ÔÇő
iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis F─âr─â Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc pearl of the orient gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

Pearl of the Orient

Producator

iSoftBet

Rating

Pearl of the Orient este un slot de inspira╚Ťie asiatic─â ce face parte din oferta de p─âc─ânele isoftbet. Dac─â te atrag jocurile slot cu tematic─â chinezeasc─â, Pearl of the Orient gratis te poart─â ├«n atmosfera fascinant─â oriental─â, unde te a╚Öteapt─â p─âs─âri ╚Öi dragoni de aur, simboluri Feng Shui care ├«╚Ťi deschid por╚Ťile norocului.

Grafic─â, sunete ╚Öi anima╚Ťii ├«n jocul de p─âc─ânele Pearl of the Orient

C├ónd vine vorba de simboluri care populeaz─â rolele de joc, majoritatea sunt destul de standard pentru sloturile video cu tematic─â chinezeasc─â. P─âs─ârile alc─âtuiesc simboluri Yin-Yang, un Scatter care declan╚Öeaz─â rotiri gratuite ╚Öi ├«╚Ťi dau ╚Öans─â unor c├ó╚Ötiguri mari. Dragonul de Aur este simbolul cel mai mare ╚Öi este urmat de lingouri de aur, broa╚Öte aurite, monezi de aur, lanterne ro╚Öii ╚Öi portmonee ro╚Öii norocoase. C─âr╚Ťile de joc simple sunt utilizate pentru simbolurile cu pl─â╚Ťi reduse. Grafica stilizata este una atractiv─â iar coloana sonor─â este tipic─â jocurilor ├«n stil asiatic, cu o tenta exotic─â aparte.

Modul de joc

Rolele jocului de p─âc─ânele isoftbet sunt a╚Öezate la intrarea unui templu chinezesc, p─âzit de doi dragoni de piatr─â. Jocul ├«╚Ťi va pl─âcea prin simplitate, fiind un slot standard. Versiunea din 2018 are cinci role, trei r├ónduri ╚Öi beneficiaz─â de 10 linii de plat─â fixe, de la st├ónga la dreapta, ├«ncep├ónd de la prima rola din st├ónga. Dac─â te-ai s─âturat s─â rote╚Öti rolele, mergi la Autoplay ╚Öi activeaz─â p├ón─â la 1.000 de rotiri automate.

În ordinea valorii, vei urmări mai multe simboluri aducătoare de castiguri:

  • ┬á ┬á ┬á ┬á portofelele cu bani ╚Öi felinarele care ├«╚Ťi pl─âtesc de p├ón─â la 20 de ori miz─â
  • ┬á ┬á ┬á ┬á monede de aur, broa╚Öte ╚Öi castroane care pl─âtesc p├ón─â la 25, 30 sau 40 de ori miz─â pe linie de plat─â
  • ┬á ┬á ┬á ┬á figura dragonului de aur este simbolul cel mai profitabil, acord├ónd de 10, 25 sau 50 de ori miz─â dac─â reu╚Öe╚Öti sa grupezi 3, 4 sau 5 pe aceea╚Öi linie de plat─â.

Caracteristici speciale în Pearl of the Orient gratis

Frumoas─â asiatic─â cu rol de WILD apare doar pe rolele 2, 3 ╚Öi 4 ╚Öi de fiecare dat─â c├ónd aterizeaz─â pe rola se va extinde pentru a acoperi rola, iar ├«n final poate s─â formeze o combina╚Ťie c├ó╚Ötig─âtoare. Dac─â vei colecta cel pu╚Ťin trei Scatters declan╚Öezi func╚Ťia de rotiri gratuite care ├«╚Ťi ofer─â ╚Öanse mari de c├ó╚Ötig. ├Än timpul jocului, rotirile pot actualiza simbolurile de fiecare dat─â .

De exemplu, portofelele se vor transform─â ├«n lanterne atunci c├ónd apare primul WILD ╚Öi acest lucru poate continua p├ón─â c├ónd toate simbolurile vor fi transformate ├«n dragoni de aur, ceea ce va duce la c├ó╚Ötiguri foarte mari. Un alt simbol care trebuie s─â ├«l urm─âre╚Öti este simbolul galben ╚Öi verde – yin ╚Öi yang. Apari╚Ťia lui pe rolele 3, 4 sau 5 cu acest scatter ├«╚Ťi aduce un premiu de 2, 20 sau 50 de ori miz─â, precum ╚Öi declan╚Öarea func╚Ťiei Free Spins (rotiri gratuite) – aici sunt oferite 12 rotiri gratuite.

RTP-ul jocului Pearl of the Orient este de 95,97%, undeva la media din industrie, o rat─â de returnare la juc─âtor deloc neglijabil─â.

Concluzie

Pearl of the Orient gratis este un joc de cazino de tip slot online, foarte popular printre jocurile de p─âc─ânele isoftbet. Este apreciat de mul╚Ťi juc─âtori online datorit─â graficii impecabile. Acest joc te va distra datorit─â atmosferei asiatice fermec─âtoare, are numeroase caracteristici ce ofer─â c├ó╚Ötiguri ╚Öi rotiri gratuite pentru juc─âtori.┬á Pearl of the Orient gratis te poart─â ├«n lumea colorat─â a Asiei ├«n care te vei ├«nt├ólni cu simboluri chineze╚Öti norocoase care ├«╚Ťi pot aduce ╚Öans─â la care visezi, dar ╚Öi mult─â distrac╚Ťie.

Descoper─â mai multe jocuri de p─âc─ânele noi!

Alte sloturi


Pandamania
3888 Ways of the Dragon
Medusa
Black Widow
Alice Adventure
Lucky Dragons