...

Burning Wild

Autor: Gabriel

Actualizat: 25 aprilie 2024

ecran burning wild gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran burning wild gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.8/5 – (13 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.8/5 – (13 votes)

Încearcă jocul de păcănele cu fructe Burning Wild gratis pentru o experiență clasică! Fructele și șeptarii îți pot aduce câștiguri cum rar întâlnești! Pentru a cunoaște mai bine Burning Wild slot, citește recenzia noastră!

Dacă dorești să te delectezi și cu alte jocuri demo, avem o colecție bogată de păcănele Novomatic gratis! De la păcănele clasice la jocuri inedite, ai de unde alege! Și știi unde poți juca pe bani jocuri de la acest provider? Păi, poți câștiga pe bune în cazinouri precum: Conti Cazino, Winner, Superbet, Mozzart, Mr Bit, Maxbet, Netbet. Alege unul și, dacă nu ai cont, revendică un bonus de bun venit care să te ajute să multiplici distracția!

Păcănele cu fructe Burning Wild gratis: o experiență clasică

Chiar dacă jocul de păcănele cu fructe Burning Wild gratis este clasic, nu înseamnă că grafica este din secolul trecut. Jocul arată superb, cu fructe ilustrate excelent și cu un fundal în care se văd flăcări și scântei. Tocmai de aici vine și numele jocului.

Așteaptă-te la multe simboluri. Burning Wild slot este bogat în șeptari, pepeni, cireșe, lămâi, strucuri, prune, portocale și stele. Jocul este clasic și prin structură. Are 5 role și 3 rânduri. Modul de joc este foarte simplu, ideal pentru jucătorii începători. 

Creatorul jocului de păcănele este Novomatic. Este un furnizor de renume mondial care este capabil să creeze orice tip de păcănele. Rata de plată a jocului de păcănele 777 Burning Wild este de 95,17%. Deși poate nu pare prea mare comparativ cu alte jocuri, liniile plătesc foarte bine. Sunt și destule funcții speciale pentru a-ți rotunji câștigurile.

Burning Wild online: simboluri și plăți

Simbolurile jocului de păcănele cu fructe Burning Wild gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Are 5 linii de plată, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

  • Șeptar: până la 30.000 de credite. Se plătește și când apare de 2 ori;
  • Pepene și Struguri: până la 5.000;
  • Clopot: până la 2.000;
  • Cireșe, Lămâie, Prună și Portocală: până la 1.000.

Valorile expuse sunt pentru miza maximă, de 50 de credite și pentru 5 simboluri pe linie de plată.

Burning Wild slot: funcții speciale

La păcănele cu fructe Burning wild gratis, poți profita de simboluri și funcții speciale. Datorită lor, jocul plătește mult mai bine! Ele sunt:

  • Simbolul Wild: apare pe rolele 2, 3 și 4. Înlocuiește orice alt simbol cu excepția lui Scatter. Se extinde pe toată rola pe care apare dacă generează un câștig.
  • Simbolurile Scatter: jocul are două simboluri Scatter care plătesc oriunde pe role dacă apar de cel puțin 3 ori. Cel ilustrat prin steaua aurie poate ateriza oriunde pe role. Îți poate aduce maxim 5.000 de credite. Simbolul reprezentat de steaua mov apare doar pe rolele 1, 3 și 5. Plătește 1.000 de credite.
  • Funcția Gamble: poate fi activată după fiecare rotire câștigătoare. Îți poți dubla numărul de credite câștigate dacă ghicești culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Poți dubla de mai multe ori. Atenție totuși, dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul.

Acum știi care e treaba cu simbolurile și specialele acestui joc, deci poți să testezi și să-ți creezi propriile strategii la păcănele. În continuare, hai să vezi ce ai de făcut ca să pornești jocul!

Păcănele cu fructe Burning Wild gratis: cum joci?

Butoanele jocului de păcănele cu fructe Burning Wild gratis se află în partea de jos a ecranului. Ai la dispoziție butonul de spin (Start), cu care pornești manual fiecare rotire. În stânga lui, se află butonul de joc automat, unde nu va mai fi nevoie să intervii. 

Setarea pariului se face cu butonul de miză maximă sau cu butoanele „-” și „+”. După o rundă câștigătoare, butonul Gamble apare în locul acestora din urmă. Când apeși, se va deschide fereastra cu cărțile de joc și cele două opțiuni: roșu și negru.

Meniul se găsește în stânga jos. De aici, poți consulta informații despre plăți, simboluri și câteva reguli generale. După cum poți vedea, nu este nimic care să îți poată pune vreo problemă. Este un joc recomandat pentru oricine. Este util mai ales pentru cei care nu au niciun fel de experiență în jocurile de noroc online.

Totuși, dacă ești deja un cunoscător în materie de jocuri, poți încerca și alte tărâmuri. Spre exemplu, aruncă o privire pe topul nostru de păcănele cu delfini și vezi ce câștiguri sunt ascunse în adâncurile mării!

Concluzii

Jocul de păcănele cu fructe Burning Wild gratis este pe cât de simplu, pe atât de distractiv. Jocurile clasice cu fructe sunt o sursă inepuizabilă pentru creatorii de păcănele, iar acesta o demonstrează. Trăiește experiența unui slot din gama jocuri aparate 77777 wild și încearcă și altele similare! Îți recomandăm Super Burning Wins gratis pe Joc Păcănele!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Sherwood Showdown
4.3/5 – (3 votes)
Hacksaw Gaming
Joker Bombs
5/5 – (1 vote)
WMS
Aftershock
5/5 – (1 vote)
Novomatic
European Roulette
4/5 – (2 votes)
Autor