Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dragon-Shrine

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Shrine

Producator

Quickspin

Rating

Dragon Shrine este prima încercare a celor de la Quickspin asupra unui joc cu temă orientală. Jocul de pacanele ca la aparate ar fi trebui inițial să se numească Dragon Diamond, dar și-a modificat apoi numele pentru a surprinde mai bine tema. Odată cu schimbarea numelui, producătorul a adăugat și o serie nouă de elemente speciale. Printre acestea se numără simbolurile wild care rămân în aceeași poziție, rotiri gratuite și o rundă bonus.

Rotiri gratuite la fiecare pas

Rotirile gratuite ocupă un rol central în acest joc de pacanele ca la aparate, fiind întâlnite la tot pasul. Atunci când simbolul de dragon acoperă prima rolă, acesta atrage faptul că toate simbolurile wild și dragon rămân la rândul lor în aceeași poziție pentru o rundă gratuită cu 3 rotiri.

Simbolul de dragon are o valoare de multiplicator 3x. Simbolurile wild pot aduce câștiguri până la 10x.

O altă funcție atractivă în joc este runda bonus. Aceasta se activează atunci când întâlnim 3 simboluri bonus pe rolele 2,3 și 4. Runda bonus aduce 10 rotiri gratuite și mai multe respins. E ca și cum prindem o serie întreagă de rotiri gratuite, iar în timpul acestora simboluri wild și de dragon rămân pe poziții pentru a crește câștigurile.

Lucrurile nu se opresc însă aici. Câștigurile se înregistrează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

Interfață prietenoasă și interactivă

Dragon Shrine este un joc de pacanele ca la aparate plin de culoare, care aduce pe role o serie întreagă de diamante, dragoni și elemente speciale.

Butoanele de control sunt cele standard pentru jocurile Quickspin, cu interfața portocalie și control clar asupra pariurilor. Jocul este intuitiv și ușor de folosit chiar și de către începători.

Quickspin a lansat astfel un joc foarte profitabil, în care câștigurile pot apărea în orice moment. Jocul de pacanele ca la aparate are 40 de linii de plată și câștiguri totale ce pot ajunge până la 871x.

Atracțiile sale principale sunt runda bonus cu rotiri gratuite și simboluri wild care rămân pe poziție.

Dragon Shrine este un joc de pacanele ca la aparate ce merită încercat gratuit în primă fază și testat apoi și pe bani reali.

Mult noroc!

Alte sloturi


The Wild 3
Burning Hot
Spellcast
Pizza Prize
Phantom’s Curse
Montezuma