EGT producator pacanele

250 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran queen of rio gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Queen of Rio

Producator

EGT

Rating

4.2/5 - 6 voturi

Senzațiile exotice specifice Braziliei pot fi experimentate din plin în jocul Queen of Rio gratis. Aici te întâlnești cu dansatoare de samba, statuia Hristos Mântuitorul și orașul Rio. Cu o structură de joc simplă și multe bonusuri speciale, este foarte posibil să te molipsești din atmosfera petrecăreață și plină de voie bună.

Versiunea Queen of Rio demo poate fi jucată direct de pe această pagină, fiind gratis, dar există și o variantă cu pariuri pe bani reali. Dacă te simți norocos, bineînțeles. Dacă ți-a plăcut, atunci îl poți încerca la un casino online sau poți explora multe alte păcănele EGT gratis pe Joc Păcănele!

Queen of Rio gratis, păcănele inspirate din petrecerile Braziliei

Jocul Queen of Rio gratis se inspiră din lumea Braziliei, existând elemente grafice care amintesc clar de una din cele mai frumoase plaje de pe pământ: Copacabana. Fundalul jocului de păcănele EGT Queen of Rio este format din pictograma orașului Rio, cu acea celebră statuie a lui Iisus. Alte simboluri vizibile sunt munții și plajele din împrejurimi. Nuanțele alese se integrează minunat cu interfața, simbolurile fiind desenate într-un stil jovial, animat.

Queen of Rio online este o producție EGT, dispunând de un stil de joc simplu, cu o curbă de învățare foarte ușoară. La nivel de structură, ai 5 role cu trei rânduri fiecare. E un aspect standard, care facilitează rundele rapide.

Există 20 de linii de plată fixe în Queen of Rio EGT. Adică simbolurile trebuie să apară pe anumite rânduri și role pentru a avea combinații câștigătoare. Dacă te interesează cum arată liniile de câștig sau ce șanse ai la jackpot, poți oricând să citești mai multe direct din jocul Queen of Rio online. Trebuie numai să apeși butonul notat cu „i” din meniu. Există cinci niveluri de miză în Queen of Rio gratis. Deci poți paria 20, 40, 100, 200 sau 400 de credite pe rundă. Fiecare credit este reprezentat de un diamant. Runda pornește când apeși pe una din mize.

Queen of Rio Online: care sunt simbolurile și cum plătesc?

În Queen of Rio gratis întâlnești cocktail-uri, accesorii pentru păr, cântăreți și flori care îți pot încărca traista cu multe diamante. Evident, vei căuta cele mai mari câștiguri, indiferent că joci de plăcere sau pentru profit. Combinațiile câștigătoare se formează din minimum trei simboluri de același fel pe liniile de plată. Îți spunem spre ce simboluri să te axezi când joci Queen of Rio online:

  • A, K, Q – până la 2,000 de credite;
  • Cocktail, accesoriu pentru păr – până la 4,000 de credite;
  • Floarea – până la 8,000 de credite;
  • Cei trei cântăreți – până la 15,000 de credite.  

Queen of Rio demo: funcțiile jocului

Toată lumea așteaptă cel mai mult simbolurile speciale în jocuri precum Queen of Rio gratis. Iată care sunt ele:

  • Dansatoarea – Simbol Wild. Înlocuiește orice simbol, mai puțin Scatter.
  • Imaginea orașului Rio de Janeiro – Scatter. Trei simboluri identice acordă 15 rotiri gratuite în care pot apărea simboluri Wild stivuite, pentru șanse mai mari de câștig la Queen of Rio slot.
  • Gamble – Câștigurile mai mici de 700 credite pot fi pariate într-un mini-joc în care trebuie să ghicești între roșu și negru. Dacă ghicești corect, suma pariată se dublează.
  • Jackpot progresiv – Caracteristică specială la Queen of Rio online. Ai patru tipuri de jackpot (treflă, romb, inimă, frunză) care pot fi câștigate. E necesar să găsești 3 cărți de același tip din cele 12 care apar în mini-jocul declanșat.

Queen of Rio gratis: cum joci chiar acum?

Ai vrea să încerci Queen of Rio gratis? Nimic mai simplu! Chiar la începutul acestei pagini îl poți testa. Nu trebuie decât să alegi un pariu dintre cele 5 valori. Poți juca mai chibzuit, cu doar 20 de credite, sau mergi „all-in” cu 400 dintr-un foc. Atenție! Când apeși pe miză vei declanșa runda, așa că gândește-te bine înainte de a plasa un pariu.

Pentru runde rapide de Queen of Rio gratis poți activa butonul de joc automat din stânga iconiței „1 Credit”. Rotirile se vor desfășura fără a trebui să apeși tu pe un pariu.

Concluzii

Dacă ai citit cele de mai sus, cu siguranță îți va fi mai ușor să joci Queen of Rio gratis! Ți-l recomandăm în cazul în care ești fan al culturii exotice din America de Sud. Și dacă îți plac jocurile cu o astfel de tematică, bineînțeles. Unde mai pui că poate fi o variantă productivă pentru a te distra cu un bonus cazino cu rotiri gratuite!

Alte sloturi


Crystal Ball
3.5/5 - 13 voturi
Pizza Prize
4.2/5 - 6 voturi
100 Ladies
3.9/5 - 12 voturi
Sticky Sevens Megaways
3.6/5 - 25 voturi
Mystic Pyramid
3.8/5 - 5 voturi
Fortune Diamond
3.1/5 - 7 voturi