IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
siberian storm slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Siberian Storm

Producator

IGT

Rating

Jocurile de păcănele cu animale rămân în topul preferințelor jucătorilor. Siberian Storm gratis este o opțiune foarte bună, fiind foarte interactiv și în același timp profitabil. Îți arătăm mai jos cum se joacă!

Siberian Storm gratis – exersează păcănele ca la casino

Siberian Storm are o grafică foarte captivantă, cu tigri și pietre prețioase. Jocul de la IGT are și jackpot progresiv, așa că poți câștiga foarte mulți bani într-o singură lovitură. Pentru a prinde jackpot-ul, trebuie să ai pe ecran 5 simboluri Mega Jackpots.

Dacă îți plac animalele, vei adora acest joc. Simbolurile sunt foarte bine desenate și arată realist. Există un tigru alb și unul portocaliu, iar bijuteriile cu pietre prețioase îți vor aduce și ele câștiguri bune.

Un simbol foarte important este și ochiul de tigru. Prinde 5 ochi de tigru și primești 8 rotiri gratuite. Dacă mai prinzi alți ochi în timpul acestor rotiri gratuite, primești încă 8 rotiri suplimentare. Poți primi în total până la 240 de rotiri.

Șanse duble de câștig

După cum vei vedea în Siberian Storm gratis, în acest joc câștigurile se înregistrează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Prin urmare, ai parte de șanse duble de câștig. Jocul de păcănele are 720 de combinații câștigătoare.

Una peste alta, jocul de păcănele este foarte distractiv. Este genul de joc care te ține în priză și îți aduce surprize plăcute la fiecare pas. Jocul te invită să descoperi lumea siberiană și să găsești câștigurile ascunse în piscurile pline de zăpadă!

Siberian Storm se poate juca pe bani reali la Netbet. Nu uita că pe site-ul nostru poți beneficia de mai multe runde la Netbet, gratuit! Profită și tu de bonusul de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite și bucură-te de mai multe runde de câștig!

Alte sloturi


Davinci Diamonds
Opal Fruits
Dark Vortex
House of Doom
Riches of ra
Dark Queen