Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran lucky dragons gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Dragons

Producator

Pragmatic Play

Rating

4/5 - 28 voturi

Cu Lucky Dragons gratis pe Joc Păcănele, îți aducem cultura chinezească mai aproape! Descoperă tradiția, dragonii și comorile Orientului Îndepărtat cu acest joc de păcănele simplu, dar distractiv. Aici îți vom prezenta câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când începi să joci, precum plățile, simbolurile, funcțiile speciale și modul de joc. Dacă îți place ce vezi (o probabilitate foarte mare), atunci îți recomandăm să încerci și Sweet Bonanza Pragmatic, alt slot care nu are cum să dezamăgească!

Lucky Dragons gratis, un joc de păcănele cu dragoni și comori

După doar câteva simple rotiri cu Lucky Dragons gratis, vei fi convins că acesta este un joc cu dragoni cel puțin spectaculos. Cu grafica sa inspirată din cultura asiatică, tematica slotului devine una extrem de atractivă pentru mulți jucători.

Dezvoltatorii de la Pragmatic Play au reușit să creeze un joc cu animații spectaculoase, care respectă fidel simbolistica civilizației chineze. Vei găsi călugări budiști, medalioane, tigri, pești, broaște și, desigur, dragoni. Simbolurile clasice sunt și ele stilizate să semene cu caracterele chinezești. La fel vei găsi și în 5 Lions gratis, un alt joc de păcănele cu tematică chinezească de la același producător.

Structura jocului de păcănele Lucky Dragons este de 4 rânduri și 5 role, una perfectă pentru câștiguri substanțiale. Și că tot suntem la capitolul acesta, trebuie să știi că rata de plată (coeficientul RTP) este una extrem de ridicată, de 95,19%. Rămânând pe același subiect al plăților, volatilitatea trebuie neapărat menționată, deoarece poate infuluența decisiv jocul. În cazul nostru, volatilitatea este la un nivel ridicat. Asta înseamnă că vor fi destul de multe fluctuații, atât privind valoarea plăților, cât și frecvența acestora. 

Lucky Dragons Pragmatic: simboluri și plăți

Plata se face întotdeauna de la stânga la dreapta dacă sunt cel puțin 3 simboluri similare pe o linie de plată la jocul Lucky Dragons gratis. Există o singură excepție de la această regulă: În cazul capului de dragon, simbolul se plătește și dacă apare doar de două ori. Lucky Dragons slot are 50 de linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Capul de dragon: până la 8.000 de credite;
 • Dragonul: până la 4.000;
 • Tigrul, Țestoasa și Peștele: până la 3.000;
 • Broasca: până la 1.500;
 • A și K: până la 1.000;
 • Q și J: până la 500.

Lucky Dragons online gratis: funcții speciale

Liniile de plată în acest joc cu dragoni nu reprezintă singura modalitate de câștig, după cum poți vedea și la Lucky Dragons gratis. Jocul are și câteva simboluri și funcții speciale.

 • Simbolul Wild: este reprezentat de un medalion și înlocuiește orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter.
 • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-un călugăr budist și apare numai pe rolele 2, 3 și 4. 3 simboluri oferă 6 runde bonus. 
 • Runde gratuite: în cadrul acestor runde, sunt adăugate simboluri Wild pe rolele 2, 3 și 4, iar acestea rămân fixate pe toată desfășurarea rotirilor bonus. De asemenea, în timpul acestora, fiecare simbol Scatter adaugă câte o rotire gratuită.

Lucky Dragons gratis: cum se joacă

Modul de joc al Lucky Dragons gratis este extrem de simplu. Modificările pe care le poți face sunt minime și nu există funcții speciale care să necesite intervenția ta. Butonul de spin (cel mai important) se găsește în partea din dreapta jos. Sub acesta se găsește butonul de joc automat. Dacă dorești să joci în acest mod, trebuie să setezi anumite opțiuni și condiții. De la butoanele „-” și „+” setezi miza jocului. Sunt mai multe moduri de setare a pariului: fise pe linie, valoarea fisei și miza totală.

În partea din stânga găsești butonul de informații, unde vei afla mai multe despre simboluri, linii de plată și regulile generale ale jocului. Un sistem asemănător vei găsi și la jocurile din top păcănele Africa. Lângă acesta se află și butonul de setări, unde poți umbla la câteva opțiuni generale ce țin de experiența de joc. În dreapta acestora, găsești valoarea creditului și a mizei. Dacă apeși pe acestea, poți schimba din bani în fise și invers.

Unde poți juca Lucky Dragons online pe bani reali?

Pe Joc Păcănele, ai ocazia să te distrezi dând spin la numeroase jocuri ca la aparate. Totul va fi gratis, iar datorită tehnologiei HTML5 vei putea juca inclusiv de pe telefonul tău mobil. Știm, totul este absolut captivant. Cu toate acestea, este posibil să îți dorești ca la un moment dat să joci pe bani reali. Ei bine, în cele ce urmează îți vom expune unde poți juca Lucky Dragons online pe o miză adevărată. Așadar, să nu ne mai lungim și să vedem care sunt cazinourile care îți oferă această posibilitate.

 • Mozzart;
 • Mr Bit;
 • MaxBet;
 • Superbet;
 • Fortuna;
 • Netbet;
 • 888 Casino;
 • Conti Cazino;

Concluzie

Acest simplu joc de păcănele Lucky Dragons gratis are toate elementele necesare pentru a deveni unul dintre cele mai îndrăgite jocuri. Are o tematică spectaculoasă, o grafică superbă, se joacă ușor, de către oricine și aduce câștiguri mari datorită simbolurilor, liniilor de plată și funcțiilor speciale. 

Știm că vei dori să încerci slotul și cu bani reali.  Din fericire, există multe cazinouri Pragmatic Play care îți vor da această șansă!

Alte sloturi


Emperor’s Palace
3.4/5 - 11 voturi
Hungry Shark
5/5 - 3 voturi
Black Gold Megaways
3.9/5 - 9 voturi
Grace of Cleopatra
3.8/5 - 13 voturi
Super Joker Megaways
3.7/5 - 14 voturi
Secrets of Christmas
3.7/5 - 6 voturi