Heroes Hunt Megaways

Heroes Hunt Megaways online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Heroes Hunt Megaways online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (2 votes)
Simboluri
Dragonul, Coroana, Pietrele
Structură
6×6
Linii de plată
46.656
RTP
96,5%,
Volatilitate
Ridicată
Data lansării
Aprilie 2020
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

5/5 – (2 votes)

Heroes Hunt Megaways gratis este un joc plin de aventură. Are o structură inedită, dar una care-ți poate aduce și câștiguri mari. Așadar, merită să-l testezi și să vezi cât de bine plătește cu funcțiile sale speciale. Are simboluri Wild expandabile, reînvârtiri și runde gratuite. Aici vânezi cele mai mari premii și te bucuri de o experiență de top. 

Alt aparat cu o temă similară, disponibil pe Joc Păcănele, este Troll Hunters free de la Play’n Go. Slotul are un RTP mare, de 96,5%, o volatilitate medie și multe speciale.

Ce trebuie să știi despre păcănele Heroes Hunt Megaways gratis?

Heroes Hunt Megaways gratis este produs de Fantasma Games, un partener al Relax Gaming. Respectând zicala „cine se aseamănă, se adună”, vei vedea un slot tematic captivant. Tema își face simțită prezența nu numai prin aspect, ci și prin funcțiile jocului. Cei trei eroi, războinicul, arcașul și vrăjitorul, te ajută să ajungi la plăți. Prin specialitățile lor, facilitează formarea de combinații câștigătoare.

Structura jocului de păcănele Heroes Hunt Megaways demo este de 6 coloane a câte 6 rânduri. Dar nu toate pozițiile sunt deblocate. O coloană poate avea până la 4 poziții blocate. Configurația se schimbă de la o rotire la alta.

Vânează și alte câștiguri colosale la slotul Odin’s Wild Hunt! Este un joc destul de asemănător care te va captiva cu siguranță.

Cum joci Heroes Hunt Megaways gratis?

Ca să joci Heroes Hunt Megaways gratis, trebuie doar să setezi pariul dorit și să dai spin. Simplu, așa-i? Mai poți juca și automat și, totodată, poți consulta și tabelul de plăți. De asemenea, aparatul are câteva setări generale. Dar hai să vedem în detaliu toate aceste funcții de joc:

 • Dă click pe JOACĂ GRATIS pentru a porni păcăneaua;
 • Apasă pe butonul care ilustrează monedle. Aceasta deschide fereastra din care selectezi pariul dorit;
 • Mergi pe butonul mare de spin pentru începerea unei rotiri. Dacă joci de pe laptop sau desktop, poți folosi și tastatura, apăsând SPACE;
 • Dacă vrei ca jocul să se desfășoare fără intervenția ta, folosește butonul de joc automat reprezentat de două săgeți circulare. Poți să setezi și limite de pierdere, câștig singular și câștig. Acestea sunt foarte utile dacă plasezi pariuri cu bani reali;
 • Meniul conține informații despre joc, tabelul de plăți, reguli, dar și câteva setări. 

Versiunile de laptop/desktop și de mobil sunt similare. Doar poziția butoanelor este diferită, în rest, jocul funcționează la fel. Este optimizat pentru orice tip de ecran, așa că nu ai de ce să-ți faci griji!

Plăți și simboluri la Heroes Hunt Megaways online

Heroes Hunt Megaways gratis are mai multe pietre prețioase, dar și coroane, monede, cei 3 eroi și un dragon. Jocul poate să plătească pe cel mult 46.656 direcții. Coeficientul de returnare la jucător este de 96,65%. Vezi mai jos plățile maxime ale simbolurilor:

 • Dragonul: plătește până la 1.600 de fise (Apare numai la rotirile gratuite Dragon);
 • Războinicul: plătește până la 800;
 • Vrăjitorul: plătește până la 640;
 • Arcașul: plătește până la 480;
 • Coroana: plătește până la 320;
 • Moneda: plătește până la 320;
 • Piatra verde: plătește până la 200;
 • Piatra mov: plătește până la 160;
 • Piatra bleu: plătește până la 100;
 • Piatra albastră: plătește până la 80.

Jocul plătește în avalanșă, deci simbolurile câștigătoare dispar. De sus, vin alte simboluri care la rândul lor pot forma combinații câștigătoare.

Specialele la Heroes Hunt Megaways slot

Heroes Hunt Megaways gratis are un mod extrem de interesant de desfășurare datorită numeroaselor simboluri și funcții speciale. Vezi mai jos despre ce este vorba!

 • Simbolul Cufăr: înainte de joc, alegi ca unul dintre cei 3 eroi să fie prezenți. Fiecare aduce câte o funcție specială, așa cum vei vedea mai departe. Simbolul Cufăr ajută la deblocarea celorlalți doi eroi. De asemenea, poate oferi aleatoriu 10 rotiri gratis imitatoare. Vorbim și despre această secvență în cele ce urmează.
 • Simbolul Cheie: apare în jocul de bază atunci când toți cei trei eroi sunt deblocați. Minim 3 simboluri declanșează secvența de jocuri gratuite dragon.
 • Eroul Războinic: aduce un simbol Wild care se extinde pe coloana pe care apare. Are un multiplicator aleatoriu de câștig între 1x și 8x.
 • Eroul Vrăjitor: are un simbol Explozie care elimină toate simbolurile și blocurile pe o rază de 2X2 sau 3X3. Are un mod special de avalanșă în care numai simbolurile câștigătoare rămân pe grilă.
 • Eroul Arcaș: elimină între 6 și 12 simboluri necâștigătoare și blocuri. De asemenea, declanșează o reînvârtire în care simbolurile câștigătoare nu dispar.
 • Rotiri gratuite imitatoare: cei trei eroi sunt deblocați, iar Cufărul este un Wild deghizat într-un simbol clasic. Își relevă identitatea numai după ce mișcările simbolurilor se încheie. 
 • Rotiri gratuite dragon: eroii sunt deblocați și apare simbolul Dragon. Acesta poate ateriza pe orice poziție. Pentru fiecare Dragon distrus de Wild, Explozie, Respin sau avalanșă, primești o rotire gratuită suplimentară.

Cu astfel de speciale, te poți delecta cu multe câștiguri la sloturi online. Te asigur că acestea sunt mai simple decât par la prima citire. După câteva runde la slot Heroes Hunt Megaways demo, le vei înțelege mult mai bine. Apoi, poți arunca o privire în gama de păcănele Princess. Acolo îl găsești dacă vrei să joci pe bani reali.

Concluzii

Cu Heroes Hunt Megaways gratis ai numeroase șanse de câștiguri. Este un joc distractiv, cu o temă palpitantă în care te așteaptă multă aventură cu cei 3 eroi. Încearcă Heroes Hunt Megaways free pe Joc Păcănele și revino pentru alte jocuri! Avem pentru tine multe jocuri online Megaways demo.

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Pixie Wings
4.2/5 – (13 votes)
Relax Gaming
Sugar Cubes
3.5/5 – (13 votes)
Pragmatic Play
Peak Power
5/5 – (3 votes)
Relax Gaming
Diamond Hunt
4.5/5 – (4 votes)