Queen Cleopatra

ecran queen cleopatra gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran queen cleopatra gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
48 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (4 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.2/5 – (4 votes)

Ce spui de o rundă de păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis? Pasionații de jocuri cu tematică specială vor găsi în acest titlu o adevărată comoară antică. Pe deasupra, după ce te înveți să joci și descoperi toate secretele, te poți îndrepta spre varianta pe bani reali. Este oferită în cazinourile online.

Un alt titlu asemănător pe care ți-l recomandăm este Pyramid Fortunes demo. Slotul Queen Cleopatra gratis online vine de la același producător. Tematica e și ea similară, deci, dacă ți-a plăcut unul, atunci sigur te vei distra și jocul exemplu.

Alte păcănele cu regine gratis:

Păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis – cum joci?

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.12% 5×3 10 Wild, Scatter Wild, Runde gratuite, Simboluri extinse

Ca să joci păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis nu îți trebuie prea multe informații. Despre cele mai importante îți spunem noi acum. De exemplu, jocul are cinci role cu câte 3 rânduri. Există nu mai puțin de 10 linii de plată fixe, iar tu poți alege să activezi 1, 3, 5, 7 sau pe toate 10.

La slotul Queen Cleopatra demo primești un număr de credite pe care le folosești drept miză. Minimul pe care îl poți paria este de 10 credite, maximul fiind de 10.000. Ai și un buton de “Max Bet” dacă dorești să pui în joc toate fondurile pe care le ai. În dreapta jos se află butonul “Auto”, care activează rundele automate. Iar alături de el se găsește butonul de “Start”, pe care îl apeși pentru fiecare rotire manuală.

Jocul de păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis este profitabil, cu o volatilitate mică. Adică vei câștiga de multe ori, dar sume mai mici. RTP-ul este peste medie, de 96,12%. Numărul acesta înseamnă că, teoretic, dacă pariezi 100 de credite, într-o perioadă lungă de timp, vei recupera 96,12 credite.

Despre slotul Queen Cleopatra Novomatic

Iubitorii călătoriilor în trecut se vor bucura la jocul de păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis. Aici descoperă simboluri cu un fler antic, bijuterii din aur și statui magice. Frumoasa Cleopatra nu lipsește, ea jucând rolul celui mai generos simbol.

Jocul vine de la GreenTube Novomatic Interactive, unul din providerii de top ai cazinourilor online. Se menține stilul specific, cu simboluri mari, ușor de citit, și o abundență de funcții speciale, despre care vom vorbi mai târziu. Joacă Queen Cleopatra online și convinge-te singur de calitate!

Slotul Queen Cleopatra Novomatic oferă câștiguri la obținerea a minimum trei simboluri mai puțin profitabile (10, K, Q, J, K, A) sau două cu imagini. Iată ce poți câștiga la o rotire:

  • 10, Q, J – 5, 25 sau 100 credite
  • A, K – 5, 40 sau 500
  • Brățara șarpe – 5, 30, 100, 750
  • Colierul cu ochiul lui Ra – 5, 30, 100 sau 750
  • Grifonul – 5, 40, 400 sau 2000
  • Cleopatra – 10, 100, 1000 sau 5000.

Joacă Queen Cleopatra demo pe Joc Păcănele și descoperă singur câștigurile! Vei primi credite în funcție de ce simbol și câte nimerești într-o formație. Poți să vezi întreaga listă de plăți în lista de mai sus sau să urmărești evoluția soldului pe măsură ce joci.

Păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis – speciale

La fiecare rotire de păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis ai șanse să activezi o funcție specială. Iată care sunt simbolurile și opțiunile tale:

  • Cartea – Simbol Scatter. Trei simboluri de acest fel pe ecran declanșează 10 rotiri gratis cu un simbol care se extinde.
  • Simboluri care se extind – Acoperă trei rânduri și acordă câștiguri în orice poziție.
  • Rotiri gratis – Sunt câștigate la trei simboluri Scatter. Se activează și în timpul seriilor de rotiri gratuite deja acordate. Mai multe șanse gratis!
  • Cleopatra – Este considerată simbol Wild. Așadar, înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter, pentru a forma linii câștigătoare. Poate dubla câștigurile, acționând drept multiplicator.

Joacă Queen Cleopatra demo pe mobil!

Dacă dorești, poți juca păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis și pe mobil! Jocul a fost optimizat pentru tablete și telefoane mobile. Și pe iOS, și pe Android! Tot ce trebuie să faci este să încarci jocul și să începi să rotești.

Jocul de păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis arată foarte bine pe orice dispozitiv. Păstrează aceeași grafică și rulează fluid. Totuși, merită menționat că jocurile de orice tip îți vor descărca mai repede bateria, așa că ai asta în vedere atunci când alegi să participi. Jocul mai cere și o conexiune stabilă la internet, deci îți poate consuma datele.

Concluzie

Jocul de păcănele cu Egipt Queen Cleopatra gratis îi va cuceri pe amatorii de aventuri și comori antice. Găsirea bogățiilor de la curtea frumoasei Cleopatra nu va fi ușoară, dar te poate pregăti pentru jocuri pe bani reali, căci se găsește versiunea completă și în cazinouri. Iar, dacă îți plac jocurile cu tema Egiptului antic, te invităm la o rundă de Valley of the Gods gratis.

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Classic Blackjack
3.8/5 – (29 votes)
Stakelogic
Super Joker Megaways
3.7/5 – (15 votes)
NetEnt
Jumanji
4.6/5 – (5 votes)
Wazdan
American Poker Gold
3.2/5 – (10 votes)