot redeclanșa. Multiplicatorii sunt o altă funcție mai rar întâlnită la păcănele gratis cu cireșe. Îi găsești la Lucky Reels în colțul de sus al jocului.

Simbolul cireașă: este unul de bază, ce plătește mediu. Poate oferi până la 400 de credite, înaintea lui fiind pruna, strugurele și șeptarul. 

Păcănele gratis cu cireșe Fruiti XXL 

Ultimul din seria de jocuri cu cireșe ca la aparate de azi este Fruiti XXL. Este produs de Synot și ne încântă de îndată ce-l deschidem cu simboluri frumos desenate, moderne și colorate. Jocul are structură 4×5, 100 de linii de plată și RTP de 95,79%. 

Păcănele gratis

Fruiti XXL

În Fruiti XXL ai un Wild ce acordă de până la 50x miza și un Scatter ce, la suficiente apariții, îți poate aduce un multiplicator de 500x. Tot la acest joc sloturi cu cireșe ai funcția de dublaje, Gamble, ce te poate distra copios. 

Simbolul cireașă: nu-i cel mai bun la plăți, dar te poate ajuta să aduni câștiguri. Alături de lămâie și portocală, el plătește până la 5x. 

Jocuri cu cireșe ca la aparate la cazinouri

Pe Joc Păcănele joci multe jocuri cu cireșe ca la aparate gratis. Totuși, nici noi nu le avem pe toate. Promitem însă să adăugăm mai multe astfel de sloturi, astfel încât să ai o paletă largă de opțiuni. Până atunci, joacă în cazinourile de top și următoarele păcănele cu cireșe!

 • Fruit Rainbow de la Pragmatic Play:
 • Fruit Bonanza de la Play N Go;
 • Fruits N Fire de la Synot;
 • Fruit Farm de la Novomatic;
 • Fruit Rush de la Oryx Gaming;
 • Fruit Zen de la BetSoft;
 • Fruity Gold de la Synot;
 • Fruit Mania de la Oryx Gaming;
 • Fruiti X de la Synot;
 • Fruits Gone Wild Deluxe de la Stakelogic;
 • Fruity Hot de la Casino Technology.

Concluzie

Noi ți-am oferit câteva exemple de jocuri cu cireșe ca la aparate, iar acum este rândul tău să încerci câteva pentru a vedea dacă sunt pe placul tău. Pe Joc Păcănele sunt gratuite, fie că joci pe telefon sau PC. Dacă încă mai cauți inspirație privitor la tipurile de sloturi disponibile, citește și acest top păcănele cu delfini și pornește într-o aventură acvatică!