iSoftBet producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Cherry Trio

Producator

iSoftBet

Rating

Ești gata să încerci unul dintre cele mai îndrăgite păcănele isoftbet? Dacă îndrăgești jocurile noi inspirate din tematicile tradiționale, este momentul să încerci Cherry Trio gratis!

Acest joc îmbină clasicul cu modernul, oferind jucătorilor o experiență plină de adrenalină și de suspans. După cum era de așteptat, Cherry Trio oferă un gameplay ușor jucătorilor, motiv pentru care până și cei mai noi utilizatori online vor înțelege regulile și principiile acestui slot oferit de isoftbet.

Care sunt pașii de urmat în jocul Cherry Trio gratis?

Structura simplă Cherry Trio este modernă pentru sloturile din 2019. Este un joc de noroc video împărțit pe 3 rânduri și 5 linii de plată fixe, având rolul de a replica forma fizică a unei mașini de slot. Fundalul mov se integrează foarte bine alături de coloana sonoră atent selecționată. Acest joc este echilibrat din punct de vedere grafic și este foarte avantajos. Unul dintre motivele pentru care rămâne în preferințele jucătorilor de pretutindeni este rata de plată care atinge un procent de 97%. Iată pașii pentru a juca:

  1. În primul rând, trebuie să îți alegi valoarea maximă a monezii. În cazul acestui joc, aceasta poate avea valori de maxim 1 și minim 0.01 credite per rotire.  Betul maxim acceptat este de 5.
  2. Al doilea pas este foarte ușor. Tot trebuie să faci e să apeși pe butonul din mijloc și să începi să rotești rolele jocului. Dacă vrei ca rolele să se rotească în mod automat, optează pentru caracteristica specială AutoSpin. Introdu în tabelul dat de joc datele legate de limita de pierdere sau de numărul de rotiri automate derulate de acesta pentru a avea parte de o experienţă cât mai plăcută.

Atenție! Toate câștigurile acestui joc sunt plătite de la stânga la dreapta. Poți afla mai multe detalii despre simbolurile sale dând click pe pictogramele regăsite în joc sau folosindu-te de butonul special: „Paytable”.

Ce simboluri plătesc cel mai bine?

Printre simbolurile acestui joc întâlnim un Wild reprezentat de 2 cireșe gustoase. Acest simbol poate să înlocuiască altele, formând combinații câștigătoare per rotire. Dacă vei fi destul de norocos și vei reuși să umpli ecranul cu simbolurile Wild, atunci vei pune mâna pe marele Jackpot în valoare de 1000 de monezi. Trei simboluri Wild pot declanșa și caracteristica respin/Cherry Respins. Deci, vei avea o rotire gratuită garantată dacă eşti destul de norocos.

Alte simboluri sunt reprezentate de diamante, șeptari de culori diferite și simboluri BAR. Toate pictogramele Cherry Trio sunt inspirate din jocurile clasice. Deci, dacă ești un fan al acestora, slotul produs de isoftbet va fi ideal pentru tine.

Verdict

Cherry Trio gratis este un joc care te va lăsa cu gura apă. Având în vedere simbolurile atrăgătoare și premiile speciale, precum și caracteristicile bonus, slotul va fi îndrăgit de tine de la primele rotiri făcute. Încearcă-l de pe telefonul mobil, tableta, PC sau laptop și distrează-te la maxim!

Vezi mai multe jocuri iSoftbet gratis!

Alte sloturi


Planet Fortune
Coyote Moon
Lucky Dragons
Secrets of Christmas
Secret of the Stones
Jumbo Stampede