IGT producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
pixies of the forest gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pixies of the Forest

Producator

IGT

Rating

Dacă ești în căutarea unui joc de păcănele cu o tematică de poveste, îți propunem Pixies of the Forest, iar vestea bună este că îl poți juca oricând gratis pe Joc Pacanele.  Cu 5 role, 3 rânduri și 99 linii de plată amplasate pe un fundal reprezentat de o pădure fermecată, Pixies of the Forest gratis aduce în prim plan simboluri cu zâne, acestea fiind cele mai valoroase. Logo-ul jocului se înscrie tot în categoria simbolurilor valoroase. Pe lângă acestea, vei întâlni și cărțile standard de joc J, K, Q, acestea fiind simboluri cu valoare redusă. Pentru ca jocul să fie cu adevărat interesant, IGT a introdus și două simboluri speciale:

  • Wild: apare pe rolele 2, 3 și 4 și poate înlocui atât simbolurile cu valoare redusă, cât și simbolurile cu valoare ridicată în vederea formării mai multor combinații de simboluri identice
  • Bonus: cel puțin 3 simboluri pe o linie de plată activă declanșează runda bonus cu rotiri gratuite

Cum să joci Pixies of the Forest gratis

Regula jocului este simplă: trebuie să formezi combinații de cel puțin 3 simboluri identice pe liniile de plată active pentu a primi câștiguri. Liniile de plată joacă un rol important într-un joc de păcănele pentru că sunt luate în considerare doar combinațiile formate pe o linie de plată activă. Deci, atunci când plasezi pariul va trebui să activezi liniile de plată, iar recomandarea noastră este să activezi cât mai multe linii pentru a-ți asigura mai multe șanse de câștig. Apoi, va trebui să reglezi valoarea monedelor pentru fiecare linie de plată. Monedele variază de la 1 la 3. Acum, ești pregătit să apeși Spin și să formezi combinații câștigătoare. De asemenea, poți apăsa Auto Spin și rolele se vor învârti consecutiv de câte ori alegi tu.

De două ori mai multe câștiguri cu funcțiile speciale

Free Spins este caracteristica principală a jocului și se activează prin cel puțin 3 simboluri Bonus reunite pe o linie de plată active. Odată activată funcția, pe ecran vor apărea mai multe simboluri Choose și va trebui să apeși pe unul dintre acestea și astfel, vei descoperi numărul de rotiri gratuite din runda bonus. În plus, runda bonus îți aduce și un simbol Wild pe prima rolă, astfe încât să poți forma mai multe combinații de simboluri identice.

Tumbling Reels  este încă o modalitate de a obține câștiguri suplimentare, fiind într-o oarecare măsură asemănătoare cu Free Spins. Acestă funcție specială se va activa de fiecare dată când formezi o combinație câștigătoare. Simbolurile din respectiva combinație vor dispărea, iar locul acestora va fi ocupat de alte simboluri, ceea ce înseamnă că poți forma încă o combinație câștigătoare. Este ca atunci când primești o rotire gratuită deoarece apar noi simboluri, fără ca tu să plătești pentu rotirea respectivă, doar că se vor mișca doar rolele pe care a fost așezată combinația precedentă.

Încearcă Pixies of the Forest gratis direct pe Joc Pacanele sau profită de un bonus de bun venit avantajos de la cazinourile partenere!

Alte sloturi


3 Fruits Win
Mystic Secrets
Versailles Gold
Jackpot Crown
Chibeasties
Cherry Trio