iSoftBet producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran pacanele nutcracker

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Nutcracker

Producator

iSoftBet

Rating

3/5 - 3 voturi

Astăzi îți prezentăm Nutcracker gratis, un joc de păcănele de la iSoftBet ce ne aduce pe role puțin din magia sărbătorilor de iarnă. Slotul are o tematică aparte, inspirată din faimosul balet de Tchaikovsky și din figurinele din lemn specifice Crăciunului. Este simplu, cu design frumos și are multe surprize pentru jucători – deci, ce zici, vrei să descoperi mai multe detalii despre el?

Dacă vrei să-l joci pe bani reali, într-un casino online, o poți face la Maxbet. Vezi ce bonus Maxbet ai la înregistrare!

Nutcracker gratis, păcănele care te fac să simți spiritul Crăciunului

Crăciunul înseamnă liniște, relaxare, bucurie și distracție. Nutcracker gratis aduce puțin din toate, într-un joc simplu care, spre deosebire de celelalte cu tematică de Crăciun, reușește să surprindă. În primul rând, surprinde prin detalii, alese astfel încât să evidențieze frumusețea acestei perioade din an. Providerul iSoftBet nu face excese de simboluri. Păstrează totul simplu, curat, la nivel de design, și te provoacă să simți spiritul Crăciunului îndeosebi prin funcțiile jocului.

Acest joc de păcănele video are 5 role și 3 rânduri, un număr de 20 de linii de plată și volatilitate medie. Este perfect atât pentru cei fără experiență, cât și pentru cei cu, la fel ca majoritatea jocurilor de păcănele iSoftBet de altfel.

Păcănele Nutcracker: simboluri și plăți

Toate simbolurile din Nutcracker gratis sunt colorate și optimiste. Cele mai vânate rămân însă cel Wild și cel Scatter, despre care vom vorbi în cele ce urmează. Totuși, mai întâi vom aduce în discuție simbolurile simple.

Simbolurile clasice în jocul de păcănele Nutcracker sunt:

  • Șoarecele cel alb, un personaj negativ, dar pe care vei dori să-l întâlnești cât mai des: poate aduce până la 500 de monede;
  • Clara, o fetiță simpatică ce-și îmbrățișează jucăria: poate aduce până la 300 de monede;
  • Trenulețul de jucărie: poate aduce până la 200 de monede;
  • Ursulețul de pluș cu fundă roșie la gât: ce poate aduce până la 150 de monede;
  • Simboluri cărți de joc scrise cu litere aurii: A, K, Q, J, 10, ce pot să-ți aducă și ele câștiguri frumoase.

Simbolurile speciale în joc sunt: zâna Sugar Plum, ce apare într-un mod grațios, bătând din aripi, și Wild-ul, soldățelul.

Fundalul pe care apar toate simbolurile se înfățișează ca un oraș european acoperit de omăt, luminat de beculețele de Crăciun. Acest oraș este, de fapt, o scenă pe care are loc magia, mărginită de draperii împodobite cu stele. Prin toate detaliile, producătorul ne prezintă într-un mod inedit o lucrare clasică și frumusețea sărbătorilor de iarnă. Și adaugă mai multă frumusețe, punând o coloană sonoră ce invită la relaxare și veselie. Coloana sonoră este cea din opera de balet din care este inspirat jocul, ce a apărut și în Disney’s Fantasia.

Nutcracker online: caracteristici speciale

A venit timpul să vorbim și despre surprizele din Nutcracker gratis! În primul rând, mai mult de 3 simboluri cu zână vor declanșa runda cu rotiri gratuite. Vorbim de 10, 20 sau 30 de free spins ce se vor declanșa instant! Dacă în timpul acestor runde apare iar simbolul zână, primești extra runde gratuite. De exemplu, la încă 5 apariții ești recompensat cu 30 de rotiri gratuite!

Ce face simbolul special soldățel? Păi, dacă în timpul jocului normal va apărea pe rola 3, va declanșa cadoul Nutcracker. Practic, va trebui să alegi unul dintre darurile afișate și vei putea câștiga până la 10 runde bonus. Rola trei este rola Wild și va rămâne blocată în timpul rotirilor Nutcracker și va oferi mai multe câștiguri!

Cum joci Nutcracker gratis pe Joc Păcănele?

Pentru a juca Nutcracker gratis trebuie doar să dai pe Joacă gratis. Vei descoperi un meniu intuitiv. În partea de jos a acestuia vei găsi butonul de info, i, unde poți vedea detalii despre plăți și despre joc în general, cel de autoplay și cel de spin. De asemenea, tot jos vei vedea și numărul de linii fixe de plată, precum și butonul pentru setarea pariului.

Pentru a seta pariul poți selecta monede cu valori de la 0.01 la 1. Atenție! Valoarea monedelor va fi mereu înmulțită cu numărul de linii de plată. Deci, dacă ai ales valoarea maximă, de 1, vei paria un total de 20 de monede. Poți vedea și sub butonul de info valoarea pariului plasat. După ce-ai setat miza, rămâne doar să dai pe Spin și să te bucuri de distracție!

Concluzii

Dacă jocul de păcănele Nutcracker gratis ți-a plăcut mult și vrei și altele la fel de frumoase, perfecte pentru a fi jucate în preajma Crăciunului, te invităm să cercetezi gama noastră de jocuri gratuite. De exemplu, tot pentru a simți spiritul sărbătorilor de iarnă îți recomandăm Xmas Joker de la Play N Go. De asemenea, mai poți juca Secrets of Christmas de la NetEnt sau Crystal Queen de la Quickspin.

Tot la noi găsești multe alte păcănele distractive, pe care să le joci direct în browser, gratis, fără înregistrare. Chiar dacă nu au tematică de Crăciun, suntem siguri că te vor ajuta să te bucuri de super momente în vacanța de iarnă. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Rain Balls
3.5/5 - 6 voturi
Money Train
3.4/5 - 13 voturi
Cops n Robbers Millionaires Row
3.6/5 - 19 voturi
Sizzling Hot Quattro
4.1/5 - 39 voturi
Multi Fruit
3.1/5 - 11 voturi
House of Doom
5/5 - 4 voturi