IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
crown of egypt slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Crown of Egypt

Producator

IGT

Rating

Joacă și tu Crown of Egypt gratis și vezi cum poți câștiga atunci când joci pe miză reală la casino. Pe JocPacanele ai cele mai noi jocuri online!

Crown of Egypt gratis – cum se joacă

Acest joc de păcănele de la IGT are un meniu foarte simplu, așezat la baza ecranului. Vei folosi săgețile pentru a alege numărul de linii de plată și valoarea monedelor. Pentru a porni rotirile apasă apoi butonul Spin.

Crown of Egypt este un joc cu o rată de plată de 95%. Acesta plătește rar și bine, așa că e posibil să aștepți ceva până prinzi un câștig bun. Așteptarea este însă bine răsplătită. Îți recomandăm să joci gratis și să vezi cum e mai bine să îți distribui bugetul, astfel încât să rămâi cât mai multe runde în joc.

Funcții speciale

Acest joc are două funcții speciale importante. Prima îți oferă posibilitatea de a câștiga nu doar pe liniile de plată standard, ci și pe linii alăturate. Atunci când prinzi simbolul de 4-5 ori oriunde pe rolele de joc, ai parte de câștiguri.

Runda bonus cu rotiri gratuite pornește atunci când prinzi cel puțin 2 piramide pe rola de joc din centru. Primești 10 rotiri pentru 2 piramide, 15 pentru 3 și 20 pentru 4.

Simbolurile din acest joc sunt: piramide, faraoni, o cobră, zeii Anubis și Ra, semne de cărți de joc. Cel mai slab plătesc semnele de cărți.

Pentru mai multe informații utile și trucuri păcănele, intră în pagina din link!

Încearcă și tu jocul gratis și vezi ce poți câștiga! Acest joc de păcănele este unul dintre cele mai reușite cu temă egipteană.

Joacă gratis până când te obișnuiești cu regulile și înțelegi cum funcționează jocul. Citește și tabela de plată pentru mai multe informații.

Dacă vrei să joci pe bani reali, găsești jocul la Netbet. Profită de bonusul de 150% până la 1000 RON dând click pe oferta din colțul din dreapta-sus.

Alte sloturi


Motorhead
Book of Gold: Double Chance
Sweet Bonanza
Wild Orient
Spinata Grande
Reel Rush