EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
dark queen gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dark Queen

Producator

EGT

Rating

Un exemplu interesant din rândul jocurilor cu tematică fantastică este Dark Queen gratis. El se bazează pe povestea Albei ca Zăpada a fraților Grimm. În consecință, vor fi întâlnite o sumedenie de simboluri care fac trimitere la povestea cu același nume. Cu un design impresionant și numeroase bonusuri, jocul îi atrage pe cei care doresc să joace pe credite sau pe bani reali.

Dark Queen demo este doar unul din sutele de jocuri de păcănele cu tematică fantastică, inspirate din poveștile copilăriei. Când ești fan, vei dori să le încerci pe toate. Un exemplu bun în acest sens este jocul Alice Adventure gratis!

Dark Queen gratis, un joc de păcănele online cu personalitate

Jocul Dark Queen gratis vine de la providerul EGT, care e cunoscut pentru produsele sale cu o rata de plată mare. În acest caz, RTP-ul este de 96,04%, adică ai șanse foarte mari să dobândești de multe ori câștiguri mici. Cu alte cuvinte, faci pași spre jackpot-uri și spre un sold cu mai multe credite într-un timp relativ scurt. Cel puțin, asta spun statisticile în relație cu Dark Queen slot.

Tematica jocului Dark Queen EGT se inspiră mult din basmul Albă ca Zăpada. Deci, printre simboluri vei vedea și prințesa cu parul de abanos și pielea albă ca laptele, dar și Regina cea rea, pitici sau bijuterii, veverițe ori lanterne magice. Designul colorat din Dark Queen online îmbină ilustrația făcută de mână cu elemente ce par realiste. Bineînțeles, se păstrează un fler fantastic.

Structura jocului Dark Queen slot e clasică, urmând rețeta specifică EGT. Ai cinci role cu trei rânduri fiecare. Nu lipsesc cele 20 de linii de plată fixe. Pariul poate fi de minimum 20 credite și maximum 400 de credite. Miza e aleasă de pe unul din cele cinci butoane de pariu. Atenție! Când apeși unul din aceste butoane, pornești și rotirea. Plățile se acordă doar pe liniile de câștig, de la stânga spre dreapta.

Păcănele online Dark Queen: care sunt simbolurile și cum plătesc?

În Dark Queen gratis ai la dispoziție o largă varietate de simboluri cu diferite rate de plată. Dacă cele mai sărăcăcioase sunt literele, ilustrațiile se vor arăta mult mai generoase. Mai jos ai lista cu câte credite primești pentru 3, 4 sau 5 simboluri de același fel pe linie de plată la Dark Queen slot:

  • A, K, J, Q – 10, 35, 100
  • Lanternă, sac cu bijuterii, arme –  20, 60, 150
  • Veverița, piticul – 30, 70, 200
  • Albă ca Zăpada – 40, 80, 500
  • Regina – 40, 80, 500.

Dark Queen slot: funcțiile jocului

Nu poți avea o rotire cu adevărat generoasă în Dark Queen gratis fără șansa unor simboluri speciale. Iată care sunt și cum te ajută:

  • Oglinda magică – Simbol Wild care substituie orice simbol, mai puțin Mărul. Duce la câștiguri de 50, 200 sau 1000 de credite per linie.
  • Mărul roșu – Simbol Extra Wild. Își face apariția numai pe prima rolă. Poate înlocui orice simbol din Dark Queen gratis. Transformă simbolurile litere în Wild, iar acestea din urmă pot înlocui orice alt simbol.
  • Gamble – La plăți mai mici de 700 credite se poate activa un mini-joc. Selectezi culoarea cărților trase din pachet (roșu sau negru) pentru oportunitatea de a dubla miza jucată.
  • Jackpot Cards – Bonus de jackpot progresiv, cu patru niveluri. Se activează aleatoriu la finalul unui joc Dark Queen slot. Nivelurile sunt simbolizate prin culori ale cărților de joc (treflă, romb, inimă, frunză). Câștigi jackpot-ul dacă găsești trei cărți de aceeași culoare din cele 12 puse cu fața în jos.

Dark Queen gratis: cum joci chiar acum?

Pentru o primă rotire în Dark Queen gratis nu trebuie decât să alegi una din mizele prestabilite din meniu. Despre ele am vorbit mai devreme, se situează între 20 și 400 credite. Pur și simplu, apeși pe valoarea respectivă și s-a declanșat runda.

Dacă dorești să exersezi jocul de păcănele online Dark Queen gratis mai rapid, apelează cu încredere la butonul de Autojoc. Pentru informații adiționale, îți stă oricând la dispoziție butonul „i”, care te duce către regulile și explicațiile jocului.

Concluzii

EGT reușește să adauge un joc plăcut portofoliului său, Dark Queen gratis fiind adesea încercat de novici. Cu un design atractiv, acele jocuri speciale care se pot declanșa și instrucțiuni simplu de urmărit, îl înveți în doar câteva minute. Iar, pentru mai multă varietate în ce privește jocurile pe fise sau bani reali, îți recomandăm platforma de jocuri de păcănele Winner, unde ai peste 100 de jocuri EGT asemănătoare. 

Alte sloturi


Wild Warriors
Pillars of Asgard
American Roulette
Lil Devil
Redroo
Book of Ra Magic