Quickspin producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran dragon shrine gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Shrine

Producator

Quickspin

Rating

2.5/5 - 4 voturi

Dacă ești fan păcănele simple, dar distractive, atunci încearcă Dragon Shrine gratis pe Joc Păcănele! Este simplu de jucat și vei avea satisfacția câștigului la (aproape) fiecare rundă. În acest text, îți vom prezenta aspectele generale ale Dragon Shrine slot demo. Rămână să testezi chiar tu funcționalitățile jocului. De asemenea, îți recomandăm și unele strategii păcănele online pentru a-ți spori șansele de câștig!

Dragon Shrine gratis, un joc cu dragoni și cu premii mari

La Dragon Shrine gratis, câștigurile vor veni extrem de ușor. Ritmul alert al jocului de păcănele gratis Dragon Shrine te va ține în priză, oferindu-ți motive să revii.

Dragon Shrine slot demo nu impresionează prin grafică, dar aspectul este plăcut, iar animațiile sunt spectaculoase. Quickspin, creatorul jocului, a vrut să vină cu un joc ușor, care să nu pună jucătorii în dificultate. De aceea, este recomandat și celor mai noi jucători, chiar dacă nu are o structură tocmai clasică. 

Dragon Shrine demo are 5 role, cele din margine având câte 3 simboluri, iar cele 3 role din mijloc câte 4 simboluri. Simbolurile standard sunt cristalele de diferite culori și câteva cărți de joc. Tematica din Dragon Shrine gratis se vede în simbolurile speciale. Vei vedea temple asiatice și dragoni care îți vor aduce plăți consistente. Dacă tot am adus în discuție plățile, trebuie să menționăm și rata de plată. Coeficientul RTP este 96,55%, unul excelent pentru a genera câștiguri consistente.

Dragon Shrine slot gratis: simboluri și plăți

În Dragon Shrine gratis simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta. Trebuie să fie minim 3 simboluri similare pe o linie de plată pentru a genera câștig. Jocul are 40 de linii de plată. Simbolurile au următoarele plăți:

 • Dragonul: până la 240 credite;
 • Cristalul mov: până la 100;
 • Cristalul verde: până la 80;
 • Cristalul albastru: până la 60;
 • Cristalul alb: până la 40;
 • A: până la 32;
 • K și Q: până la 28;
 • J: până la 24;
 • 10: până la 20.

Dragon Shrine slot demo: funcții speciale

La Dragon Shrine gratis, poți testa funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Dragon: dacă prima rolă este acoperită în totalitate de simbolul Dragon, atunci se declanșează Reînvârtirea Dragonului.
 • Reînvârtirea Dragonului: toate simbolurile Wild și Dragon sunt blocate în timpul celor 3 reînvârtiri. Toate simbolurile de acest fel care vin pe parcurs sunt și ele blocate.
 • Simbolul Bonus: reprezentat printr-un templu, poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. O combinație de 3 simboluri declanșează 10 rotiri gratuite. Se poate redeclanșa.
 • Rotiri gratuite: funcția Reînvârtirea Dragonului se poate declanșa și pe rola 5, unde va fi automat oglindită. Câștigurile pe linie sunt în ambele direcții.
 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile cu excepția Bonus. Poate aduce plăți de până la 800 EURO.

Dragon Shrine gratis: cum joci?

Modul de joc la Dragon Shrine gratis este simplu și intuitiv. Butoanele necesare se află în partea din dreapta. Rundele la Dragon Shrine demo se pornesc cu ajutorul butonului „Spin”, reprezentat prin două săgeți circulare. Sub acest buton, vei găsi butonul de unde setezi pariul. Ai la dispoziție un tabel cu mai multe valori prestabilite.

Sub acesta, găsești secțiunea de informații, care include mai multe aspecte: plăți, simboluri, reguli și funcții. Deasupra butonului „Spin”, găsești butonul de joc automat. Cu acesta poți seta numărul de runde și câteva opțiuni avansate care să oprească seria în caz de pierderi sau câștiguri.

Deasupra acestuia găsești butonul care va grăbi desfășurarea rundelor. Poți consulta soldul, câștigul și miza totală din partea de jos a ecranului.

Concluzii

Dragon Shrine gratis este genul de joc pe care vrei să-l încerci și pe bani reali. După cum vezi, Dragon Shrine slot demo este simplu și îți va aduce plată consistentă datorită funcțiilor sale distractive. Modul de joc alert este și el ceva ce jucătorii caută. Așadar, încearcă-l la unul dintre cazinourile online pentru a te bucura din plin de tot ce are de oferit! Vei avea parte și de promoții cazinouri care îți vor mări șansele de câștig la păcănele. 

Alte sloturi


Lone Star Jackpots
5/5 - 3 voturi
Black Gold Megaways
3.7/5 - 8 voturi
Zeus II
3.8/5 - 12 voturi
The Book
4/5 - 7 voturi
Super Circus
3.7/5 - 12 voturi
Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 16 voturi