Pragmatic Play producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
lucky dragons slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Dragons

Producator

Pragmatic Play

Rating

Lucky Dragons este un joc de păcănele inspirat din China Antică. Acesta are fel de fel de simboluri norocoase din cultura chineză și îți poate aduce câștiguri foarte bune. Joacă și tu Lucky Dragons gratis și vezi ce premii îți aduc dragonii de aur!

Cum se joacă Lucky Dragons gratis

Acest joc de păcănele un jackpot fix de 40000 de monede. Jocul are 50 de linii de plată. Partea bună este că simbolurile pică în grupuri, așa că poți umple ecranul cu același simbol. Simbolurile constau în statuete cu fel de fel de elemente chinezești. Vei putea găsi dragoni, un vultur, un tigru, un pește, o broască, un buddha și un medalion. Simbolul cel mai valoros este dragonul mare pe fundal roșu.

Simbolul wild este medalionul. Acesta poate înlocui orice simbol, mai puțin cel scatter. Simbolul scatter este buddha.

Jocul are și o rundă bonus cu rotiri gratuite, declanșată atunci când prinzi 3 simboluri scatter pe ecran. Atunci când se întâmplă asta, primești 6 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite primești simboluri wild suplimentare. De asemenea, dacă prinză încă 3 simboluri scatter, mai primești și 6 rotiri noi. Poți beneficia de câteva zeci de rotiri gratis.

Pariurile din acest slot pot avea valori între 0.01 și 0.5 credite/monedă. Poți paria între 1 și 10 monede pe fiecare pariu.

Lucky Dragons este o alternativă interesantă la jocurile cu elemente norocoase de tip irlandez. Un joc foarte asemănător este și Dragon Reels.

Dacă îți place acest slot și vrei să îl joci și pe miză reală la casino, trebuie să știi că îl găsești la Netbet. Cu bonusul nostru de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite poți juca mult mai multe runde la acest operator.

Profită de bonus și bucură-te de avantaje mai mari la jocul pe bani reali!

Îți urăm mult noroc și să ai parte de câștiguri cât mai mari!

Alte sloturi


European Roulette
Shooting Stars
Pearl of the Orient
Dark Queen
Opal Fruits
Doctor Love