Play'n Go producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
wild north gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild North

Producator

Play'n Go

Rating

5/5 - 1 voturi

Joc Păcănele te întâmpină astăzi cu un nou slot de la Play’n Go: Wild North. Jucând Wild North gratis pe site-ul nostru vei porni în cercetarea ținuturilor pline de provocări ale Scandinaviei. Îți vei încerca norocul printre copacii înghețați și vei spera la cât mai multe întâlniri cu animalele sălbatice. Totul într-o atmosferă plină de mister, susținută de o coloană sonoră pe măsura așteptărilor tale!

Jocul este ideal pentru tine dacă ești la început în ale păcănelelor. Are o structură simplă și multiple surprize, așadar, joacă-l și, după ce ai căpătat suficientă experiență, profită de un bonus casino fără depunere. Hai acum să vedem mai multe detalii despre acest slot!

Wild North gratis, o aventură în ținuturile înghețate ale Scandinaviei

Jocul Wild North gratis te transformă de îndată ce-l accesezi într-un explorator curajos. Tematica aleasă de către cei de la Play’n Go este, ca de obicei, una aparte. Slotul, prin grafica atent creată și coloana sonoră misterioasă, creionează foarte bine atmosfera nordică. Ne prezintă simboluri cu animale (o pisică sălbatică, un urs brun, o bufniță, un lup și o căprioară), simboluri tradiționale, sub formă de numere și litere, și simboluri speciale, cum ar fi cel cu Aurora Boreală.

În ceea ce privește structura, Wild North poate fi considerat un joc simplu. Are 5 role și 3 rânduri, experții considerându-l un slot cu volatilitate medie. Numărul de linii de plată este de 40, iar RTP-ul de 96,55%.

Vrei și alte aventuri? Îți recomandăm jocul de păcănele Gonzo’s Quest, în care povestea se desfășoară într-o atmosferă tropicală și în care te bucuri de funcția avalanșă pentru adunarea câștigurilor. De asemenea, poți juca Jungle Spirit gratis, un joc de păcănele cu animale ce îți oferă șanse mari de câștig cu ajutorul simbolurilor extensibile!

Caracteristici speciale North Wild gratis

Cu North Wild gratis poți câștiga foarte mult. De exemplu:

  • simbolurile cu bufnițe îți plătesc 112.5 monede,
  • cele cu lupi 187.5 monede,
  • cele cu urși 250 monede,
  • iar cele cu căprioare 312.5 monede.

Cel mai prețios animal sălbatic este pisica sălbatică (Lynx), care aduce un câștig de 623 monede. Acesta din urmă este și simbolul Wild – înlocuiește alte simboluri când nu oferă un câștig instant el însuși.

Literele și numerele oferă și ele câștiguri, însă mai mici, de la 20 la 40 monede (atunci când se găsesc cinci pe linie). Cel mai râvnit simbol rămâne Aurora Boreală – se declanșează un super bonus când sunt prinse 3 simboluri scatter. Cu acest bonus se va alege automat una dintre cele 7 surprize: 6 dintre surprize aduc rotiri gratis, iar cea de-a 7 este total ieșită din tipar. Aceasta poartă numele de Wild North Explorer.

Bonusul Wild North Explorer se joacă astfel: jucătorul alege una câte una casetele, dintre cele 20 afișate, fiecare având un premiu special (de exemplu, rotiri bonus). Pentru că această caracteristică a jocului Wild North gratis este una cu totul diferită, te vom lăsa pe tine să descoperi care sunt aceste premii speciale. Deci, spor la joc!

Wild North gratis: cum se joacă

Fiind un slot cu 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de plată, Wild North gratis este foarte simplu de jucat. Fără să fie nevoie să îți faci cont, deci, direct din browser, îi dai Joacă acum. Apoi, după ce stai puțin și admiri peisajul înghețat, cu acei copaci încărcați de zăpadă pe care apar simbolurile de care am vorbit mai sus, arunci un ochi pe Paytable.

În secțiunea Paytable vei afla mai multe detalii despre combinațiile câștigătoare și despre simbolurile speciale. După ce te-ai documentat, poți seta pariul: poți paria monede de la 0.40 la 50. Apoi dai SPIN și aștepți să vezi cât de norocos ești. Dacă nu ai chef de fiecare dată să apeși pe acest buton, intră în secțiunea Autoplay și setează cum să decurgă jocul automat (numărul de rotiri automate, anumite limite etc.).

Poți juca Wild North gratis atât de pe desktop, cât și de pe mobil sau de pe tabletă. Așadar, poți să pornești într-o aventură nouă oricând dorești. Acest slot al celor de la Play’n Go te face să-ți dorești să stai cât mai mult în ținuturile înghețate ale Scandinaviei, printre animalele sălbatice pe care trebuie să le prinzi de cât mai multe ori.

Concluzii

Pentru că niciun text nu ar fi fain fără un la revedere spus din suflet, de final îți transmitem doar mult succes în jocurile de păcănele alese! Ne bucurăm că ești pe site-ul nostru pentru variantele free ale acestora însă nu uita că, tot pentru tine, alegem cele mai bune oferte de la cazinourile online. Și ți le prezentăm cât mai detaliat, pentru că vrem să știi clar ce ai de făcut.

De asemenea, nu uita că dacă ai nevoie de informații suplimentare despre ofertele cazinourilor sau vrei să ne spui părerea ta despre experiența cu Joc Păcănele, ne găsești pe Facebook. Așteptăm să te cunoaștem!

 

Alte sloturi


100000 Pyramid
4/5 - 38 voturi
3 Genie Wishes
4.2/5 - 13 voturi
Fruit Fiesta
4.5/5 - 2 voturi
Vikings
4.5/5 - 14 voturi
Joker Poker
4.4/5 - 26 voturi
Crystal Ball
3.6/5 - 15 voturi