IGT producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
cash coaster gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cash Coaster

Producator

IGT

Rating

3/5 - 3 voturi

Îți plac jocurile de păcănele cu 77777 însă vrei ceva nou? Dacă cele cu fructe nu-ți mai oferă distracția de care ai nevoie, încearcă Cash Coaster gratis. Jocul de la IGT are pe role atât clasicii șeptari, cât și simboluri specifice unui parc de distracții. Da! Ai vată pe băț și înghețată și popcorn și chiar covrigei. Este și un slot pentru gurmanzi, ce-i drept, la multitudinea de delicii de pe role! În cele ce urmează vom vorbi mai pe larg despre el, astfel încât să știi ce găsești în parcul de distracții de la IGT.

Cash Coaster gratis – un joc de păcănele distractiv de la IGT

Cash Coaster slot face parte din categoria de jocuri ca la păcănele care asigură, deopotrivă, câștigul și distracția. Slotul are 30 de linii de plată și 5 role, iar plata se face de la stânga la dreapta și invers, de la dreapta la stânga.

Totusi, se poate spune că acest slot are 60 de linii de câștig în total prin faptul că poți ajusta pariul, adică adaugi încă 10 monede la pariul minim astfel încât acesta să fie de 0,40 și nu de 0,30. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți mări câștigurile, Cash Coaster gratis asigură jucătorilor de păcănele distracție prin grafica jucăușă și simboluri pe măsură.

Jocul Cash Coaster online demo este cunoscut pentru următoarele:

  • Are structură simplă de 5 role și 3 rânduri.
  • Are un număr de doar 30 de linii de plată.
  • Are un RTP foarte bun, de 96,06%.
  • Are Wild și Scatter ce oferă câștiguri faine.
  • Are Multiplicatori și funcție cu Free Spins.

Simboluri la jocul ca la păcănele Cash Coaster gratis

După cum am menționat, simbolurile acestui slot sunt speciale și te transportă într-un parc de distracții, într-o atmosferă foarte plăcută și relaxantă. Simbolurile sunt reprezentate de elemente pe care le găsești în orice parc de distracții, cum ar fi înghețată, popcorn, covrig, vată pe băț, iar grafica este dată de un roller-coaster, imaginea de fundal Cash Coaster gratis fiind un parc de distracții.

De asemenea, este prezent simbolul specific de jocuri ca la pacanele clasice, „simbolul 7”. Diversitatea culorilor acestor simboluri fac din Cash Coaster online unul dintre cele mai captivante jocuri ca la aparate.

Simboluri Wild și Scatter la păcănele Cash Coaster

Bineînțeles, nu lipsesc nici din acest slot simbolurile Wild și Scatter. Simbolul Wild din Cash Coaster gratis este reprezentat de semnul luminos cu denumirea „Wild”, iar Scatter-ul este dat de biletul „Free Spins” care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și care aduce norocosului runde de rotiri gratuite ce se pot repeta până la numărul de 200 de rotiri gratuite.

Pentru a activa această caracteristică specială de pacanele trebuie să reunești pe rolă 3 simboluri Scatter care îți pot aduce 4, 5 sau 6 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci pentru a afla câte runde de rotiri gratuite primești este să alegi una dintre cele 3 cabine de bilete, iar apoi poți da startul distracției.

Cum joci Cash Coaster online pe Joc Păcănele?

Primul pas? Dă click pe Joacă Gratis din ecranul de joc de la începutul paginii. Jocul se deschide în browser, fără să fie necesar să îți faci cont sau să te înregistrezi. Poți să îl joci și de pe calculator, și de pe tabletă sau telefon. Practic poți lua distracția cu tine și când te duci la muncă, dar și când ești în vacanță sau când pur și simplu ai chef de puțină relaxare.

După ce-ai deschis slotul, caută secțiunea de informații. Acolo vei găsi detalii despre simboluri, plăți și funcții. Dacă nu vrei să dai mereu pe Spin, atunci setează rundele automate dorite din Autoplay. Poți, tot din meniu, să oprești sau să pornești sunetul. Îți recomandăm, cum facem de obicei, să-l lași pornit. Asta pentru că sunetul completază perfect grafica din Cash Coaster demo și te ajută să te bucuri de atmosfera din parcul de distracții norocos.

În Cash Coaster gratis pariul minim este de 40, iar cel maxim de 2000. Jocul este tip slot video cu linii de plată fixe, fiind astfel bun și pentru cei aflați la început, nu doar pentru experți. Joacă-l și fă-ți propria strategie, apoi dă-i play și într-un casino online!

Concluzie

Pentru a juca Cash Coaster gratis, dar și alte jocuri, Joc Păcănele este soluția. La noi ai tot felul de jocuri de păcănele, de la clasicele sloturi cu fructe și șeptari, la cele cu speciale sau jackpoturi, la păcănele cu Egypt, cu maimuțe sau cu zaruri. Ce-ți mai recomandăm să testezi chiar acum? Ce zici de Pyramid Fortunes free de la Novomatic? Spor!

Alte sloturi


5 Lions
3.9/5 - 13 voturi
One Million Megaways BC
3.6/5 - 8 voturi
Amazing Stars
3.9/5 - 20 voturi
Telly Reels
4.2/5 - 13 voturi
Treasure Horse
3/5 - 9 voturi
Zeldar’s Fortunes
3.7/5 - 14 voturi