EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
frog story ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Frog Story

Producator

EGT

Rating

Frog Story este un joc gratis de păcănele inspirat din povești. Acest joc creat de EGT aduce pe ecranul de joc povestea prințului transformat în broască. În cazul de față, vei transforma rotirile în câștiguri bune.

Frog Story joc gratis – cum să joci

Acest joc funcționează diferit, în sensul că în loc să ai un buton de Spin vei apăsa pe valoarea pariului plasat pentru a porni jocul. Setează-ți numărul de credite și rămâne apoi doar să alegi valoarea acestora: 20, 40, 100, 200 sau 400. Atunci când apeși pe aceste cifre vor începe și rotirile.

Atmosfera este ca de poveste, grafica semănând foarte mult cu cea din cărțile cu basme și desenele animate inspirate din ele. Simbolurile includ un prinț, o prințesă, o broască, un castel, un vrăjitor, un cufăr și niște poțiuni, alături de simboluri clasice de cărți de joc.

Simbolul wild (jokerul) este broasca. Simbolul scatter este castelul. Simbolul scatter plătește indiferent de locul în care apare. Acest joc de păcănele are 20 de linii de plată fixe.

Broasca este un simbol cu totul special, pentru că se poate extinde pentru a acoperi mai multe poziții pe ecran. În acest fel ai mult mai multe șanse să formezi câștiguri. Broasca apare pe rolele 2, 3 și 4.

Simbolul cel mai valoros este castelul, acesta plătind cu 200000 de monede pentru o serie de 5.

Un aspect foarte important este că poți câștiga în orice moment un jackpot asigurat de EGT. În partea de sus a ecranului vei putea vedea 4 jackpoturi care tot cresc. La un moment dat, un norocos câștigă suma respectivă și jackpoturile pornesc din nou de la 0.

Dacă îți plac jocurile cu povești, nu rata Frog Story joc gratis!

Pentru jocul pe bani reali găsești jocul la Netbet. Înregistrează-te folosind linkurile noastre și joacă-te mai mult, cu un bonus de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite!

Vezi mai multe bonusuri casino păcănele!

Alte sloturi


Supreme Hot
Valley of the Gods
Super Lady Luck
Wild Orient
European Roulette Small Bets
40 Super Hot