IGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran coyote moon gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Coyote Moon

Producator

IGT

Rating

5/5 - 3 voturi

Sperăm că de fiecare dată când cauți o nouă aventură, dai click pe pagina noastră de Păcănele Recente. Pe aceasta vei găsi în fiecare săptămână noi distracții gratuite, de la cei mai buni producători. Astăzi vorbim însă de un slot de la IGT – Coyote Moon gratis. Nu avem prea multe de la acest provider pe site, dar sperăm că vom schimba asta în viitorul apropiat. Asta pentru că jocurile IGT au super tematici!

Coyote Moon gratis – păcănele ce-ți oferă câștiguri fierbinți

Coyote Moon gratis este unul dintre acele jocuri ca la aparate cu 40 de linii de plată și 5 role. Are o grafică foarte interesantă, inspirată din deșerturile din sudul Statelor Unite. După cum ne sugerează și numele, grafica este data de o lună plină pe cerul întunecat. Coyote Moon slot are atât simboluri cu valoare superioară, cât și simblouri cu valoare inferioară. Și tot el are, pe lângă grafica superbă, și o coloană sonoră ce te provoacă să te aventurezi în deșertul fierbinte.

  • Din prima categorie de simboluri fac parte cărțile de joc standard, cum ar fi cifra 10 sau literele A, K, J, Q.
  • Simbolurile care au o valoare mai mare sunt craniul alb, șopârla, coliba, căprioara și un coiot care urlă spre lună plină.
  • Coiotul este, de asemenea, simbolul Wild, iar simbolul Scatter este reprezentat de figurina de culoare roșie.
  • Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol din joc, cu excepția Scatter-ului și astfel vei putea obține mai multe combinații câștigătoare.

Poți să joci păcănele Coyote Moon online demo, fără cont și fără înregistrare. Ai nevoie doar de un dispozitiv cu conexiune la internet, fie el și telefon. Jocurile IGT sunt optimizate și pentru a fi utilizate de pe tabletă sau telefon, deci poți duce distracția cu tine oriunde dorești.

Caracteristici speciale la jocul ca la păcănele Coyote Moon gratis

Simbolul Scatter, adică figurina roșie, declanșează runda bonus a jocului Coyote Moon gratis. Dacă reușești să aliniezi 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4, se va activa jocul bonus cu rotiri gratuite. Astfel, vei putea câștiga de 2x pariul total și în plus vei primi 5 rotiri gratuite. În timpul rundei de rotiri gratuite, figurina își va schimba culoarea și va deveni verde, iar celelalte simboluri vor fi purpurii. Dacă reunești 3 figurine verzi se va reactiva caracteristica bonus, iar acest lucru se poate repeta nelimitat.

O altă caracteristică importantă la jocul de păcănele Coyote Moon IGT este Stacked Wilds. Fiecare rolă conține un set de simboluri Wild, iar aceste seturi te ajută să ai parte de câștiguri semnificative. În timpul caracteristicii precedente, rotirile gratuite, sunt adăugate mai multe simboluri wild de acest tip. Fără îndoială, Coyote Moon demo face parte din categoria de jocuri ca la păcănele ce îți asigură câștiguri pe măsura așteptărilor tale datorită caracteristiciilor speciale. Profită și joacă gratis Coyote Moon și multe alte pacanele ca la aparate chiar acum!

Cum joci Coyote Moon online pe Joc Păcănele?

Primul pas? Dă click pe Joacă gratis. Se va deschide repede ecranul de joc Coyote Moon gratis și vei începe explorarea. Vezi că butoanele de plasare a pariurilor sunt simplu de găsit! Consultă secțiunea de informații din meniu pentru a vedea mai bine ce simboluri sunt și cum plătesc ele. În aceasta vei afla detalii suplimentare și despre jackpot, de 1000, și despre rundele bonus.

Jocul Coyote Moon demo are un RTP bunicel, de 94, 98%. Totuși, nu-ți zicem să-l încerci de îndată pe bani reali, deoarece rata de returnare este medie. După ce-ți faci o strategie și știi cum să-l joci, poți să-i dai play și pe bani reali. Îți va aduce câștiguri, nu zicem nu, doar că nu la fel de repede ca un slot cu RTP de peste 96%. Încă ceva aparte la acest joc e numărul de linii de plată. În mod normal, un slot mai clasic are în jur de 10-15 linii. Prezentul joc are 40, deci e recomandat jucătorilor cu mai multă experiență.

Concluzii

Pe Joc Păcănele ai multe distracții gratis, direct în browser! Poți juca chiar acum Coyote Moon gratis la noi și descoperi lumea sălbatică, fierbinte și plină de câștiguri. De asemenea, poți juca și alte păcănele demo, de la alți producători. Dacă își plac jocurile ca la aparate cu animale, îți recomandăm și Orca demo, The Catfather sau The Dog House de la Pragmatic, poate chiar Mighty Africa de la Playson. Distracție faină!

Alte sloturi


Wild Orient
4.5/5 - 4 voturi
Roulette Fazi
4.1/5 - 17 voturi
Ancient Egypt Classic
4/5 - 17 voturi
Amazons’ Battle
4/5 - 205 voturi
9 Lions
4/5 - 13 voturi
Magellan
4.4/5 - 12 voturi