EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dark Queen

Producator

EGT

Rating

Ești un fan înrăit al jocurilor EGT? Dacă răspunsul tău este da, atunci o să îndrăgești fără doar și poate Dark Queen. Este unul dintre cele mai bune păcănele cu speciale, despre care vom vorbi pe larg în rândurile de mai jos.

Dacă îndrăgești adrenalina, atunci poți juca acest slot pe bani reali, însă dacă ești fanul distracției îți recomand să te joci Dark Queen gratis chiar pe jocpacanele.ro. Acest slot este de natură progresivă și poate oferi un Jackpot destul de mare pentru cei care vor să se joace pe miza maximă. Premiul jocului este acordat aleator. Dark Queen gratis este unul dintre jocurile de păcănele cu speciale care nu numai că oferă șansa de a câștiga cu puțin noroc, însă pune la bătaie adrenalină și suspans.

Cum se joacă Dark Queen gratis?

Îți poți alege una dintre mizele prestabilite din josul paginii. Acestea pot fi cuprinse între: 20, 40, 100, 200 și 400 de credite. După ce te-ai hotărât tot ce îți mai rămâne de făcut este să apeși pe bet/miza dorită și rolele vor începe să se rotească. Modul demo este foarte bun pentru a putea să îți exersezi norocul. Deci, profită de el la maxim și nu uita să te distrezi alături de personajele tale preferate.

Simboluri valoroase

Fiind inspirat din una dintre cele mai cunoscute povești: Albă ca Zăpada, Dark Queen gratis este dezvoltat pe 20 de linii de plată fixe și trei role principale. Simbolul Wild este reprezentat de oglinda magică care poate să înlocuiască orice altă pictogramă cu excepția simbolului extra Wild. Pentru trei simboluri Wild prinse de jucător, se vor putea primi 50 de diamante. Patru simboluri plătesc 200 de credite, în timp ce 5 oferă 1.000 de credite.

Simbolul Extra Wild va fi regăsit sub forma unui măr vrăjit care apare doar pe rola cu numărul 1, având rolul de a converti simbolurile: A,K,Q și J în unele speciale, bine plătitoare.

Printre alte simboluri putem să găsim și regina cea rea, veverița și vânătorul, litere, pe Albă ca Zăpada, dar și arme și obiecte prețioase.

Mai multe informații legate de simboluri și speciale se pot regăsi în jocul Dark Queen gratis în meniul info (reprezentat de butonul albastru “i”).

Rata de plată magică

Rata de plată al acestui joc este extrem de bună. Vorbim de un RTP în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 96.04%. Acest procent este caracteristic celor mai bune jocuri produse de cei de la EGT.

Concluzii

Ești pregătit să intri și tu în acest tărâm magic al poveștilor? Atunci nu mai sta pe gânduri și joacă-te. Este un joc ideal pentru cei care îndrăgesc caracteristica specială de jackpot progresiv dar și pentru jucătorii care vor să își retrăiască o parte din copilărie alături de una dintre poveștile lor preferate.

Caracteristica specială, bonusurile reprezentate cu ajutorul simbolurilor bine plătitoare și personajele fictive alcătuiesc un slot unic de care te vei îndrăgosti de la prima rotire.

Alte sloturi


Siberian Storm
Lucha Maniacs
Warlords
Lucky 3
Divine Fortune
100 Pandas