IGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran crown of egypt gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Crown of Egypt

Producator

IGT

Rating

4.1/5 - 23 voturi

Pășește în lumea misterioasă a Egiptului antic alături de Crown of Egypt slot machine gratis și descoperă multe comori ascunse! În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc pentru a avea o experiență cât mai plăcută. Vom discuta despre grafică, simboluri, plăți, modul de joc și reguli. De asemenea, dacă jocul a fost pe placul tău, îți recomandăm să încerci și alte jocuri ca la aparate gratis pe Joc Păcănele.

Crown of Egypt slot machine gratis, locul unde descoperi comori pierdute

După doar câteva runde cu Crown of Egypt slot machine gratis, vei realiza că acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri. Și nu numai din perspectiva graficii și a tematicii, care sunt superbe. Simbolurile sunt inspirate din istoria și mitologia Egiptului antic, cu mai mulți zei și faraoni, iar fundalul este ilustrat prin coloane pline cu hieroglife.

Structura jocului de păcănele Crown of Egypt este de 4 rânduri și 5 coloane, deci are mai multe locuri decât unul cu structura clasică de 3 rânduri. De asemenea, fiecare poziție este o rolă, astfel că jocul are, de fapt, 20 de role. De aceea, și câștigurile sunt destul de mari, având o rată de plată (coeficient RTP) de 95,03%.

Jocul este creat de IGT, unul dintre cei mai cunoscuți producători de sloturi din întreaga lume. Compania din Nevada este cunoscută pentru soluțiile inovative pe care le aduc cu jocurile sale, punând accent pe sloturi tematice cu multe funcții speciale.

Crown of Egypt IGT: simboluri și plăți

Crown of Egypt slot machine gratis are multe simboluri, atât tematice, cât și clasice. Slotul are maxim 40 de linii de plată care se plătesc de la stânga la dreapta atunci când 3 sau mai multe simboluri se află pe linie. Poți scădea numărul de linii până la una singură și de asemenea, poți activa și funcția MultiWay (vom discuta despre aceasta în secțiunea următoare). Simbolurile au următoarele plăți:

  • Cleopatra: până la 5.000 de credite;
  • Faraonul: până la 2.000;
  • Anubis: până la 1.000;
  • Ra și Hathor: până la 500;
  • A și K: până la 300;
  • Q și J: până la 150.

Crown of Egypt online gratis: funcții speciale

Crown of Egypt slot machine gratis are câteva funcții și simboluri speciale care îți vor maximiza șansele de câștig.

  • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol cu excepția simbolului Free Spins și apare pe coloanele 2, 3, 4 și 5.
  • Simbolul Free Spins: reprezentat de o piramidă, apare numai pe coloana 3 și aduce runde gratuite: 10 rotiri dacă apare de 2 ori, 15 dacă apare de 3 și 20 dacă apare de 4 ori. În cadrul acestor runde sunt disponibile alte simboluri.
  • MultiWay: se activează de la setarea liniilor de plată și aduce, pe lângă cele 40 de linii și alte 1024 de căi de câștig. Prin această funcție, se plătesc orice simboluri pe coloane adiacente, cu condiția să fie cel puțin 3, de la stânga la dreapta.

Crown of Egypt slot machine gratis: cum joci?

Contrar aparențelor, Crown of Egypt slot machine gratis se joacă extrem de simplu. Butoanele care te interesează în mod special se găsesc în josul ecranului. În mijloc se găsește butonul de spin, iar în colțul din dreapta jos este butonul de spin automat. Dacă apeși pe el, se deschide o fereastră de unde selectezi numărul de runde.

În stânga vei găsi setarea numărului de linii de plată și activarea funcției MultiWay cu ajutorul săgeților. De asemenea, mai poți seta valoarea fiselor în funcție de bani. Desigur, la Crown of Egypt demo, banii sunt virtuali. Sus mai găsești butoanele cu informații în care poți afla mai multe despre simboluri, reguli, tabele de plată și alte informații care te vor ajuta.

Concluzii

Crown of Egypt slot machine gratis te va încânta prin tematica superbă și prin funcțiile speciale care se plătesc excelent. Deși nu este un joc tocmai pentru începători, merită încercat și pe bani reali. Mai ales când poți beneficia și de un bonus Pokerstars Casino pentru a începe cu dreptul călătoria ta în lumea misterioasă a Egiptului antic!

Alte sloturi


Jimi Hendrix
3.7/5 - 3 voturi
Scruffy Duck
2/5 - 2 voturi
Book of Gold: Classic
4/5 - 4 voturi
Age of Troy
3.9/5 - 64 voturi
Lucky 3
4.1/5 - 7 voturi
Hidden Valley
5/5 - 2 voturi