Gold Rush

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Gold Rush online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Gold Rush online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.7/5 – (4 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
25
RTP
94,5%
Funcții
Rotiri gratuite
excelbet logo
Bonus Cu Rotiri

Până La 400 Rotiri Gratuite

Gold Rush demo de la Pragmatic Play este păcăneaua pe care ți-o vom propune în acest articol. După cum o spune și numele, toată atmosfera de joc va fi reprezentată de o goană nebună după cele mai tari combinații câștigătoare. Deși nu este un joc clasic, în care să predomine șeptarii și fructele, îți garantăm că distracția va fi pe măsură. Dacă ești deschis la noi propuneri, ar trebui să încerci și Empty the Bank gratis.

Deși din punct de vedere vizual Gold Rush gratis te poate face să te simți de parcă ai ieși din zona de confort, ar trebui să știi că experiența de joc va fi una foarte distractivă și antrenantă. Dacă ai totuși nelămuriri, de asta suntem aici. Îți vom prezenta care sunt principalele simboluri și care este potențialul lor de plată, care sunt funcțiile speciale, dar și unde vei putea juca pe bani reali. Așadar, dacă dorești ca această păcănea să nu mai aibă niciun secret față de ținem rămâi aici!

Gold Rush demo – informații generale

Mineritul după diamante sau metale prețioase este o tematică preferată a multor dezvoltatori de păcănele. Pragmatic Play a decis să facă parte din acest grup și astfel a luat naștere Gold Rush demo. În privința structurii, s-a mers tot pe abordarea clasică, putând fi observate 5 role, 3 rânduri și de 25 de linii de plată generoase.

Totul se va desfășura într-o mină veche, fiind locul unde se află rolele. Pe acestea avem 5 simboluri cu plăți mari: o lopată cu un târnăcop, un felinar, un măgar, un cărucior cu aur și simbolul cu cea mai mare plată, reprezentat de un bărbat cu barbă. Simbolurile cu plăți mici sunt reprezentate de către numele cărților de joc, de la 10 la A. Dinamita reprezintă simbolul Wild, iar Scatter-ul este prezent sub forma tunelului de la intrarea în mină.

Volatilitatea este ridicată, acest lucru însemnând că plățile vor fi ceva mai rare, însă valoarea lor va fi una mai mult decât satisfăcătoare. RTP-ul este în valoare de 94,5%, ceea ce garantează că acest procent din suma investită se va întoarce garantat la tine.

Gold Rush demo – cum joci?

Gold Rush demo este o păcănea foarte atractivă, ceea ce înseamnă că acest segment al articolului, în care afli cum să joci, este foarte important. În cele ce urmează îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a face acest lucru, așa că să trecem la subiect!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce. 
 2. Alege valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 0,25 și 125 de credite.
 3. Dă click pe butonul de spin și pornește rolele în căutarea celor mai valoroase câștiguri care se ascund în mină.

Gold Rush gratis – simboluri și plăți

După cum am menționat, Gold Rush are demo are o tematică inspirată din lumea minelor și a căutării de pietre și metale prețioasă, exact ca și în Dynamite Mine Explosion gratis. Așadar, simbolurile vor fi din același spectru. În continuare, îți vom prezenta care sunt acestea și cât vor plăti dacă vei juca pe o miză de 10 credite.

 • 10, J, Q – 3x(2,00), 4x(8,00), 5x(20,00); 
 • A – 3x(4,00), 4x(8,00), 5x(20,00); 
 • Lopată și târnăcop – 3x(8,00), 4x(20,00, 5x(40,00); 
 • Felinar – 3x(8,00), 4x(40,00), 5x(80,00); 
 • Măgar – 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(120,00); 
 • Cărucior cu aur – 3x(10,00), 4x(60,00), 5x(160,00); 
 • Bătrânul cu barbă – 3x(10,00), 4x(80,00), 5x(200,00).

Gold Rush demo – speciale

Foarte multe păcănele de la Pragmatic Play sunt renumite pentru specialele foarte generoase, iar Gold Rush demo nu face excepție. În economia acestei speciale, avem două simboluri foarte importante.

 • Simbolul Wild – înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția scatter-ului; 
 • Simbolul Scatter – apare doar pe rolele 2, 3 și 4. În timpul rundei de rotiri gratuite, scatterul acordă 2 spin-uri suplimentare.

Trei simboluri Scatter vor activa funcția de rotiri gratuite, iar astfel vei primi 10 rotiri gratuite. Această funcție include și un joc progresiv. Pentru a te bucura de acesta este nevoie să acumulezi puncte și să treci prin 4 niveluri consecutive.

Poți aduna punctele cu simbolul pepită. Fiecare astfel de simbol acordă un punct. Numărul punctelor adunate va determina care set de role va fi folosit în următorul joc gratuit, după cum urmează:

 • 0-4 puncte – Nivelul 1 cu 3 simboluri cu bătrân suplimentare; 
 • 5-9 puncte – Nivelul 2 cu 5 simboluri cu bătrân suplimentare; 
 • 10-14 puncte – Nivelul 3 cu 9 simboluri cu bătrân suplimentare; 
 • 15+ puncte – Nivelul 4 cu 11 simboluri cu bătrân suplimentare.

De asemenea, dacă în ultima rotire gratuită vei obține numărul de puncte necesar pentru a avansa la următorul nivel, vei primi un spin suplimentar.

Unde poți juca Gold Rush online pe bani reali?

Jucând Gold Rush gratis pe site-ul nostru, cu siguranță vei dezvolta anumite strategii de joc eficiente și vei fi din ce în ce mai familiar cu toate caracteristicile păcănelei. Din acel punct, vei fi pregătit să joci pe bani reali și să începi cursa după cele mai tari premii. Cazinoul de la noi din țară care îți oferă această posibilitate este Netbet, fiind unul dintre cei mai apreciați operatori. Pe lângă păcănele, ai posibilitatea de te distra în multe alte moduri, precum pariuri sportive, loto sau cazino live. Iar dacă n-ai încă un cont, înregistrează-te și bucură-te de pachetul cu bonus de bun venit NetBet!

Concluzii

În final, putem spune despre Gold Rush demo că este o păcănea foarte atractivă, cu speciale ofertante, reprezentând un punct de atracție. Suntem siguri că vei fi convins de la prima rotire, așa că te sfătuim să nu mai stai pe gânduri. Este o păcănea de la un furnizor de renume, are specificații pe cinste, așa că ce mai aștepți? Dă-i un spin și mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Immortal Romance
4/5 – (8 votes)
Relax Gaming
Blazing Bull 2
5/5 – (3 votes)
Oryx Gaming
Fruit Twist
3.4/5 – (31 votes)
Kalamba
Maui Millions
5/5 – (2 votes)
Autor