Xmas Joker

xmas joker gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
xmas joker gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (7 votes)
logo gets bet casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 450 Rotiri Gratuite

3.6/5 – (7 votes)

Fie că ne place sau nu sezonul rece, trebuie să recunoaștem faptul că aduce cu el multă emoție, fericire și distracție. Și da, ne referim îndeosebi la acea perioadă a sărbătorilor, când lumea devine mai atentă și mai bună, când goana după cadouri este un mare motiv de bucurie. Astăzi vorbim despre Xmas Joker gratis, un joc de păcănele Play N Go ce poate aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă în casa ta. Deci, dacă nu ești chiar un fan al sărbătorilor de iarnă, cu acest joc simpatic sigur vei începe să le îndrăgești.

Xmas Joker nu este un joc complicat. Din contra, cei de la Play N Go au încercat să îi scoată în evidență simplitatea, să-l transforme într-o armă contra acelui Grinch ce se află în aproape fiecare dintre noi. Așadar, ai la dispoziție un ecran de joc simplu, cu 3 role și 3 linii, și o grafică armonioasă. Simbolurile sunt specifice perioadei din an în care fugim după daruri și plătesc bine, iar RTP-ul de 93,99 este unul chiar bun. Hai să vedem mai multe despre el!

Xmas Joker gratis, o invitație la distracție

Poate începutul pare puțin neobișnuit față de cele pe care tot le-ai văzut până acum. Însă e musai să facem o introducere bună pentru un joc de păcănele bun, nu? Totuși, noi doar îți descriem jocul de păcănele Xmas Joker, atât – să începi efectiv să joci este treaba ta! Cum joci și cum plătesc simbolurile în acest joc de păcănele? Imediat!

Simboluri și plăți în păcănele Xmas Joker

Am spus mai sus, Xmas Joker gratis este un joc de păcănele simplu, cu doar 3 role și 3 rânduri. Deci nu te aștepta să vezi un număr imens de simboluri și nici să descoperi că acestea plătesc extraordinar. Este un slot simplu, avantajos tocmai prin această simplitate a lui. Iar un alt slot de acest gen pe care îl vei putea încerca la noi pe site este Always Hot Cubes demo!

În păcănelele Xmas Joker gratis vei descoperi simboluri precum:

  • Steluțe: 3 îți pot aduce 50 de monede;
  • Clopoțeii clasici: 3 îți pot aduce 40 de monede;
  • Globuri roșii: 3 îți pot aduce 30 de monede;
  • Fundițe albastre: 3 îți pot aduce 10 monede;
  • Turtă dulce: 3 îți pot aduce 10 monede.

Pe lângă aceste simboluri, găsim în acest joc și un simbol Scatter, amuzantul Joker. 3 simboluri Scatter te pot premia frumos, cu 10 rotiri gratuite în care te vei bucura sigur de victorii.

Ce trebuie să mai știi despre Xmas Joker?

Un alt lucru important de care trebuie să ții cont este reprezentat de faptul că Scatterul îți poate aduce și alte câștiguri. În timpul rundelor gratuite pe care acesta le declanșează vei întâlni un alt simbol norocos, cadoul de Crăciun. Acesta se transformă practic în noul Scatter și, dacă îl prinzi de 3 ori pe role, vei mai declanșa încă 10 runde gratuite. Și poți să o ții așa până la 50!

Cadoul de Crăciun tot continuă însă să ne surprindă. Pe lângă rotiri, el mai poate aduce și o sumă misterioasă de la 1 la 100 de monede. Așadar, în ansamblu, acest joc simplu de păcănele plătește bine și are surprize frumoase pentru jucători. Să nu mai vorbim de grafică și de faptul că ești însoțit pe toată durata jocului de o coloană sonoră veselă!

Cum joci păcănele Xmas Joker gratis?

În ceea ce privește modul de joc, Xmas Joker gratis este simplu, mult prea simplu, de jucat. Astfel, este ideal pentru jucătorii de păcănele aflați la început, deoarece are un meniu intuitiv, structură simplă și volatilitate medie.

După ce dai pe Joacă Gratis vei vedea că meniul este cel specific Play N Go, cu butoanele Paytable, Autoplay și Spin, ușor de găsit. Apoi, în partea de jos a ecranului de joc vei putea seta pariul. Mai exact, vei putea alege monede de la 0.50 la 100. În ceea ce privește funcția Autoplay, dacă nu dorești să dai tot timpul Spin, poți alege numărul de rotiri automate (10, 20, 50, 75, 100) și poți seta în ce condiții să se oprească acestea.

Ce alte păcănele de iarnă mai găsești pe site-ul nostru? Păi, poți încerca Secrets of Christmas gratis, un joc NetEnt cu 5 role și 25 de linii de plată ce îți oferă câștiguri frumoase. De exemplu, are un simbol Secrets of Christmas ce îți poate aduce 10 rotiri gratuite, iar înaintea acestora poți să te alegi cu extra câștiguri din 20 de cadouri (din care trebuie să alegi).

Concluzii

Pe Joc Păcănele găsești mereu jocuri noi gratis. Dacă ți-a plăcut jocul de păcănele Xmas Joker gratis, nu ezita să-l recomanzi și altora. Eventual, dă-i și o notă, să știe și ceilalți jucători ce părere ai despre el. Apoi, dacă nu ți-a plăcut, este ok. Suntem diferiți și e frumos așa – plus că suntem siguri că, oricât de exigent ai fi, vei găsi pe site-ul nostru un joc care să te mulțumească pe deplin. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Honey Rush
3.7/5 – (6 votes)
Relax Gaming
Santa’s Stack
5/5 – (3 votes)
1×2 Gaming
Van Helsing’s Book of the Undead 
3.8/5 – (5 votes)
ELK Studios
Pacific Gold
5/5 – (1 vote)