Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
lone star jackpot gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lone Star Jackpots

Producator

Novomatic

Rating

Încearcă Lone Star Jackpots gratis pe Joc Păcănele pentru o experiență cu multe câștiguri! Jocul de păcănele online Lone Star Jackpots pune la dispoziție multe funcții inedite care te vor ține în priză! Este un joc simplu, unde aventurile se vor ține lanț! Dacă ți-a plăcut, sunt șanse mari să-ți placă și jocul de păcănele Orca gratis. Și pe acesta îl poți încerca tot aici, pe gratis, fără cont!

Lone Star Jackpots gratis, o aventură în Vestul Sălbatic, cu ritm alert

La primul contact cu Lone Star Jackpots gratis vei observa fundalul unui deșert, ceea ce anunță deja aventurile. Printre simboluri, vei găsi mai multe animale sălbatice, un clopot și, desigur, steaua singuratică! Simbolurile cu plată mai mică sunt cele clasice ale cărților de joc: A, K, Q, J și 10. Lone Star Jackpots slot are o structură clasică, cu 5 role și 3 rânduri. Este creat de Novomatic, unul dintre cele mai cunoscute nume din industria jocurilor de noroc online. 

Modul său simplu de joc îl face perfect pentru jucătorii care nu au cine știe ce experiență la păcănele. Asta nu înseamnă că cei experimentați și exigenți se vor plictisi cu Lone Star Jackpots Novomatic! Ba din contră! Câștigurile mari generate de funcțiile speciale te vor face să revii! Dacă tot vorbim despre câștiguri, trebuie să știi că rata de plată (coeficientul RTP) este foarte bună: 95,14%. 

Lone Star Jackpots slot: simboluri și plăți

Simbolurile la Lone Star Jackpots gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Este nevoie de 3 simboluri similare pentru a genera plată. Jocul de păcănele online Lone Star Jackpots plătește pe toate direcțiile. Simbolurile au următoarele valori maxime:

 • Bizonul: până la 400 de credite;
 • Vulturul: până la 200;
 • Coiotul: până la 160;
 • Leul de munte: până la 150;
 • Căprioara: până la 120;
 • A, K și Q: până la 100;
 • J și 10: până la 80.

Păcănele online Lone Star Jackpots: funcții speciale

La jocul Lone Star Jackpots gratis poți testa inclusiv funcțiile și simbolurile speciale. După cum vei vedea, acestea nu sunt deloc puține.

 • Simbolul Wild: reprezentat prin cactus. Înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter și Bonus. Apare stivuit pe rolele 2 și 4. Declanșează Bonus Prize Wheel.
 • Bonus Prize Wheel: poți primi un jackpot, 10 jocuri gratis sau 10x miza ta.
 • Simbolul Scatter: ilustrat printr-un clopoțel. 3 simboluri declanșează funcția de runde gratuite. Aduce până la 10.000 de fise. Apare doar pe rolele 1, 3 și 5.
 • Simbolul Bonus: reprezentat prin stea. 5 sau mai multe simboluri Bonus declanșează 3 runde bonus.
 • Runde bonus: una sau mai multe simboluri Bonus resetează numărătoarea rundelor la 3. La sfârșitul rundelor, se plătesc toate sumele aferente fiecărui simbol.
 • Jackpot progresiv: fiecare simbol Bonus are atașat un anumit premiu. Acesta poate fi și un jackpot: Major, Minor și Mini. Grand Jackpot se acordă atunci când toate pozițiile sunt ocupate de simbolul Bonus.

Lone Star Jackpots gratis: cum joci?

Deși poate părea destul de complicat din cauza funcțiilor speciale, Lone Star Jackpots gratis este foarte simplu. Implicarea ta este minimă și controlezi totul prin butoanele din partea de jos a ecranului. Poți juca manual, cu butonul de Start din partea din dreapta jos. Lângă acesta, în stânga, se găsește și modul de joc automat. Poți opri oricând seria de jocuri automate.

Poți seta pariul maxim (cât îți permite bugetul) cu butonul MAX BET. O setare mai bună a pariului se poate face cu butoanele „-” și „+”. În partea din stânga, se află butonul de meniu. Aici poți consulta secțiunea de informații, unde vei afla mai multe despre reguli, funcții simboluri și altele. De asemenea, poți modifica anumite setări generale.

Concluzii

Lone Star Jackpots gratis este un joc plin de aventuri și adrenalină. Poți câștiga sume frumoase cu ajutorul jackpoturilor și a rundelor gratis. Lone Star Jackpots slot este simplu de folosit și îți aduce multă distracție. Dacă vrei să-l joci și pe bani reali, află totul despre cum poți profita de un bonus fără depunere casino! Cu acesta te vei putea juca mai mult și cu șanse mai mari de câștig!

Alte sloturi


Cash Coaster
Alice Adventure
Genie Mega Reels
Shooting Stars
Excalibur
King of Kings