Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Crystal-Queen

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Crystal Queen

Producator

Quickspin

Rating

Crystal Queen este o producție unică a celor de la Quick. Acest joc de pacanele ca la aparate este inspirat de iarnă și de povestea mult îndrăgită Crăiasa Zăpezii. Dacă avem în vedere trendul din ultimii ani cu filmul Frozen, putem regăsi asemănări și cu acesta. Jocul este însă unul cu totul aparte datorită unei funcții care adaugă rânduri  la structura de bază. În jocul standard, Crystal Queen are 5 role și 3 rânduri. Atunci când se activează însă runda specială, structura se extinde și putem juca până la 6 rânduri.

Joc plin de surprize

Cei de la Quickspin nu au creat un joc de pacanele ca la aparate cu simboluri foarte valoroase în sine, dar există posibilități extinse de câștig prin intermediul diferitelor elemente speciale. De asemenea, faptul că după fiecare câștig simbolurile câștigătoare sunt înlocuite cu altele aduce mai multe șanse.

La nivelul simbolurilor, întâlnim pe role un ren simpatic, personajele principale din Crăiasa Zăpezii (Gretchen și Karl, crăiasa) și o altă serie de elemente care amintesc de iarnă și ghețuri.

Simbolul wild de bază este cel auriu. Acesta apare pe rolele 4 și 5 în jocul standard și poate înlocui orice alte simboluri în afară de cele Bonus. În timpul rotirilor gratuite din acest joc de pacanele ca la aparate, simbolul wild auriu poate apărea și pe rolele 1 și 2.

Există de asemenea și un simbol wild extensibil. Acesta se poate extinde pe poziții adiacente pentru a genera câștiguri suplimentare. Un simbol wild extensibil poate acoperi până la 5 poziții în jurul său.

Nu în ultimul rând, găsim în jocul de pacanele ca la aparate și un simbol scatter. Acesta este reprezentat de o piatră prețioasă roșie. Atunci când apar 3 simboluri scatter pe role se activează runda bonus. Runda bonus aduce 10 rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile se înregistrează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

Linii variabile de plată

Crystal Queen este un joc de pacanele ca la aparate cu 20 de linii de plată în jocul standard pe 3 rânduri, 32 de linii de plată în jocul pe 4 rânduri, 44 în jocul pe 5 rânduri și 56 în jocul pe 6 rânduri.

Rândurile suplimentare devin active atunci când se obține un câștig consecutiv de 3 ori. Odată cu numărul de rânduri crește și valoarea multiplicatorilor.

Interfața este foarte interactivă și amuzantă, iar butoanele de control sunt foarte ușor de dedus.

Crystal Queen este un joc de pacanele ca la aparate numai bun pentru distracție și câștig!

Alte sloturi


More Dice & Roll
Planet Fortune
Rambo
Queen of Rio
Cash Coaster
Motorhead