Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran pyramid fortunes gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pyramid Fortunes

Producator

Novomatic

Rating

3.8/5 - 5 voturi

Jocurile cu tematică egipteană sunt întotdeauna binevenite, iar de aceea îți recomandăm Pyramid Fortunes gratis pe Joc Păcănele! Încearcă acest joc de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes gratis și citește articolul nostru! Află mai multe despre funcții, plăți, grafică și alte aspecte esențiale pentru a te putea juca inteligent! De asemenea, aici ai la dispoziție multe păcănele demo pe care le poți testa oricând și oricât dorești!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95% 5×3 Allpay Wild, Bonus Rotiri gratuite, Wild, Jackpot

Pyramid Fortunes gratis, un joc în care descoperi comorile piramidelor

Nu mai are rost să menționăm tema Pyramid Fortunes gratis. Acesta este unul dintre numeroasele jocuri inspirate din Egiptul antic. Așadar, vei găsi simboluri specifice, precum șoimul care îl reprezintă pe Ra, scarabeul, piramidele, Ankh, ochiul lui Horus și inelul. Mai găsești și simbolurile tradiționale ale păcănelelor: A, K, Q, J, 10 și 9.

Grafica jocului de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes gratis este spectaculoasă, așa cum te așteptai. Fundalul este reprezentat e mormântul unui faraon, iar ecranul de joc are 5 role și 3 rânduri.

Este un aparat simplu de jucat, deci este ideal pentru orice tip de jucător, indiferent de nivelul lui de experiență. Pyramid Fortunes slot este creat de Greentube Novomatic, un nume foarte cunoscut în industria jocurilor de noroc online. Rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este de 95%. Este mai mică decât la alte jocuri, dar ai ocazia de câștiguri mari datorită funcțiilor speciale.

Păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes gratis: simboluri și plăți

Simbolurile Pyramid Fortunes gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 243 de direcții de plată. Nu are linii de plată, ci simbolurile se plătesc atunci când apar pe role adiacente. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Simbolurile Pyramid Fortunes online aduc următoarele câștiguri:

  • Regina: până la 60 de credite;
  • Șoimul: până la 30;
  • Scarabeul: până la 12,5;
  • Inelul: până la 10;
  • Ankh: până la 6;
  • A, K, Q, J, 10 și 9: până la 2,5.

Pyramid Fortunes online: funcții speciale

La Pyramid Fortunes gratis poți încerca funcțiile speciale. Acestea sunt:

  • Simbolurile Wild: sunt două tipuri de simbol Wild. Ochiul lui Horus albastru și Ochiul lui Horus roșu. Ambele înlocuiesc oricare alt simbol, în afară de simbolul Bonus și pe ele, reciproc. Cel albastru apare pe rolele 2 și 4. Cel roșu apare pe rola 3 și dublează atunci când face parte dintr-un câștig. Dacă unul sau mai multe simboluri apar, crește șansa apariției unui jackpot.
  • Simbolul Bonus: cel puțin 3 simboluri declanșează 10 runde gratis. Aduce până la 250 de credite.
  • Runde gratis: în timpul acestora, sunt prezente doar simbolurile tematice.
  • Jackpot: la jocul de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes, este disponibil și un jackpot progresiv. Poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la bătaie: Grand, Major, Minor și Mini.

Pyramid Fortunes gratis: cum joci?

Pyramid Fortunes gratis nu aduce nimic diferit față de alte jocuri la modul de joc. Este simplu și în partea de jos a ecranului ai la dispoziție toate butoanele de control. Pyramid Fortunes slot poate fi jucat în mod manual sau automat. Modul automat este simplu, cu un buton on/off. Nu poți seta mai multe, precum număr de runde sau limite de pierdere. 

Setarea pariului se face prin butoanele „+” și „-” sau direct prin setarea pariului maxim. La butonul de meniu, poți modifica unele setări generale, care țin de experiența de joc. De asemenea, poți consulta secțiunea de informații. Aceasta conține un tabel de plăți, reguli și alte detalii despre jocul de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes!

Concluzii

Delectează-te cu Pyramid Fortunes gratis, un joc simplu de păcănele cu tematică egipteană! Ai șansa de a câștiga unul dintre jackpoturile puse la dispoziție. Dacă ești novice în ale pacanelelor, acesta este o bună introducere datorită modului de joc intuitiv. Un alt joc cu aceeași temă pe care ți-l recomandăm este Book of Ra Mystic Fortunes gratis. Și el poate fi încercat pe Joc Păcănele.

Alte sloturi


Ready, Set, CASH!
3.2/5 - 9 voturi
Shining Crown
4.1/5 - 1417 voturi
Napoleon Rise of An Empire
4.1/5 - 8 voturi
Rise of Ra
4/5 - 26 voturi
Rock Vegas
3.4/5 - 8 voturi
Amazing Stars
3.8/5 - 17 voturi