Wazdan producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Lucky Reels gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Reels

Producator

Wazdan

Rating

4.1/5 - 16 voturi

La jocul Lucky Reels gratis te bucuri de fructe și șeptari după bunul plac! Iar dacă preferi să pariezi pe bani reali, îl găsești în portofoliul unor cazinouri online românești. Dacă jocul este pe gustul tău, e posibil să-ți placă și Extra Stars slot de la EGT Interactive.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,60% 6×3 20 Wild, Scatter Runde Gratuite, Gamble, Multiplicatori

Păcănele Lucky Reels gratis – cum joci?

Rundele la Lucky Reels gratis se desfășoară la fel ca la oricare alt joc de super păcănele. Pentru a modifica setările, ai la dispoziție acel meniul din partea de jos a jocului. 

 1. Pe mijloc vezi pariurile pe care le poți plasa. Minimul este de 0,20 credite iar maximul de 100 credite. Bet-ul maxim la Lucky Reels slot rămâne mereu la îndemână înspre stânga, pentru cazul în care te simți extra norocos.
 2. În dreapta ai butonul de Rotire, iar lângă el, în stânga, acel buton cu care setezi volatilitatea jocului.
 3. În dreapta butonului de rotire îl ai pe cel de „Autorotire”.

Poți să setezi câte runde dorești să se desfășoare automat, fără ca tu să mai trebuiască să apeși butonul.

În partea stângă a meniului Lucky Reels free Wazdan ai butonul de informații notat cu „i”. La el apelezi pentru a te pune la curent cu regulile jocului, simbolurile și valoarea lor. În apropiere ai butonul de volum, lista de reguli și setările pentru ecran și joc.

Slotul Lucky Reels gratis are un RTP generos, 96,60%, mai ridicat decât media din industrie. Mai dispune de 5 role cu câte 3 rânduri fiecare și de 20 linii de plată fixe. Structura include un joc principal și parierea pe care o activezi după ce ai un câștig.

Slotul Lucky Reels online – unde joci pe bani reali?

Jocul Lucky Reels gratis poate fi încercat în modul demo și pe bani reali la NetBet, unul din cei mai cunoscuți și apreciați operatori online de jocuri de noroc. La NetBet mai găsești și alte jocuri de păcănele Wazdan. Dintre ele enumerăm Sizzling 777 Deluxe, 9 Lions, Power of Gods The Pantheon și Fruit Mania deluxe. Acestea sunt doar câteva opțiuni, lista de jocuri disponibile pe NetBet fiind suficient de generoasă cu jucătorii.

Ai putea să-ți faci și tu cont pe platformă. E simplu și ai drept beneficiu inițial un bonus de bun venit generos cu soldul tău de jucător.

Despre jocul ca la aparate Lucky Reels free Wazdan

Tematica jocului Lucky Reels gratis este clasică, fiind vorba despre păcănele cu fructe și șeptari. Frumoasele fructe animate încântă prin aspect, iar coloana sonoră nu face decât să te țină angrenat în această aventură.

Wazdan este un provider inovator de jocuri din industria iGaming, cu peste 100 de jocuri la activ. Produsele sale se caracterizează printr-un stil modern, Lucky Reels free având simboluri Wild, rotiri gratis și multiplicatoare variabile care pot duce la câștigarea a până la de 8 ori miza.

Scopul jocului este să apară cel puțin trei simboluri de același fel la o rotire, pe o linie validă de plată. Ai posibilitatea de a obține un maximum de 6 simboluri identice pe linii câștigătoare. Simbolurile cu care te întâlnești în Lucky Reels gratis îți aduc următoarele câștiguri:

 • Para – până la 120 credite;
 • Lămâia – maximum 150 credite;
 • Cireșele – 400 credite;
 • Pruna – 600 credite;
 • Strugurele – 800 credite;
 • Șeptarul – 1,250 credite.

Pe lângă aceste simboluri, Lucky Reels gratis mai are și speciale norocoase care aduc mai multe oportunități de câștig!

Joacă Lucky Reels gratis și descoperă specialele!

La Lucky Reels gratis mai avem și simboluri cu rol special. Iată care sunt ele:

 • Wild – adunătura de fructe care îți acordă până la 25 credite și care înlocuiește orice alte simboluri, mai puțin Scatter.
 • Diamantul – este Scatter, acordând maximum 10 credite. Apariția a 3 simboluri identice declanșează rotiri gratis.
 • Rotiri gratis – apar în grupuri de 15 – 30 runde acordate la extragerea Scatterelor oriunde pe role. Se pot activa și în timpul rundelor gratis dacă apar suficiente simboluri păcănele Scatter.
 • Multiplicator variabil de câștig – apare în colțurile de sus ale jocului Lucky Reels gratis. Poate fi extras un multiplicator pe rotire, indiferent dacă aceasta este câștigătoare sau nu. Valoarea multiplicatorului este activă pentru rotirile următoare, până la apariția unui alt multiplicator.

Concluzie

Jocul de păcănele Lucky Reels gratis îi atrage în special pe amatorii de jocuri cu fructe și șeptari. Pentru că NetBet are aplicație pe mobil, te distrezi și pe ecranul telefonului, dacă dorești. Jocul e optimizat pentru ecranele de dimensiuni mai mici, așa că plasezi mize fără frică pe desktop și mobil!

Alte sloturi


Pinata Fiesta
4.5/5 - 2 voturi
Fruiti XXL
4.2/5 - 6 voturi
Madame Destiny
3.9/5 - 7 voturi
Dragon Gong
3.7/5 - 8 voturi
Call of the Colosseum
4.5/5 - 4 voturi
Templar Tumble
4.4/5 - 7 voturi