Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
sweet bonanza xmas gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sweet Bonanza Xmas

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.4/5 - 24 voturi

Sweet Bonanza Xmas gratis este o dulceață de păcănea. Te așteaptă o lume a celor mai gustoase bomboane, fructe și câștiguri. Încearcă slotul pe Joc Păcănele fără niciun cost și vezi cum și-a propus faimosul Pragmatic Play să ne distreze de sărbători!

Acest slot este ediția de Crăciun al celebrului Sweet Bonanza gratis. Varianta clasică este foarte populară în rândul iubitorilor de păcănele. Asta atât pentru calitatea graficii, cât și pentru starea de bine pe care ți-o oferă muzica de fundal.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,51% 6×5 Cluster Pays Scatter, Multiplicator Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Sweet Bonanza Xmas gratis: despre joc

La prima vedere, Sweet Bonanza Xmas gratis nu este așa diferit de predecesorul său. Însă, dacă ești un adevărat jucător de păcănele, vei observa imediat notele specifice Crăciunului și iernii. Simbolurile au un mic strat de omăt, iar rolele sunt așezate pe același fundal din jocul original, doar că acum este învăluit de zăpadă.

Dacă tot am zis de role, Sweet Bonanza Xmas demo păstrează același format de 6 coloane și 5 rânduri. Muzica de fundal este și ea aceeași, dar are și puțină magie de Crăciun. Vei auzi cum vântul ierni șuieră, zurgălăii și până și pe Moș Crăciun.

Pragmatic Play nu ne dezamăgește la capitolul aspect vizual, calitatea rămânând la standarde înalte și în Sweet Bonanza Xmas gratis. Că tot am intrat în atmosfera Crăciunului, ai putea să vezi ce cadouri ai putea să primești în Christmas Megaways gratis. E o altă păcănea ce te face să simți magia sărbătorilor de iarnă!

Joacă Sweet Bonanza Xmas demo!

Sigur o să te atragă ceva în Sweet Bonanza Xmas gratis. Dacă atmosfera de Crăciun nu a reușit, măcar RTP-ul de 96,51% ar trebui să o facă. Când vrei să descoperi cum plătește această versiune a jocului și funcțiile sale, doar apasă pe JOACĂ ACUM.

După ce ai setat miza potrivită, ești gata de prima ta învârtire! Slotul funcționează în modul colapsabil. Mai exact, combinațiile câștigătoare dintr-o rundă de Sweet Bonanza Xmas demo vor fi încasate, apoi dispar. Vor face loc altor simboluri care, la rândul lor, pot aduce combinații câștigătoare.

Pe lângă butoanele de bază, mai poți aduce câteva modificări la modul de joc. Poți activa Șansa dublă de câștigare rundă specială. Acest buton aplică o taxă extra per spin, dar dublează șansele specialei. Și cu Autoplay și modul Rapid sau Turbo vei face ca rolele să se învârtă mai repede. Așa că poți sta liniștit. Asculți muzica și te distrezi doar privind spinurile din Sweet Bonanza Xmas gratis, fără niciun alt efort.

Sweet Bonanza Xmas demo: unde joci pe bani?

Ai jucat Sweet Bonanza Xmas gratis, dar ai văzut un potențial mai mare în el? Foarte posibil! Dacă te-ai hotărât să-l joci într-un casino online, noi recomandăm NetBet.

Este unul dintre operatorii de top din România. Licențiat de ONJN, NetBet îți oferă siguranța și suportul de care ai nevoie. Dacă nu ai încă un cont, cu atât mai bine! Fă-ți unul și poți beneficia de oferta de bun venit pe care o pune la bătaie acest cazino online renumit! În plus, NetBet are un portofoliu larg de păcănele de toate felurile.

Păcănele Sweet Bonanza Xmas gratis: simboluri

Cum îți spuneam, simbolurile din Sweet Bonanza Xmas gratis rămân aceleași cu cele din jocul clasic. Totuși, hai să le vedem potențialul!

 • Bomboana roșie – plătește până la 10 RON
 • Bomboana mov – plătește până la 5 RON
 • Bomboana verde – plătește până la 3 RON
 • Bomboana albastră – plătește până la 2.40 RON
 • Mărul – plătește până la 2 RON
 • Pruna – plătește până la 1.60 RON
 • Pepenele – plătește până la 1 RON
 • Strugurii – plătesc până la 0.80 RON
 • Banana – plătește până la 0.40 RON
 • Acadeaua – plătește până la 20 RON

Câștigurile de mai sus din Sweet Bonanza Xmas demo sunt calculate cu miza minimă de 0.20 RON. Simbolurile pot plăti și mai bine în rundele bonus.

Sweet Bonanza Xmas free: speciale

Și pentru că ți-am menționat de rundele bonus din Sweet Bonanza Xmas gratis, hai să vedem cele două moduri de a obține învartiri gratuite!

 • Scatter: Simbolul acadea este unul plătitor, dar este și un Scatter. Poate cădea pe orice poziție și va declanșa free spinuri când 4 sau mai multe sunt arătate pe role.
 • Cumpără speciala: A doua variantă este să cumperi rundele gratuite. Butonul Cumpără mod special îți garantează 10 jocuri gratuite în Xmas Bonanza demo.

În cadrul rundelor gratuite din Sweet Bonanza Xmas gratis mai intervine un simbol special – bomba. Acesta are rol multiplicator, iar asta înseamnă că îți poate multiplica o rundă câștigătoare cu până la 100x atunci când explodează. Bombele sunt și ele integrate în atmosfera de Crăciun și aduc în joc ideea de globuleț de împodobit. Dacă îți place puterea exploziilor, vezi și alte păcănele cu bombe pe Joc Păcănele!

Concluzie

Versiunea Sweet Bonanza Xmas gratis este despre armonie și despre spiritul Crăciunului. Jocul are un RTP bun, iar calitatea se simte în fiecare detaliu. Așa că lasă-te purtat de acest ritm al păcănelei și distrează-te fără limite învârtind rolele! Mult noroc!

Alte sloturi


Dracula’s Family
4/5 - 4 voturi
Joker’s Luck
4/5 - 5 voturi
Big Bass Bonanza
3.7/5 - 32 voturi
Almighty Jackpots Garden of Persephone
4.1/5 - 11 voturi
Golden Grimoire
4.4/5 - 7 voturi
Super flip
4.5/5 - 4 voturi