EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Queen of Rio

Producator

EGT

Rating

Iubești aventurile exotice care se lasă cu petreceri și voie bună? Atunci trebuie să încerci și tu acest joc lansat de cei de la EGT.

Bun venit în Rio

Jocul este inspirat din una dintre cele mai superbe plaje de pe pământ: Copacabana. Poza de fundal reprezintă orașul Rio, putând să se observe celebra statuie a lui Hristos, dar și o parte din plajele și munții orașului. Culorile sunt bine alese și reușesc să se integreze perfect cu interfața jocului.

Queen of Rio gratis poate fi jucat direct în pagină, în versiunea fără plată. Dacă ești pregătit să te distrezi și să dai volumul petrecerii la maxim, este momentul să o faci într-unul dintre cele mai bune jocuri EGT.

Modul de joc al acestui slot online este extrem de simplu și poate fi înțeles chiar și de cel mai nou jucător. În meniul principal vom putea observa 5 mize posibile, în valoare de: 20, 40, 100, 200 și 400 de credite. În acest joc, un credit este reprezentat de un diamant. Jocul începe atunci când apeși pe miza dorită.

Pentru a putea înțelege mai bine slotul, poți accesa butonul albastru: „i”. Se va deschide un ecran nou, în care vei putea afla care sunt cele mai bune simboluri și cum funcționează jocul. Poți mări sau micșora ecranul și poți opta pentru a auzi sau nu coloana sonoră a jocului.

Caracteristici speciale în Queen of Rio gratis

Prima caracteristică de care te vei ciocni în acest joc este chiar Autoplay. Aici îți vei putea reseta un număr de rotiri ce vor fi redate în mod automat, până când ți se va consuma bugetul. Ele pot fi oprite oricând.

O altă caracteristică întâlnită în majoritatea celor mai bune jocuri EGT, regăsită și în Queen of Rio gratis, este cea Gamble. Ghicește culoarea corectă a unei cărți de joc și poți să îți dublezi câștigul. Dacă observi că nu ai noroc, atunci nu trebuie să uiți că poți ieși din această caracteristică oricând, reîntorcându-te în pagina principală a jocului.

Rotirile gratuite nu puteau să lipsească din acest joc. Ele sunt declanșate de simbolul scatter (conturat de frumosul oraș Rio de Janeiro). Pentru trei simboluri scatter prinse de jucători se vor putea oferi 15 rotiri gratuite. Vei avea astfel mai multe șanse să câștigi bani frumoși.

Ultima caracteristică specială este chiar jackpotul progresiv. Acesta se activează fără a fi nevoie să plasezi un pariu maxim. Atunci când câștigi jackpotul, se deschide un ecran nou, cu 12 cărți. Va trebui să întorci pe rând cărțile, până când găsești 3 de același tip. Semnul acelor cărți (treflă, spadă, romb, inimă) îți va arăta ce jackpot ai câștigat. Testează funcția jackpot în Queen of Rio gratis!

Simboluri

Printre cele mai valoroase simboluri vei putea regăsi un cocktail special, care îți oferă chiar 200 de credite. La fel te va plăti și frumosul accesoriu pentru păr, reprezentativ pentru acest oraș exotic. Mai există pictograme speciale, conturate de flori și cântăreți, ce îți pot aduce premii în valoare de 400 sau 750 de credite. Simbolurile reprezentate de litere nu lipsesc nici ele din Queen of Rio gratis.

Verdict

Jocul prezintă foarte multe elemente atractive și merită încercat. Dacă îndrăgești acest oraș de poveste și vrei să guști din cele mai fierbinți petreceri, te invit să accesezi chiar acum Queen of Rio, direct pe pagina noastră și să te distrezi, de pe laptop, tabletă sau de pe telefonul mobil!

Alte sloturi


Medusa
Shooting Stars
Genie Wild
Crystal Clans
Avalon
Secondstrike