EGT producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
100 Burning Hot demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

100 Burning Hot

Producator

EGT

Rating

4.3/5 - 436 voturi

100 Burning Hot demo este printre preferatele fanilor păcănelelor cu fructe și 77777. Află din această recenzie care sunt motivele pentru care să joci acest slot EGT clasic! Îți prezentăm toate aspectele esențiale ale jocului, precum plăți, grafică și funcții speciale.

La noi, pe Joc Păcănele, poți încerca versiunea demo a 100 Burning Hot slot. De asemenea, mai poți testa și alte păcănele de la EGT (zis mai nou Amusnet), precum: 40 Burning Hot 6 Reels gratis, 10 Burning Heart, 100 Super Hot, 20 Burning Hot, 20 Dazzling Hot etc.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,45%5×4100Wild, ScatterDublaje, Scatter Allpay

100 Burning Hot demo – cum se joacă?

Chiar de la o primă vedere a 100 Burning Hot demo îți vei da seama că păcăneaua are funcții intuitive. Butoanele acesteia se află în partea de jos a ecranului de joc și în dreapta celor 5 role. Fiecare rolă are câte 4 poziții pentru simboluri. Să vedem mai departe funcțiile butoanelor!

 • Stabilești miza cu cele 5 butoane din partea de jos. Acestea au valorile 100, 200, 300, 400 și 500 de fise. La apăsarea unui buton de miză va porni o rundă cu valoarea acelui pariu.
 • Poți juca 100 Burning Hot gratis și cu butonul de Spin pe care îl vezi în partea din dreapta.
 • Deasupra butonului de Spin din acest joc de păcănele cu fructe și șeptari se află butonul de joc automat.
 • În cazul unei runde câștigătoare poți apăsa pe butonul de colectare de sub cel de Spin. Mai poți opta și pentru apăsarea X2, butonul funcției Gamble.
 • Deschide meniul 100 Burning Hot demo cu butonul din dreapta jos. Vei găsi secțiunea de informații și setările generale ale jocului.

Despre 100 Burning Hot demo

Așa cum vezi, este foarte simplu să joci 100 Burning Hot demo. Grafica jocului este excelentă, cu animații spectaculoase, așa cum ne-a obișnuit renumitul EGT. EGT este un furnizor de păcănele pe care orice jucător ți l-ar recomanda. Are o colecție impresionantă de jocuri clasice cu fructe, ce plătesc excelent. Acestea au funcții simple și pot fi jucate fără dificultăți de oricine, cu sau fără experiență.

De asemenea, păcănelele EGT sunt recunoscute și pentru optimizarea de top. Funcționează perfect de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe orice smartphone cu Android sau iOS. Vezi mai multe păcănele cu trifoi free din colecția noastră pe Joc Păcănele pentru alte alegeri care să-ți facă ziua și mai frumoasă! Multe sunt la fel de faine ca 100 Burning Hot demo.

100 Burning Hot free slot – simboluri și plăți

Plățile de la jocul de păcănele 100 Burning Hot demo au loc pe 100 de linii de plată fixe. Coeficientul RTP este de 96,45%, unul excelent, ce promite plăți bune și pe bani reali. Simbolurile aduc următoarele câștiguri:

 • Șeptari: până la 15.000 de fise;
 • Struguri și Pepeni: până la 2.500;
 • Clopoței: până la 1.000;
 • Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune: până la 500.

Toate simbolurile din 100 Burning Hot EGT menționate anterior plătesc la minim 3 pe o linie de plată. Sigur vei dori cât mai mulți 77777, dar și pepeni, struguri și clopoței.

Păcănele cu trifoi 100 Burning Hot gratis – speciale

Jocul ca la aparate 100 Burning Hot demo este unul cu multe simboluri și funcții speciale. Hai să vedem cum pot acestea contribui la succesul tău!

 • Simbolul Trifoi: este un simbol Wild care substituie toate simbolurile, mai puțin pe cele Scatter. Apare numai pe rolele 2, 3 și 4 din 100 Burning Hot gratis și devine extensibil.
 • Simbolul Dolar: este un Scatter care plătește oriunde, până la 50.000 de fise, la 5 simboluri pe ecran.
 • Simbolul Stea: apare doar pe rolele 1, 3 și 5 din 100 Burning Hot free și plătește până la 10.000 de fise.
 • Gamble: câștigul unei runde poate fi pariat la mini jocul de dublaje. Alege o culoare dintre roșu și negru, iar dacă aceasta corespunde cărții alese, câștigul va fi dublat. 
 • Jackpot: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi arătate în partea de sus a ecranului 100 Burning Hot demo. În mini joc trebuie să alegi cărți până când 3 vor fi din aceeași suită. Vei primi câștigul aferent suitei cărților alese.

100 Burning Hot online – unde joci pe bani reali?

Slotul cu fructe 100 Burning Hot demo este unul dintre cele mai cunoscute jocuri ca la aparate clasice. Astfel, îl poți găsi la aproape toate cazinourile online. Noi îți recomandăm să-ți deschizi un cont la NetBet, o platformă unde ai o varietate largă de jocuri. Te vei delecta cu numeroase păcănele precum 100 Burning Hot slot, dar și cu jocuri tematice spectaculoase.

Promoțiile reprezintă un alt argument pentru înregistrarea la NetBet. Bonusul de bun venit, de exemplu, este consistent și te poți bucura oricând de bani bonus, rotiri gratuite, cashback și alte oferte. Iar dacă ești fan păcănele, sigur vei vrea să participi în numeroasele turnee organizate de cazino. Și nu-s rare deloc!

Concluzii

100 Burning Hot demo este un joc cu câștiguri frumoase și cu un mod simplu de funcționare. Grafica lui este excelentă, cu simboluri 3D și animații la fiecare rundă câștigătoare. Mai mult decât atât, are numeroase simboluri care sporesc șansele de plată. Este un joc de păcănele clasic 77777 care are toate motivele pentru a fi încercat.

Cum am zis și la început, furnizorul EGT dispune de un portofoliu bogat de jocuri clasice. Astăzi îți mai recomandăm și 100 Super Hot gratis pe Joc Păcănele! De fapt, cercetează tu mai în amănunt categoria EGT din meniul site-ului și distrează-te atât cu 100 Burning Hot free, cât și cu alte aparate de la provider cât dorești!

Alte sloturi


Cloud Quest
4.7/5 - 3 voturi
Reactoonz
5/5 - 5 voturi
Boom Bang
4.7/5 - 7 voturi
Versailles Gold
4.2/5 - 86 voturi
Lucky Queen
5/5 - 3 voturi
Doctor Love
4.5/5 - 2 voturi