ecran pyramid fortunes gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
42 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Pyramid Fortunes

Jocurile cu tematică egipteană sunt întotdeauna binevenite, iar de aceea îți recomandăm Pyramid Fortunes gratis pe Joc Păcănele! Încearcă acest joc de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes gratis și citește articolul nostru! Află mai multe despre funcții, plăți, grafică și alte aspecte esențiale pentru a te putea juca inteligent! De asemenea, aici ai la dispoziție multe păcănele demo pe care le poți testa oricând și oricât dorești!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95% 5×3 Allpay Wild, Bonus Rotiri gratuite, Wild, Jackpot

Pyramid Fortunes gratis, un joc în care descoperi comorile piramidelor

Nu mai are rost să menționăm tema Pyramid Fortunes gratis. Acesta este unul dintre numeroasele jocuri inspirate din Egiptul antic. Așadar, vei găsi simboluri specifice, precum șoimul care îl reprezintă pe Ra, scarabeul, piramidele, Ankh, ochiul lui Horus și inelul. Mai găsești și simbolurile tradiționale ale păcănelelor: A, K, Q, J, 10 și 9. Jocuri asemănătoare cu acesta vei găsi și într-un top păcănele cu cărți, numai bun dacă vrei să experimentezi puțin. Grafica jocului de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes gratis este spectaculoasă, așa cum te așteptai. Fundalul este reprezentat e mormântul unui faraon, iar ecranul de joc are 5 role și 3 rânduri.

Este un aparat simplu de jucat, deci este ideal pentru orice tip de jucător, indiferent de nivelul lui de experiență. Pyramid Fortunes slot este creat de Greentube Novomatic, un nume foarte cunoscut în industria jocurilor de noroc online. Rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este de 95%. Este mai mică decât la alte jocuri, dar ai ocazia de câștiguri mari datorită funcțiilor speciale. La capitolul plăți, nu trebuie să uităm de volatilitate, aceasta reprezentând o caracteristică foarte importantă a păcănelelor. În cazul de față, aceasta este medie. Asta înseamnă că vei putea obține câștiguri destul de bune, fără să îți asumi riscuri foarte mari. 

Păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes gratis: simboluri și plăți

Simbolurile Pyramid Fortunes gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 243 de direcții de plată. Nu are linii de plată, ci simbolurile se plătesc atunci când apar pe role adiacente. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Pe lângă plăți simboluri redau pe plan vizual, tematica abordată de către cei de la Novomatic. Așadar, toate fac parte din lumea Egiptului Antic. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce câștiguri vor aduce simbolurile din Pyramid Fortunes slot:

[list]

 • Regina: până la 60 de credite;
 • Șoimul: până la 30;
 • Scarabeul: până la 12,5;
 • Inelul: până la 10;
 • Ankh: până la 6;
 • A, K, Q, J, 10 și 9: până la 2,5.

[/list]

Pyramid Fortunes online: funcții speciale

La Pyramid Fortunes gratis poți încerca funcțiile speciale. Acestea sunt:

[list]

 • Simbolurile Wild: sunt două tipuri de simbol Wild. Ochiul lui Horus albastru și Ochiul lui Horus roșu. Ambele înlocuiesc oricare alt simbol, în afară de simbolul Bonus și pe ele, reciproc. Cel albastru apare pe rolele 2 și 4. Cel roșu apare pe rola 3 și dublează atunci când face parte dintr-un câștig. Dacă unul sau mai multe simboluri apar, crește șansa apariției unui jackpot.
 • Simbolul Bonus: cel puțin 3 simboluri declanșează 10 runde gratis. Aduce până la 250 de credite.
 • Runde gratis: în timpul acestora, sunt prezente doar simbolurile tematice.
 • Jackpot: la jocul de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes, este disponibil și un jackpot progresiv. Poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la bătaie: Grand, Major, Minor și Mini.

[/list]

Pyramid Fortunes gratis: cum joci?

Pyramid Fortunes gratis nu aduce nimic diferit față de alte jocuri la modul de joc. Este simplu și în partea de jos a ecranului ai la dispoziție toate butoanele de control. Pyramid Fortunes slot poate fi jucat în mod manual sau automat. Modul automat este simplu, cu un buton on/off. Nu poți seta mai multe, precum număr de runde sau limite de pierdere. 

Setarea pariului se face prin butoanele „+” și „-” sau direct prin setarea pariului maxim. La butonul de meniu, poți modifica unele setări generale, care țin de experiența de joc. De asemenea, poți consulta secțiunea de informații. Aceasta conține un tabel de plăți, reguli și alte detalii despre jocul de păcănele cu Egipt Pyramid Fortunes!

Unde joci Pyramid Fortunes online pe bani reali?

Deși te poți bucura de păcănelele tale favorite, gratis pe site-ul nostru, este normal ca în anumite momente să fii cuprins de spiritul de aventură. Tocmai de aceea, este foarte posibil să îți dorești ca la un moment dat să joci Pyramid Fortunes online pe bani reali. Dacă te întrebi care sunt cazinourile din România unde poți face acest lucru, nu-i nicio problemă. Avem toate răspunsurile pentru tine, așa că hai să vedem unde vei putea obține câștiguri impresionante.

[list]

 • Winner;
 • Mozzart;
 • Superbet;
 • Netbet;
 • Maxbet;
 • Mr Bit;
 • Conti Cazino.

[/list]

Concluzii

Delectează-te cu Pyramid Fortunes gratis, un joc simplu de păcănele cu tematică egipteană! Ai șansa de a câștiga unul dintre jackpoturile puse la dispoziție. Dacă ești novice în ale pacanelelor, acesta este o bună introducere datorită modului de joc intuitiv. Un alt joc cu aceeași temă pe care ți-l recomandăm este Book of Ra Mystic Fortunes gratis. Și el poate fi încercat pe Joc Păcănele.

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Spellcast
5/5 – (1 vote)
Rubyplay
Madame Luck
3.9/5 – (13 votes)
Wazdan
Black Horse
5/5 – (2 votes)
Yggdrasil
Vikings Go Wild
4.3/5 – (3 votes)