...

Dynamite Mine Explosion

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 aprilie 2024

dynamite mine explosion gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
dynamite mine explosion gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.7/5 – (12 votes)
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

3.7/5 – (12 votes)

Dynamite Mine Explosion gratis este un joc de păcănele prin care vei experimenta lumea minelor, a diamantelor, dar și a altor pietre prețioase. Orice iubitor de jocuri cu diamante ar trebui să încerce acest slot măcar o dată. 

Relax Gaming a construit o experiență inedită în acesta. Cum? Introducând BONUS WAYS, pentru mai multe oportunități de câștig de care tu să te bucuri. În continuare vom vorbi mai în detaliu despre acest subiect, dar și despre atmosferă, modul de joc și unde-i dai acestei păcănele spin pe bani adevărați.

Iar dacă ești interesat și de alte păcănele cu bombe precum Dynamite Mine Explosion slot, ești bine venit pe site-ul nostru. Pe Joc Păcănele cu siguranță vei găsi jocul care ți se potrivește ție!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,50%6×3262,144Wild, Scatter, DynamiteRunde gratuite, Bonus Ways

Dynamite Mine Explosion gratis – cum joci?

Pentru a începe să joci Dynamite Mine Explosion gratis trebuie să apeși pe “Joacă Gratis” și să-i dai păcănelei câteva secunde să se încarce. După care vei intra în joc și ți se vor prezenta câteva butoane. 

Pe partea dreaptă a ecranului Dynamite Mine Explosion demo sunt butoanele de Play și Autoplay. Dedesubt vor fi afișate suma totală pe care o deții, ultimul câștig și o casetă în care vei putea seta suma pe care o pariezi. Poți paria de la 20 la 2000 de credite.

Acum că te-ai familiarizat cu butoanele, poți juca Dynamite Mine Explosion gratis fără griji. Tot ce îți rămâne de făcut e să setezi miza, să dai “Play” și ai pornit în aventură! Totuși, nu uita să arunci un ochi și în secțiunea de informații, unde vei vedea cum plătesc simbolurile și ce speciale are păcăneaua. 

Dynamite Mine Explosion slot – unde joci pe bani reali?

Poți găsi Dynamite Mine Explosion gratis chiar la noi pe site, pe Joc Păcănele. Pe lângă aventura în care ești în căutarea diamantelor, azi îți mai propunem una în Vestul Sălbatic. Joacă, tot la noi, și The Good, The Bad and The Ugly gratis! Îți garantăm că te vei distra de minune în lumea western, întâlnind personajele din filmul cu același nume. 

Sunt și unele persoane mai aventuroase, care sunt doritoare să joace pe bani reali. Sfatul nostru e să își găsească un casino de încredere, care le poate oferi jocuri și servicii de calitate. Astfel, nu vor apărea surprize neplăcute în viitor! Cazinoul pe care noi îl recomandăm este SlotV. La acesta vei găsi multe jocuri de păcănele distractive, de la diferiți producători, și oferte pe care nu vrei să le ratezi. La SlotV poți juca inclusiv Dynamite Mine Explosion online pe bani! Și, dacă vrei un slot care combină dinamitele cu western-ul, poți încerca oricând și Wild Chapo 2 online demo.

Despre Dynamite Mine Explosion demo

Jocul de păcănele Dynamite Mine Explosion gratis este unul în cascadă, cu 6 role, 3 rânduri și cel puțin 729 linii de plată (care cu BONUS WAYS pot crește până la 262,144 linii de plată), având role închise și simboluri colorate. 

Fiecare Dinamită din Dynamite Mine Explosion demo îți aduce mai multe oportunități de câștig. Fiecare câștig poate rezulta în alte câștiguri sau alte Dinamite. Rundele gratis din cadrul acestei păcănele vin cu extra Dinamite, care pot aduce la rândul lor simboluri Wild și nu numai. Cum și cât câștigi vei afla puțin mai încolo, când vom vorbi despre simboluri, speciale și alte detalii.

Slotul Dynamite Mine Explosion gratis are o tematică bazată pe minerit, explozii și diamante. Așadar, ne duce cu gândul la câștigurile uriașe pe care putem să le obținem. Producătorul acestei păcănele este Relax Gaming. Acesta pune foarte mare accent pe oferirea unor experiențe plăcute prin intermediul jocurilor de calitate, cu tematici interesante și funcții atractive.

Dynamite Mine Explosion online – rată de plată

Dacă tot vorbim de avantajele jocului de păcănele Dynamite Mine Explosion gratis, trebuie să avem în vedere faptul că valoarea RTP este de 96,50%. Asta înseamnă că profitabilitatea jocului este mare. 

Cum am spus și mai devreme, această păcănea este una ce are câștiguri în cascadă, fiind structurată pe 6 role și 3 rânduri. Chiar dacă nici structura, nici numărul de paylines, nu-s clasice, slotul Dynamite Mine Explosion free poate fi jucat cu succes chiar și de începători. Și poate oferi victorii bune pe bani reali!

Simboluri în Dynamite Mine Explosion gratis

Având în vedere că tematica în Dynamite Mine Explosion gratis este bazată pe minerit, simbolurile iau și ele forma unor diamante de diferite forme. Acestea vor plăti când se adună 3 sau mai multe, mai puțin diamantul care plătește cel mai mult. Diamantul îți returnează miza pentru doar două simboluri de pe rolele 1 și 2. 

Hai să vedem care sunt simbolurile de bază din Dynamite Mine Explosion demo și cât plătesc pe fiecare rolă!

  • 10, 9: până la 0.75;
  • Q, J: până la 1.00;
  • A, K: până la 1.25;
  • Piatra albastră și cea galbenă: până la 1.75;
  • Piatra roz: până la 2.5;
  • Piatra verde: până la 7.5;
  • Diamantul: până la 15.00.

Acestea sunt principalele simboluri din Dynamite Mine Explosion gratis. În principiu, cu ele te vei distra, aducându-ți câștiguri surprinzătoare. Totuși, e ceva ce te v-a surprinde și mai tare!

Dynamite Mine Explosion free – speciale

Desigur, Dynamite Mine Explosion gratis are și câteva simboluri speciale pe care, cu siguranță, nu-ți dorești să le ratezi. Sunt vânate de toți jucătorii deoarece au un impact mult mai mare asupra câștigurilor. Care sunt acestea? Hai să vedem!

  • Simbolul WILD: este reprezentat de minereul de aur. El substituie toate simbolurile cu excepția simbolurilor SCATTER și DYNAMITE. Apare NUMAI pe rolele 2, 3, 4 și 5 după ce un simbol DYNAMITE a explodat pe rolă. 
  • Simbolul SCATTER: este reprezentat de simbolul cu Bonus pe el. Peste 3 Scatter-uri vor declanșa în Dynamite Mine Explosion gratis funcția cu runde gratis: de la 10 la 25 free spins. În timpul acesteia poate fi declanșată funcția Bonus Ways. 
  • Simbolul DYNAMITE: apare pe rolele suprapuse, declanșând BONUS WAYS în timpul rundelor gratis. Atunci când dinamitele explodează, descoperă noi simboluri și apar mai multe poziții active. Există un maxim de 8 poziții active pe fiecare rolă. Atunci când dinamitele explodează pe rolele 1 sau 6 se pot câștiga de la 1 până la 9 runde gratis adiționale. 

Acestea sunt cele mai așteptate simboluri la păcăneaua Dynamite Mine Explosion free. Dacă ai norocul să primești câteva simboluri de acest fel, vei fi cel mai bucuros din lume. Așa că încearcă și vezi și tu câte speciale vei primi!

Concluzie

În concluzie, Dynamite Mine Explosion gratis este un joc ca la aparate ce nu merită ratat, făcând parte cu succes dintr-un top păcănele cu diamante. Așa că așteptăm cu nerăbdare să auzim opinia ta despre acest slot și îți urăm spor la jucat!

Alte păcănele recomandate

Rubyplay
Macau Beauties
3.7/5 – (9 votes)
Kalamba
Zombie Queen
5/5 – (1 vote)
Inspired Gaming
Stacked Fire 7s
4/5 – (31 votes)
Novomatic
Sirenas
3.1/5 – (8 votes)
Autor